Коментари - Холандия намалява максималната скорост по магистралите до 100 километра в час | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички холандци , които са недоволни от тази мярка, идват да живеят в България защото чули ,че тук били най-бързите магистрали в ЕС, където разрешената скорост е 140 км, постигната с джип Тойота от най-добрия шофьор в България.

Браво...много са даже....40е най добре.

По същата логика ако караш електромобил маск скорост може да си е пак 130

Сигурно не е било по Станишковият участък от Тракия - Чирпан - Стара Загора.

В България разрешената максимална скорост е 140км/ч. Но България се управлчва от идиоти.

Ние си имаме половин магистрала с 90км/ч, така че имат още да ни гонят западняците!

Е точно по това, всичко си ни е наред. Пишман съветниците като тебе, с бабешки мозък, ако ги питаме, сигурно с 70км ще предложат да караме по магистралите.

това го правят за колите без водач ,защото ако другите карат с 140 , а Пешо с калибрата ги резне от ляво с 160 компа и софта на самоуправляемите коли буквално изпушва , да кажем от стрес

2.0 дизел :при 100-5л.,при 180-14л.

Това решение на холанцдците ме учудва, но е доказателство, че не само у нас управляват * "три звезди": Тротинетки с каски, и.д.и.о.т.и.

Тези съвсем са изкукали на тема въглеродни емисии! Какво си въобразяват, че нищожната им държава ще промени климата на Земята? Те до толкова са откачили, че холанците , които си купят електрически коли им се осигурява станция за зареждане и безплатно зареждане с ток! Затова там голямачаст от таксита са "TESLA"!

Какви 100 км/ч. Я да забранят двигателите с вътрешно горене. Да върнат благородните рицари и животинските впрягове.Крепостните, които не могат да напускат благородните рицари и да пътуват. И най-вече да намалят народонаселението на нивото от преди 1000 години. Майко мила! Я някой учен да обясни на холандците как ще се отразят тези мерки на борбата с газовите емисии.

Някой от глупаците, критикуващи Холандия за тези мерки наясно ли е, защо я наричат"Ниската земя"? Знае ли някой, че четвъртия по големина град е на шест метра под морското равнище, а най-високият град е на височина 20 метра? Необразовано, завистливо нещастно племе сме ние - българите!

Европа ще се затрие от нов комунизъм...

Моя трактор не може да вдигне 130, - тези земеделци от холандия какви транктори имат?