Коментари - "Хюндай" се опасява от нелоялна конкуренция за седми и осми блок на АЕЦ "Козлодуй" | Бизнес.dir.bg
назад

"Хюндай" се опасява от нелоялна конкуренция за седми и осми блок на АЕЦ "Козлодуй"

"Споделяме загрижеността на компанията и ще комуникираме със съответната българска страна, когато е необходимо", обявиха от посолството на Република Корея

Обратно в новината

Коментари - "Хюндай" се опасява от нелоялна конкуренция за седми и осми блок на АЕЦ "Козлодуй" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брей, само 30% ли са им поискали, брех, нещо корупцията се е снишила...

до тук България има три големи сделки със сащ, два теца 1 3 с по 20 г договори, съгласно които ,им с плащахме въглеродните емисии, 23 г безплатни бази и платени самолети авансово ма 100пр.... който подписва за АЕЦ с американците хубаво да си напише трите имена и егн , за народния съд ,който неизбежно ще дойде макар и късно

Тези договори на ТЕЦ 1 и 3 изтекоха... (на 3 - изтече, на 1 - догодина).

Когато корейците дойдоха да правят коли им искаха 6 цифрена сума подкуп

И тези ни показаха среден пръст!!! Другарят Добрев се запени напразно!!!

Хюндай са платени от Путин и са руска компания нали така, усороби?

Чудя се от кого ли!? Шведите също се опасяваха от това за самолетите. Между другото, по тяхно искане в момента тече разследване точно по този въпрос!

Точно така. Хората ще си платят, на сегашните НИ, и ше подпишат. Утрешните НИ, обаче ше ги наритат от некое посолство и те ше развалат сделката.

Можехте да напишете и коя е тази друга компания дето се оказа, че трябва да се включи. Това е американската Бехтел. Тези посещения в САЩ не бяха случайни. Този проект ще ни зароби както беше досега и договора с тецовете.

сами ще се откажат да имат работа с мафията!. . как така ще правиш "конкурс" а ще задължаваш победителя да дава 30% от парите на мафията! Ето я корупцията в чист, явен вид - мафията е казала - 30% . Хюндай казва - стройте си го с "матушката" ... което е и крайната цел на "конкурса" .

Не е така. 30% биха дали без проблем, ако знаят че това ше свърши работа. ПРоблема е че у нас и подкупа не е гаранция че ше ти свършат работа.

Да не са луди да се забъркват в тоз цирк. Утре следващият ни премиер (калинко-тиква) може да каже че не ни трябва гьол и няма да плащаме. И трябва да се съдят............... И за кво им е това.

Шило

"Хюндай изрази опасения относно потенциално нечестни действия от страна на определени конкуренти. Следим отблизо настоящата ситуация, включително днешното развитие, споделяме загрижеността на Хюндай и ще комуникираме със съответната българска страна, когато е необходимо. Наистина се надяваме, че Корея може да играе значима роля в постигането на енергийна визия на България", Ама как дипломатично са ни пратили на майната си, а?

На калпава джапанка тревата ѝ пречи!!!

Нашите американски лизачи ще ги предадат като нищо на някоя американска фирма.

Шило

На това му казват "недоверие". И, кой ни е виновен? Пак ли Путин?

Американците искат друг да им свърши работата, те само ще приберат парите.

Няма какво да се плаши Хуйндай. Южна Корея е също васална държава с един господар с нас, ще се разберат.

и корейците ни казаха, че сме бок лу ци!