Хиновски: Има нужда от промяна в търговията на Енергийната борса

Не можем да спрем износа на ток, но можем да променим правилата за продажбата му, отбеляза той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицай-премиер !!! Мадридски крадец, юпита бубита, комунисти-бизнесмени... Къде по света го има това нещо ??? Полицая-крадец няколко пъти тегли по 16 млрд , които вече ги няма и няма нищо в наличност. Е помниш ли тъпи народе че 16млрд беше цената на АЕЦ Белене построена с всичките и екстри и ако българина беше достатъчно умен да каже "не искам полицай-премиер, не искам Мадридския крадец, не искам юпита-бупита и комунисти-капиталисти, а искаме умен премиер" сега щяхме да имаме не едно, а три Беленета и заплатите ни щяха да са два пъти по-големи.

Българският народ е най простият в Европа и със сгиурност един от най простите в света! Обвиняват местни политици и дружества за скъп ток и скъп бензин :-) Абе..маймуни....нали суровините за тези неща се внасят от чужбина на международни цени? Къде евтин ток по Европа? "Ама свекъро ми работи у Франция и там тока е по евтин".да..това е защото цяла Галия е осеяна с ядрени станции или най любимото ми "Ама аз като работех в Германия..." ... България НЕ Е ГЕРМАНИЯ!!! Нито има нейната промишленост, пазар, напраднала индустрия и ефективни схеми, нито размера и влиянието на нейното население! Не може да сте като Германия! Историята ви е минала по друг начин! Никой не е като Германия! Ако има грях които е изцяло зависим от действията на това просто племе населяващо територията наречена България, то това са в решенията за намаляване/елиминиране на ядрена енергия, липсата на гръбнак да се договорят отстъпки с ЕС в които държавата да не е задължена да взима високи акцизи за бензина (което е 30-40% от цената на бензина а НЕ ЛАКОМИ собственици на бензиностанции) което обаче ще я лиши от един хубав доход. Цените на всичко са ви прекрасни...скоро бях при вас. И Ток и вода и бензин... НАЙ ЕВТИНИТЕ В ЕС!!! Проблема са ниските заплати, което се дължи на липсата на икономика, което отново се дължи на лоши и продажни решения направени за последните 30г! Всичко е закономерно и сте точно там, където трябва да бъдете! И за това е виновен вашият характер и характера на "политиците" взимали погрешни и користни стратегички решения преди 20-30г (а не вчера!) Идете в Гугъл и напишете това "KwH prices EU"..първият резултат би трябвало да е на европейският сайт по статистика. Вижте там къде е България! Последна!!! Тоест...НАЙ ЕВТИН ТОК! По ниска цена има само Украйна! Мразете, гонете, обиждайте и ненавиждайте когото си искате...но нека поне злобата да ви е насочена към правилните хора и правилните неща. а не всеки слульо и пульо от телевизора да ви манипулира с елементарни за проверка неща!

Хиновски, нали това искахте? Борса и свободен пазар? Ама сега не ви изнася и пак ревнахте за регулации. Слушах ти сутринта бъртвежите за тока и цената на газа. Ама защо не каза че заради еко идиотщините, енергийният пазар в цяла Европа е в състояние на пълна лудост и се застрашава деиността на всички производства? А защо като говориш за цена на азерски газ не каза и че количествата постъпващи от там отдавна са резервирани с години напред?

Нали Б.Борисов говореше че у нас ще постъпва евтин азерски газ и има договор за това.Или пак е излъгал.