"Хийтроу": Великобритания може да изгуби играта на "карантинна рулетка" в света

Броят на пътниците, преминали през летището, е намалял с 96% през второто тримесечие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

уцелили сте в 10-тката !

Новите противоречиви мерки за пътуванията до Испания и ........................ показват, .....борбата с наднорменото тегло

Глобална Великобритания няма да бъде нищо друго освен мото от кампания. това ми хареса...

Уникална е всеобщата некомпетентност - всички изгарят от желание да тестват с тест, с неизвестна грешка и тест, който не може да служи за диагноза. Той не открива болни, а само парчета от молекули. В Аржентина пращат кораб със 70 моряци в морето и ги тестват преди това - всички са отрицателни. Като се връщат пак ги тестват и част от тях са положителни, но никой не е болен - били са само в морето междувременно и без контакти с други хора. На какво ни учи този тест кой може да обясни?

но най-вече на това, както е казал Айнщайн - Че няма нищо по-голямо от човешката глупост...когато си играеш с прашки...

Тоше, около 3 дена е времето от заразяване до възможност на PCR тестът да засече вирус в организма на човек. при положителен тест се прави втори, за да се намали шанс за грешка. С тези моряци, ако въобще историята е вярна, е напълно възможно да са се заразили преди качване на борда и затова да са дали отрицателни резултати.

Ур за англетата

"Европейските ни конкуренти напредват с тестове на пътниците, ако Обединеното кралство не се задейства скоро, глобална Великобритания няма да бъде нищо друго освен мото от кампания" Добро утро! Ще се усетите вие какъв го изядохте с този Брекзит, ама ще е късно.