Коментари - Храните продължават да поскъпват и в началото на февруари | Бизнес.dir.bg
назад

Храните продължават да поскъпват и в началото на февруари

За една година цените по стоковите тържища са се повишили с 23.97 на сто

Обратно в новината
| Автор : Георги Вулов, 3е-news.net

Коментари - Храните продължават да поскъпват и в началото на февруари | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Показаният помиярник от снимката е на Юндола. Невъобразим бардак - боклуци, мръсотия, разхождащи се крави и кучета между сергиите, бетер Индия.

как го прави този народ. Цени се повишават, пари се обезценяват и липсват, а той продължава да си е все така дебел с наднормено тегло! Факири по оцеляване, и могат така да разтакават нещата дор до петстотин години, като се оплакват междувременно. А де де?!

споооокооо, всичко е по план - имаше луда крава, после птичи грип, после син език по овце и кози, после чума по свинете. И кво стана - избиха хиляди животни /без да е сигурно дали са болни/, затвориха и фалираха стопанства и ферми. В резултат ядем вносни боклуци на по 20 и 30 години от цял свят. Уррааа, корабът потъва бавно, вода има за всички!!!

23%.. цените се удвоиха в ранните на 1г. Както горивата. Айде у лево и да не забравите да дарявате на Украйна и събирате капачки за линейки. Ще ви трябват като ви бият РСмакетата

към 100 лева само за тоалетна хартия 4 бр. и няколко дреболии - паста за зъби, две пакетчета кайма с изтекъл срок, парче саламурено сирене на промоция, вестник, две пърленки и 5 глави стар лук плюс кутийка обикновен локум с розоберачката.....Мислите, че ви будалкам ли? Пазя си касовата бележка на огледалото в коридора, така, всеки който влезе, да я види!

Оставете тия глупости! Тъй като не дават да се влезе и коментира, да ви кажа, че си отиде великата ни актриса, златното слънце - символ на българското кино, непрежалимата г-жа ГИНКА СТАНЧЕВА !!!! Безспорно най-най-обичаната българска актриса, без никакви обструкции от никого! И в такъв момент да оставиш човек да няма къде да изкаже болката и съболезнованията си...!!! Какво е това, що за българи са тия супервайзъри от ДИР-а, кой им дава право да ни кастрят, блокират по различни поводи с мръсните си методи и да снасят кукувичите си яйца на доносници в "гнездата" и душите ни???? Пак питам - що за българи са това? Извинете и простете простащините ни, ж-жо Станчева! Пак ли се усмихвате с този прекрасен глас и тази слънчева всеопрощаваща усмивка?......Поклон и пълно мълчание, скъпа ни Маестра......

Тогава престанете да се храните и до два месеца проблемът ви ще се реши по естествен начин ! То това е и целта де.....

Инфлацията на НСИ намалява, кучетата лаят, керванът си върви...

Каквото не са им поискали, това не са стъкмили! Таз наука - статистиката, както всичко на ден днешен - преобърната наопъки. Вместо да посочва къде трябва да се коригира управлението, коригират статистическите отчети.

Тази информация я пратете в Президенството, на министър-ката на финансите, на премиера и на всички тия, дето дрънчат, че сме готови за Еврото. Какви са цените в магазините народът знае!

сирене и кашкавал не купувам вече 2-ри месец и така ще карам 6 месеца ако иска да стане 50 лева килограма все ми е тая да си го ядат буудалите като му определят справедлива цена тогава може да си купя

едни хора събират строшени жълти павета, ама отбират от по-едрите и заострени парчета. Питам ги за какво са им потрябвали счупеняците, а те ми викат, тия дни ще правим основен ремонт вътре на Дондуков 2 ?

Само в България е толкова скъпо. В Италия маслото е 2 евро. Тук яйцата от 2.50 на 7лв

Герберастите унищожиха земеделието .... това е резултата разчита се на внос ..

Специално за млечните продукти увеличението/поскъпването е ~100% за година-годинаи половина.

благодарим ти, радев!

Герберастки бездарен трол.

Споко за велик ден е скоро ..ще разберем кон боб яде ли..

Това сигурно са цените на едро. По-нататък, прекупвачите и търговците, кой колкото може, толкова вдига, ако мине. Тук трябва намеса, препродаване с не по-голяма печалба от държавно определена. Докато се пребори спекулата. Гледам на пазара една баба, изнесла кошница круши, сигурно набрани от дървото в двора и. Продава по 5 лв, колкото на сергията отсреща . И на нея и се иска да се прибере със 100 лв. От круши, нито ги е копала, нито ги е поливала. Подминах-да си ги яде сама!

Къде са тези цени да си напазаруваме?

До скоро все се чудех коня ли по умен или човека ..ами не съм видял до сега кон да фалира заради залози на човек..

