И УС на МВФ, и САЩ застанаха зад Кристалина Георгиева

Членовете на борда изразиха пълното си доверие към българката. Финансовият министър на САЩ Джанет Йелън заяви, че има съмнения, но не и доказателства, които да доведат до смяна на върха на Фонда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от тази!

Мръсната игричка на харвардския клуб юристи и специалисти по източване на държави, май не успя. Ако Козяк махне протекцията си над харвардите ще окапят като сухи сливи. И фонда на фондовете вече изобщо не е сигурно че ще го присвоят. Да видим дали ще се усетат за вътрешния магнитски и за туй кой им е скалъпил номера с магнитския, дето не издържа и в районен съд, макар че тези в списъка ще трябва да си платят данъците с лихвите, както си ги беше подхванал НАП.

Аз не считам казаното от финансовата министърка за подкрепа, а точно обратното- дава път за дело, за да се представят доказателствата. Това значи че вече ги има. Аз така ги разбирам нещата, път вие как, не знам.

Това още ли мърда?

натрапваща се "между редовете": Dirty dog, but our dog!

където и да го сложиш на Русия и Китай... Ще се слага

Колко много невежи има тук!

Мръсна комунистическа гад трябва д си ходи час по-скоро.

Политиката е такова нещо, че ако беше невинна, щяха да я сложат на пазара. Но тъй като Китай е свръх мощтна във всички отношения има достатъчно лостове да повлияе да се запази техния човек.

Сащ от години предават щафетата... Ще видим скоро как се живее в pax china...

Китай харесва това.

Много ни разстроиха с тази новина!Тъкмо си плюехме и вече си я разпъвахме по стар български обичай и взеха, че я оневиниха1Бива ли така да ни отнемат и малкото радости в живота?

Го каза :-)

Корумпирани и декадентни бюрократи!

и си мисля: Вещицата ги е омагьосала.

Калпава пара не се губи.

Комплименти за Сталинка. Явно сатанистите все още имат нужда от нея. Да й купим една пола, все пак се представя са жена.

А някои се мислят за мъже и гордо си карат таксито.

И едните и другите са санатинси. И играта е такава че се брят за власт. Зад обвинението стои харвардския юридически факултет, тясно свързан със харвардската бизнес школа, международен раздел. Ха дано да се усети Белия дом и да поразчисти оборите там от разни адвокатски кантори. Не е в техен интерес да има галопираща инфлация а МВФ в момента е единственто, което я задържа. И ха дан да се усетят поне десетина дни до нашите избори.

Що за народ сме!!?? Ако с плюене се постигаше прогрес, щяхме да бъдем първи! Може би и Е една от причините да сме на последно място в ЕС.

Това са рисковете да работиш с мафията. Тръгваш да махаш човека на мафията, ама мафията знае много и борсите тръгват надолу. Заемаш позиция - престъпление има, доказателства не.

И как разбра че е от мафията???-Може би си от интер-пол?

Не звучиш полит-коректно! Казва се, не мафия, а световен олигархичен елит!

Има нещо гнило май.

Странно. Или са се разбрали да се махне след няколко месеца, когато скандала поутихне или САЩ са загубили основната си роля за разпределяне на постове в световни институции. Ще се разбере до 6 месеца кое от двете е. Нашата играе играта, но е само едно колело в голямата машина.

Няма убидителне доказателства, което не означава че репунационно нещата са й ок. Тепърва ще се види как ще може да работи, защото репутацията й ще е трудно да се изчисти, а враговете й тепърва ще надигат вой. Ще видите. Решили са я да не я махат, но да изчакат оставката й след още малко.

Вместо да се радвате , че след Ирина Бокова отново имаме Българка на световна позиция отново в типично наш стил мнозина нашенци побързаха да плюят без изобщо да помислят за какво аджеба става въпрос ! А тези ,които имат поне малко мозък в главата си сигурно си спомнат историята с Кристин Лагард и Бернар Тапи , а който не помни и не знае нека провери в гугъл и направи паралел межди двата случая ! А помните ли как сготвиха Доминик Строс Кан в Ню Йоркския хотел с една дебела чернокожа камериерка ? И после се оказа , че е невинен ! Ама късно чадо ! Ами как великите сили потулиха току що принц Андрю с меговия приятел Джефри Епщайн ? И т.н и т.н А за сведение : Китай в момента е на ВТОРО а не нито на 82-ро ,нито на 75-то място !!!

Нормално е хората да не харесват типично комунистически кадри или наследници на върли комунисти. Няма как да ги подкрепяме.

Да си припомним и ефекта от блъфа срещи Кан за Европа: Ако МВФ беше дал 7 милиарда на Гърция, в Европа нямаше да има финансова криза, която после с ината на Меркел да не б да даде пари на Гърция, прерастна в дългова и икномическа криза. Кан хващаше самолета, от който го спряха именно затова. Тогава минахме по терлички само благодарение на Дянков и Борисов. Ама хайде да ги плюем дружно.

платила си е на когото трябва

И тя успя да ги смаже

Браво! Атентатът, организиран от плъховете, не успя!!!

Всички, които плюха Кр.Георгиева, да си посипят кратуните с пепел. Дето се казва, от стара коза яре.

Що??? И тая целулитна еврейка е в кюпа....

Дъртата комунистка, се е впила кати кърлеж. Такива като нея дават властта само с кръв. Колко ли рушвета и обещания е раздяла за тази подкрепа?

ЧЕ МЕ-ВЕ-ФЕ СА ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ БАНДИТИ ОТ ЧЕРВЕНАТА СТАЛИНКА ! ВСЪЩНОСТ ТЕ СА СИ ЧЕРВЕНИ ... И ВЪОБЩЕ - ЧЕРВЕНИ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА... ЧЕРВЕНИ ФАШИСТИ, УБИВАЩИ ЧРЕЗ ЛИХВАТА!

Няма ли да има полиграф за Георгиев?

Браво! Опитаха се да я набедят...