Херо Мустафа похвали растежа на България

Посланикът на САЩ акцентира върху три "и" - инвестиции, иновации и интеграция

Обратно в новината

Коментари - Херо Мустафа похвали растежа на България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпа ханъма , нямаш глас ти и твоята страна в моата България , ВЪРВИ СИ персона нон грата си

Компаниите казват, че България трябва да инвестира в качествено ОБРАЗОВАНИЕ и възпитание на хората си. Управлението си е тяхна работа и там държавата просто не бива да пречи. Поне да не пречи.

Снимката, снимката...

Мустафата е наш човек бе гяури

Само американския посланик е най нагъл от всички. Да определя икономиката и политиката на страната ни. Все едно някой от външно да иде при американския конгрес и да им казва какво да правят.

Щом ни хвалят, значи правим всичко, което е полезно за САЩ и вредно за България ...

ИИИ...Или ДИЙ за служебното станало и редувно...

е неофициалният министър-председател на България!!!!! За жалост , това е реалността у нас!?!?

Г-жа Хероинята се появи за да покаже, че собственикът се грижи и надзирава собствеността на територията си !!! Българския посланик, дали така обикаля из нейната държава?! Това не е партньорство, „Ваше превъзходителство“, а намеса във вътрешните работи на под мандатната ви територия ! Слава Американу, слава Булгаристану и Бог да благослови Америка за Булгаристан !!!

Изход от ес , Изход от нато, Изход от всички еуроатлантически изгъзици!! назаад!

Мустафа, растежа на едни е за сметка на обедняването на други - факт ! В България този растеж ни ограбва цели 31 години !

Забрави как те целиваше Бойко мутрата !

Е пропуснала е да каже какъв е растежа, в коя област и спрямо какво, ама то тук на толупите общите приказки минават лесно....!!!

.

Херо е ненадмината в професията си!

Тая пачавра където е била посланик нищо добро не е последвало. ЦРУ агент на 100%. Турция им се дръпна и се сдуши с Русия, да не говорим че турците се ослушват как да се присъединят към ШОС и американците изведнъж - България е приоритет. Америка е залязваща сила, но са на път да повлекат всички и всичко със себе си. Очаквайте още бази, ракети, кораби в нашите простанища.

Американски компании били инвестирали над 2,5 милиарда долара в българската икономика? Вероятно се има предвид гнилата царевица и вмирисаните копанчета от зората на промените и американските ТЕЦ, които цапат поголовно и ни продават най-скъпия ток.А златото на Челопеч? А безплатните военни бази у нас? А хилядите най-кадърни деца, които обучихме и янките ги прибраха наготово - курбан за Щатите. Май на г-жа посланничката математиката й доста куца и бедна Б-ия инвестира в Америка, докато Мустафа прибира под полите си най-големите наши боклуци-политици...

Да се чете: Растежа на цените!!!

Ние саме за едно "в" - без визи!

Уф, че гнусно нещо! ... и да го изтриете пак си е гнусно!

Вместо да я " хвалят" посъветайте я да отиде на лекар тъй като има признаци на болеста наречена- шизофрении.

А ний честитим на Херо-то достигането на държавния дълг на щатите на 31,4 трилиона( 31 400 000 000 000 $)!!! Ашколсун!

Моного странно. Сърбия, която преди 22 години само бомбардираха и е приятел на Русия - 4 млрд. инвестиции до тази година. Ние - първи дружки от 30 години - само 2,5 млрд. и то с държаваи гаранции и дългосрочни договори за ручане на жабетата?

Тоя Херо растежа на инфлацията ли хвали, или нещо аз не съм в час?