Има тъпаци да купуват, има боклуци да продават.

Споко, ще има просто свръх печалби за наша сметка.

Чета сегашните яйца: 0.38 за брой! В Добрич най-ниската цена е на пазара от производител - 0.39-0.42 - от прицекомбината. За тези от Кауфланд, Била, Лидъл - не поглеждам. Преди ден колегата прати фото от Нидерландия - пазара. 1.75 евро за 10 бройки. Размер L. Гуглето ми докара цена 0.33 за бройка. Чудя се само как издържат тези от Нидерландия? Как си плащат разходите и осигуровките?!?! Горките!

Яжте банани овце.

Идеята е добра. Бананите (3,20 лв/кг) наистина са по-изгодни от краставиците (4,24 лв/кг), а са и по-калорични.

И бананите скъпи! В Лондон струват под 1.80 за кг, пресметнато в лева!

В голема грешка сте,държавата некога беше на народа,а не на комунистите.Затова несъзнателно бълнувате и искате държавата да се намеси,е с кво да се намеси като държавата нема фабрики и фирми за да изкарва пари.

Нали Киро вдигаше цените?Върнахте Борисов и те скочиха.

Киро вдигаше само полата на Лена.Нищо друго не направи за държавата.А да.Сложи няколко милиона в сметката си.

А панталоните на кмета на Симитли кой ги сваля?

Някои още вярват в Дядо Мраз

Лъжете! Не може да е вярно. Искате да счупите държавата, а? Нищо не поскъпва. По улиците текат реки от мед и масло.

за спекулантите!

Започнало е вече пълното унищожаване на България, с помощта на платени краварски шпиони /Банкяра,Кирчо и Христаки/ по върховете на властта. Започнаха с газа, продължиха с електроенергията и цените на храните. Съсипахме и дългогодишните си братски отношения с Русия. Накрая продадохме и братята си в Македония. И когато местното ни население бъде изтребено или прогонено, ще могат спокойно да дойдат тук "писдосите" от АЗОВ и ДЕСЕН СЕКТОР, начело с украинската Жана Д'Арк - Наталия Вовк ! За да основат "новата" си държава, защото от тяхната няма да има и помен !? Напред, Възраждане !!!

Унищожават цяла Европа, но България ще оцелее защото нашия народ може и знае как да живее и с 2 и с 200.

Македония я има благодарение на братята ти от Русия ,отиди и ги питай в Москва за кво я създафоха ,не са ти виновни щатите че си тъп

Купувайте братя.Запасявайте се.И чакайте да паднат м....те на коча.

Има храна, но я хвърлят. Държавата къде е???

При капитализма нема държава баце.Държавата се рани от тебе и мене.

големите магазини изхвърлят тонове хранителни продуккти, а десетки хиляди туземци имат доход от 0,00 лева ( с изкл. на 60 лева социални, ако им дадат) и ровят в кофите за боклук и естествено нямат и ток и вода. но това не е важно. важи са македония, украйна, европа и америка. ... а в европа има социални ресторани, социални хранителни банки и т.н. а у нас само мизерия, смърт и политическа жестокост и наглост! защо така, а? .. пропуснах Гълъбът на мира и щастието!

цкоро нашите честни, храбри, доблестни и патриотични политици и държавници ще поднесат скромен вецец на масовия гроб на целия български народ! ще има и кратка прощална реч от фон дер Лайен и до нея и хер Зеленски!!

Май ще е обратното,тълпата няма спиране

Донев , Гълъб ли си канарче ли си Защо при вашето служебно Правителство едно яйце струва 50 стотинки ? Защо бе Тарикат кокоши ????

Защото Гълъб лично ги снася. А иначе има яйца и по 65ст. и по 71 Ст.

Управител на голяма верига магазини за хранителни стоки: "Заради високите цени на производители и вносители потреблението е паднало 30% и изхвърляме тонове непродадена и бракувана продукция" Е, майната ви !

Според доклад  на секретаря на цк на бкп Емил христов социалният минимум за работещи през 1987 г. е 209 лв.,  за подрастващите 111 лв.. Или за 4 членно семейство 640 лв., при срз 234 лв., т.е.  доход от 468 лв., което е почти 30% под социалния минимум от 640 лв. Почти цяла България е била не само под социалния минимум, а е била бедна. Да живее ЕС, който ни даде богатство!

Важното е,че още повтаряте като папагали,че комузмът е най-голямото зло за народа!!!!!

Овцете докато търпим така ще е ,ще ни доят,ще ни изстискват,ще ни пробутват гнусни боклуци за ядене.То затова рекламите са само за лекарства.Българина е болен и обича да го мачкат,а той да хленчи само.Простоват е народа доста.

Ей комунистите са виновни,не са балъците които си продадоха държавата без пари!!!!

