Хайко Маас: "Северен поток-2" ще бъде завършен,

По повод критиките на Вашингтон към проекта той заяви: "За нашата енергийна политика и енергоснабдяване взимаме решенията тук - в Европа"

Обратно в новината

Коментари - Хайко Маас: "Северен поток-2" ще бъде завършен, | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Северен поток 2 ще бъде завършен и ще работи, американците умират от яд, но нищо не могат да направят, защото са намесени много и големи фирми от цяла Европа, ако американците се опитат да налагат санкции това може да направи Европа техен враг, а те не могат да рискуват това защото само Европа ги подкрепя за войните им в Близкия Изток и Африка

ще ще ще ще ще... ако не го довършат тези които го правят, а това са ШВЕЙЦАРЦИТЕ - си оства ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕто. А те няма да си мръднат пръста за нещо което им прецаква основния бизнес - БАНКИТЕ !

Германия ще изгони и американските бази и войниците им от територията си. Северен поток 2 не може никой да го спре, трябваше това лято да го откриват, но се забави с половин година за началото на 2021 година.

Хабер си нямаш какво говориш.

дали?

100%

правят голяма грешка , че вместо да довършат путлер , те го възкресяват ! комплекс на "победените" , стокхолмски синдром! жалко ... ще го разберат , когато ще искат да се освободят от "освобождението" но ще е късно ! с това подкопават много доверието в тях , защото се вижда, че даже германец не си държи на думата ! на къде върви света ! айнц. цвай - драй - дрън! *

бързат преди да е минал 3 ноември...

голямата грешка са такива промити мозъци като теб, които си мислят, че всички ще играят по свирката ма САЩ и ще им се вързват на глупавата пропаганда

Германия ще си има северен поток 2, ако поиска и 3. А България се прецака яко със спирането на Южен поток.

Браво. Така се прави.

Абе много эависи от иэборите в Америка, така че отговора ще дойде преэ Ноември.

нищо вече не зависи от "Америка'

Е как така???? Северен поток може но Южен поток е проблем....Южен поток не е проблем а българоубуеца Буда беше проблема...и все още е.

Американската администрация е на противоположното мнение и то е актуално. Никой не смее да пипне тръбата да я довърши. И тиквата си мисли, че ще потече газ по турско/балканската тръба - да ама не

Актуално е мнението на Германия и тя няма да се откаже от проекта при никакви обстоятелства и под никакъв натиск. Германия се отказа от ядрената енергетика, закрива и въглищни централи. Най-мощната икономика в Европа няма как да остане такава с американски втечнен газ. Няма такъв филм! Американските глупости за зависимост и обвързване с Русия изобщо не ги интересуват!

хаха аве ти вярваш ли си, никой не смеел да пипне хахах

Естествено, че ще бъде завършен каза Хайко! И татко също ми каза, че ще ми купи колело, ама друг път! Хахахахахаха!

Иване ва, свари ли си ракията?

Само смешниците орешарски и боко се навеждат, немците - не!

Хем тъй, хем инак...и в крайна сметк клякаме и се навеждаме... германска работа!

В Германия има десетки хиляди окупационна армия от САЩ и UK, и въпреки това както виждаш не се навеждат.

Постоянно наведени стоим само ние. От Борисов и Захариева, толкова!

Писна ми Бойко да го вмъквате във всички теми. Не, че го защитавам. Хубаво бе, ще го махнем! Обаче! Както каза един: махаме Бойко , слагаме Мойко. И после какво? Мислите, че всичко ще тръгне по мед и масло? Все същите ще си бъдем. Ако не и по лошо!