"Гугъл" купи сграда в Лондон за $1 млрд., за да съживи работата от офиса

Компанията смята да преоформи сградата, така, че тя да е приспособена за екипна работа "на живо"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бълвайте хартийки! Като бях дете, милион беше нещо фантастично, а за милиарди даже не се е и говорило. Сега един блок в Лондонабад - милиард, ха, ха. Рокфелер като умира през 37-а има пари колкото за блок и половина по днешните цени.

Оптимисти са, за разлика от мен. Не вярвам в близките 10 години да се върнем към нормалността, всеки ден нови и нови факти и действия ми подсказват едно нерадостно бъдеще на алиенация, след което ще настъпи такава криза в социалните отношения и умения, че ще трябва като малки деца да се научаваме наново на "добър ден" и "благодаря".

Не е майтап. Тази нова година прекъснах отношения с няколко човека, тотално неадкватно поведение, липса на елементарно възпитание и такт от хора, които са били брилиантни 10 години. Един от тях на нова година отказа да излезе защото му дошъл ъпдейта на играта с НФТтита и трябвало да "инвестира". Мъж на 38 години. За другите не ми се пише даже. Социалната изолация тепърва ще ражда изроди.

е това е да купиш фабрика на 8-ми Септември..... Вече се говори как в Лондон офисите ще ги преправят на апартаменти.

Не се говори - изпълнява се . Голяма част от офисите вече се преобразуват в жилища . Скоро още доста ги чака тази съдба . Ефекта е Брексит + корона !

а на Моника Йосифова-Станишева копировачите разбрали че Гугъл бил купил Централния Свети Затвор ... нищо, дано намерят там малко място за БСП и Ко

Хората плащат по милиард за имот, а нашите скръндзи тук все чакат апокалипсис вече 30 години

скръндзи, а алчни купувачи

Реновирането ще включва и външни работни пространства, за да може да се работи на чист въздух, съобщи компанията. Странно къде го намериха тоя чист въздух в централен Лондон :) Ако искаха хората да работят на чист въздух, нямаше да ги гърбят да пътуват "на живо" до централен Лондон, а някъде в планината или ако държат на Лондон в покрайнините :)

Бълха ги ухапала...

само надуха цените още малко.