И къде го продават това сирене по 7 лв килото? Ако е първо качество Маджаров или верея в кутии, ше закарам микробуса и ще си купя 100 кила. Щото ние го купуваме (ако можем) по 30 лв килото. Въобше, какви са тия цени дето ги пробутва официалната статистика? То съвсем няма връзка с реалното.

Айде не говори чак такива глупости а? Че не е 7 лева, не е. Ама и 30 не е.

Тичай до магазина купи 1 кило Маджаров и докладвай коилк острува. Дори 30 не е ами вече 32.50!

Целта е да обеднеят българите и да започнат да ипотекират имотите и да им ги вземат банките. Капитализма не работи добре когато пролетаеиата не плаща ипотеки за коли и дом. Ще има и бизнес за мафията с бързите кредити!

Наскоро ми увеличиха заплатата за трети път. Но нещо явно не мога да смятам, защото според изчислението преди да ми я увеличат съм можел да си купя 900 литра мляко първо качество на дребно от магазина. Сега след третото увеличение мога да си купя 3 пъти по-малко. В първокачествено българско бяло саламурено сирене съотношението е - 95 кила преди и 40 кила след увеличението. Къде е грешката?

Бюджета за тази година ще се прави в средата на годината,никога и никъде не съм виждал такова нещо не знам как да го нарека........направете сметка каква сган ни управлява и колко мисли за държавата и народа......оцеляването в държавата е жив ад,а те си се смейкат в парламента,мирните протести май им се виждат комедийки некви ама ????

Само дето ние избираме сганта, която ГЛАСУВА БЮДЖЕТИТЕ.. Щото дупетатските плати и кИфтета инфлация не ги бори.. А те пък що да правят правителство? Нъл пак ша бъдат същите и следващото парларе.. Да са псуват кат каруцари..

Пак гласувайте за Киро-олигофрена и Асен-крадеца.

Пак ще гласувам за тях.Само тяхното правителство работеше добре.

Че си единствен и няма други олигофрени, като теб.

Когато разберете цялата истина за западната демокрация, ще бъде много късно. Даже вече е късно, българия ще бъде разкъсана и разпродадена - разграбена. Тази национална сигурност е работила винаги за чужди държави.

не купуваме храни от стоковите тържища, а от магазини на дребно. На дребно годишното поскъпване е много по-голямо. Например в тея таблички цената на киселото мляко 400 гр. е 1,23 лв. а в една голяма търговска верига цената е от 2,20 до 2,80 лв. Цената на киселото мляко при производителя сигурно е левче и включва цената на прясното мляко, закваската, кофичката и разфасоването, съхранението, труда, амортизационните отчисления, данъците. А при търговците на едро и дребно цените и печалбите им нямат спирачки. Те печелят много повече от производителя и това е абсурдно.

Няма значение, важното е западните кукловоди да печелят и да плащат с наши пари да се убиват наши братя.

Но те ще ти кажат, че са увеличили зпалатите и са и мсе качили сметките за ток и транспорти затова. Ще те излъжат ест. Поскъпването е над 100% а горните им разходи са под 30% по-големи.

Има една много. ама много стара българска поговорка че в стар геран не се плюе, защото не се знае кога ще ти потрябва. Е това българите трябва да си го изрежат с нож на дланта и на всяко новородено дете трябва да го напишат. Всеки знае за какво става дума.

Не, не, НСИ каза 15.3%...

Сега като ви набия еврото, ще паднат. Рязко. Ма не цените на храните. Качеството ви на живот ще падне и малкото ви суверенитет. Ма като не искате да хвърляте камъни по нас, така ще е. Слава на Масонското братство. Векове сме ви клали, векове ще го правим пак.

Сигурен ли си, че с последния си ред не си обидил собствения си партиен пеф?

Спокойно ЕС прие закон да се използват какалци и червеи за изработване на брашна и грани. Няма да умрем от глад, тия джендъре мислят за нас.

Половин кило брашно от скакалец - 40 лева.

За Българите 40 х 3.14 като по-далеко от Брюксел.

Ама ти идея имаш ли си с това 1 кило рашно колко манджа може да се направи? То е чист протеин. 10% стигат на смеска. Значи 1 кило брачшно е 10 кила храна.

Най смрадливата държава в света,с най смрадливите бизнесмени отрепки,цигани ,паплач нахвърлила се върху обикновения човек в тая свършила комунистическа държава

От диваци ,,комунисти,, след това станали диви капиталисти какво да очакваш :)))

Нито са били комунисти, нито са били капиталисти и никога няма и да бъдят. Те са просто измамници, за съжаление цялата ни нация е на това ниво. Която и фамилия да вземе властта ще се държи по същия начин.

Аз в Лондон си купувах прясно мляко, което ми излизаше през курса 0.72 лева за литър.