Коментари - Гроздан Караджов: Пътищата в България вече не могат да бъдат поддържани | Бизнес.dir.bg
назад

Гроздан Караджов: Пътищата в България вече не могат да бъдат поддържани

АПИ не може да възлага дейности заради течащи процедури, обясни министърът и поиска разрешение от НС

Обратно в новината
| Редактор : Ива Капкова

Коментари - Гроздан Караджов: Пътищата в България вече не могат да бъдат поддържани | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай да вземем еди 100 милиарда дълг, а?

Те ако на това досега му казват поддържане, идете вижте в Египет какви пътища имат.

Караме по стълби, плащаме за аутобани...

Касва стана тя - с крадливия Бойко - зле, без него - по-зле?!

Ама как ве бат Бойко каза, че оголените колони на Аспарухов мост на които им стърчи дори арматурата щял да ги санира с кевлар.

абе да ги остават и на разбити пътища ще караме, само герб да се не връщат на власт

В превод: Дайте да подписваме анекси с трейс, гбс, джипи груп и останалите герберски касички! Щото предстои усвояване по плана, ама ние не знаем как и нямаме с кого. Промяна ли? Не мисля!

Ами то там Слънцето е с тях. Иди асфалтирай при сняг и лед. Дай пример със Сибир.

Чегъртай чегъртай, чегъртай, а сега яж на Румен Радев шлифера!

Аааа, не, без такива. Като не си доволен от предните и ги махаш, трябва да си готов с алтернатива! Или викаш ние да излъжем тъпия Ганьо да спечелим изборите, пък после ще му мислим

Простият народ ще си плати за тъпотията. Докато предпочита да чака от сутрин рано на опашки за олио вместо на опашка, за да гласува така ще става. Така наречената Промяна ни я сложиха чужди сили възползвайки се от простотията на българина с една единствена цел - да изхачи и раздаде каквото има, да направи колкото може повече дългове и да спре всякакво развитие. След това нашите партньори американци като кажат "Хоп" и ние не само ще скачаме, а и хоро ще играем! Бедна и задлъжняла държава слуша и изпълнява!

То бива некадърни калинки, но от калинките на Киро дъ Симпъл няма по-некадърни.

Толкова си можете, мърши! Ха на бас, че пак същите фирми ще ремонтират, но на двойни цени.

Тия глупаци видяха ,че начина да се работи е както правеха Герб. В противен случай обжалвания на обществените поръчки,влачене по съдилища и стартиране на работата след години. Сега ще прехвърлят на народното събрание това и промяната се отлага за по натам..

Единственият простак, като гледам си само ти !

Ама как цифрово те отчитат за таксата, а? Не се ли гордееш, колко сме напред?

Малко са. Давай поне тройно повече. Че трябва комисионни да се плащат…

Изглежда ни чака глад, бой и сръбска музика.

Пътищата на Донбасс са по-добри от българските, въпреки войната, започнала през 2014 г. А тук цъфти демокрация. Цъфти и връзва.

В как за 12 години имаше пари за всеки и всичко, направиха се магистрала Тракия, Струма, Марица, Европа, започна се Хемус, направиха се знайни и незнайни първокласни и второкласни пътища. Успоредно с това депа за боклук, пречиствателни станции, метра, спортни зали, околовръснти пътища, газови трасета, платиха се бойни самолети, плати се за атомни реактори, за американски централи и т.н. А сега се правят всяка седмица дългове и няма пари дори за поддръжка на пътищата. Следващите години тези некадърници ако се задържат и къщичка за птички няма да направят. За съжаление националните ни телевизии са чужди , пазят ги и ги държат на власт!

Караджов, кажи си го, бе! Какво увърташ? "Махаме едни хора и си слагаме нашите на хранилката."

Айде и на този глупак демокрацията му е отнела всичко :(. Няма оправия!

за какво са ни пътища, скоро бензин няма да има, а мутрите карат джипове така че на тях пътища изобщо не им трябват?

