17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До ДАДА, ти идиот/ка ли си или правиш хората на идиоти. Ами при това постоянно вдигане на застраховките и данъците - разбира се, че ще се повишат приходите. Това повишение на заплатите не води до нищо добро. По-добре е, да се запазят заплатите, но да не се вдигат цените. Сега като вдигнаха заплатите с 3 %, цените се вдигнаха с 5 % и станахме още по-бедни. Само заплатите на депутатите се вдигнаха ( тъй като са на база - минимална заплата). Обаче с това вдигане на заплатите , на тока и на какво ли още не, ще фалират много микро - и малки фирми, особено тези които работят за износ. След 2-3 години ще станем еднакво скъпи колкото в Германия, защото трябва да се имат впредвид и транспортните разходи до Германия ( Европа). И откъде тогава пари, а господа ДУПЕТАТИ ? Или приказката - след нас и потоп е в сила ......Говорим за инвестиции, абе какви инвестиции сънувате ??? Един по един се изнизват инвеститорите от България, защото сме най-корумпираната държава и това няма да се промени. В България само се говори за партии, всички са един дол дренки става ли въпрос за оставането им на депутатската скамейка. Префернциалния вот - един шанс народът да има мнение. Да, ама не.... Какво да очакваме.....Според мен - още хора на Терминал 2 по посока навън.... Жалко, много жалко....

Е, такава държава нема втора на света!!!!!!!!!!! Това се казва-"Във вода газиш, жаден ходиш".... Толкова много постъпления от данъци...и ...всичко по мед и масло...това според управляващите, нали.... А в този същият момент от време Народа на тази държава, или по-точно над 72 % мизерства...ДА..МИЗЕРСТВА ! Да обаче горните 2-3% от най-богатите станаха още по-богати!!! Социалната "пропаст" между бедни и богати е още по- голяма....и що така бе господа управници????? Гоните Народа си , а тези ,които остават ги подлагате на постоянна мизерия! БРАВО ! Така БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА !!!

Сега местните феодалчета и най-вече герберастите ще се скъсат да пишат минуси!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Пишете колкото си искате ама фактите ви бодат в очичките, нали???? А , за да сте политически лоялни, първо погледнете пенсионера, който рови в кофата за боклук, за да оцелее!!! От все сърце ви пожелава само един месец да сте като тези стари хора, само месец..не повече!!!

Освен някой мангал да бере желязо от кофите, пенсионери никога не съм виждал, за сметка на това от пенсионери не мога да се добера до лидълските промоции на екзотични храни. А само за миналата година пенсионери са хвърляли от терасите милиони левове. При средна пенсия 360 лева, двойка пенсионери живее доста сносно, особено като се има предвид, че поне 30% от пенсионерите работят още и това са обикновено тези с по-ниски пенсии.

Каква част от събраните пари са внесени от циганите? Каква част ще отиде за циганите? Каква е ползата от циганите за обществото? Мерките на Каракачанов са - закъснели, меки, недостатъчни. Циганите са основен проблем за нормалното население на България! Благодаря за вниманието!

Като започнеш да представяш данни, добре е да не моташ мерните единици, начинът им на представяне и порядъка. Ако го правиш, като в тази статия или опитвап да заблудиш читателите или не си на ясно за какво става дума.