H&M отвори 118 магазина в Русия, за да разпродаде стоката си

Продуктите се продават и чрез сайтовете на шведската компания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко се произвежда в Китай, така че едва ли нещо ще липсва в Русия. Просто на дрехите няма да пише името на бранда.

глупак роден в комунизма - и там имаше коли, ама искаше западна имаше телевизор, ама искаше Сони имаше западни стоки ама в корекома и гледаше през витрините ай у лево с тъпите ти тролски разсъждения, не наеха един умен, аман от глупаци

Товарищи?

Трепете се за последната тениска, путинисти

На времето една рускиня ми се оплака, че не може да си хване гадже от гадно руско бельо! Дефицити! Мьчат народа си, все големи приказки!

Сега казват в англия било модерно - тоалетна хартия за многократна употреба .

интереса клати феса

Тъпи статии от тъпи журналисти за тъпи читатели... Никоя държава няма да закъса заради това, че някакъв си моден бранд, който наема деца да шият в Бангладеш и препродава с 500% надценка решил да се изтегли. Нито от това, че макдоналдс няма да те трови с боклуци. Но държавата ще пострада, заради това, че няма да получава компоненти и детайли нужни за производстото в заводите си, че няма да получава технологии за добив на нефт и газ, че ще и се отреже достъпа до иновациите и образованието. Общо взето Русия няма да закъса, докато цените на ресурсите са високи. Но след 10-ина години, когато глобално нещата се променят, ще са една напълно неконкурентна затворена икономика, като тази на Северна Корея или Венецуала.

Това го обясни на нещастниците, които се тъпчат по опашките.

Санкциите удрят и в двете страни. Страна като Русия няма как да бъде тотално изолирана. Но дори и това да стане руснаците са доказали ,че могат да се справят. СССР беше изолиран на 100% от света все пак успя да построи първата АЕЦ в света. Сега Русия реално е изолиран единствено от запада и техните най-тесни съюзници.

Хайде бързо, че после само в корекома, само за избрани на джуджето хора. Скоро и за банани..

lu4ka

Ей за туй се борехме преди 33 години. Слава Богу, сега бананите ги лапаме целогодишно.

Без това всички "маркови" дрехи са надценени в пъти