Тя много дълга таз опашка бре, цяло 6 метра... през ден съм по този път и кошмара е пълен.

А може ли докато сте спрели поддръжката на инфраструктурата, ние пък да не плащаме винетки?

Баси тъпите к*пелдаци.....Баси и чудото...Ама, тъпи избиратели- тъпи управляващи....Конкретно този олигофрен, откакто е станал министър, освен да дрънка тъпотии и да хленчи, друго не е свършил Е, прибира си и заплатата де

Некадърник до некадърника, продажник до продажника! - водещ девиз на 32 годишната контролирана мизерия в Територията

ма те са били поддържани ли? за да не могат трябва да са били... кога е било това??? Това е новината за мен че сме имали поддръжка...

Чегъркате ли, Караджов, чегъркате ли? И като изчистите всички, @КОЙ ще работи? Това мислили сте го?..

Така ли, виж ти? Ами ускорете тези процедури, не се мотайте с години! Г-н Караджов изглежда няма никакво намерение да свърши някаква работа. Времето да обвинява предишните мина.

България е една путино-кгб-шка държава, в която от 32 години текат същите корупционни процеси за разграбване на държавата от определена върхушка свързана с тайните служби на НРБ и СССР. Как в Белгия, Холандия, Австрия или Швейцария нямат такива проблеми?

веча са им извили ръцете

Аз съм ЗА промяната драги зрители. Нека да продължава все така в следващите 4 години, за да може на следващите избори избирателят много добре да си прави сметката за кого гласува, и как го лъжат и мамят, т.е. "цакат с топла бира".

Като че ли някой ги е поддържал досега....... Помислих да не е снимка от Мариупол или Донецк, пък то какво било!

Бойко ги ремонтираше и нови изграждаше. Вие нищо не можете. Хванете си торбичките и си вървете с мир.

Лека корекция - украинска музика.

Моя джип харчи по-малко от някогашната ми Лада. Затова сега имам два. Скоро ще минавам на електрическа. Има бол безплатни зарядни станции. Особено в циганските махали и в халетата за копаене на биткоини.

А бе,Караджов,дойдох те ли най-сетне на Бойковия чеп?!

В посочените от теб държави не избират мутри за премиери и соросоиди за управляващи.

Да не намекваш, че докато бяхме 16-та република, територията беше свободна, а?

Като прекратихте договорите на фирмите, които досега са работили, те са си съкратили работниците, защото нямат приходи, как сега да изпълняват договорите, които утре ще гласувате, че им се продължават до провеждането на нови конкурси? Това не е въобще лесно да се организира. Съкратените са си намерили нова работа, банките са спрели финансирането, лизингите са си взели машините и оборудването... как да стане?

Очертава се поне едно норманлно лято без безумните ремонти и затворени магистрали, булеварди и т. н за безумни, скапани и ненужни "ремонти"...

Че те кога са били поддържани.

Пропусна ,че се направиха и ремонтите на Тракия,Струма и Хемус. Та дори и на пътя до Долно Уйно . А с остатъка от парите асфалтирахме и всички плажове от Одран котак/Дуранкулак/ до Резово. И ако бяхме останали на власт и Капъкуле-Одрин щяхме да направим!

Абе глупако,кажи нещо за Сърбите,които са баш с путин,или кажи нещо за унгарците,които си направиха и путинова ядрена централа!Булгаристански айдуци!

Като минеш границата към България от която и да е съседна страна веднага си проличава качеството [лапането] на твоя вожд боко тиквата

Олигофрени унищожихте държавата .

Да я закриват тази агенция, която само източва нашите пари, стъжнява ни живота всяка година с нейните ремонти на ремонтите.....

Не знам какво правят тези, но пътят Варна-Бургас е в ужасно състояние, най-вече прохода. какви туристи, какви 5 марки !

Ами да извадят малко кеш от чувалите, хахаха, гербаджийски ТРОЛ