Гроздан Караджов назначи Лиляна Петрова за началник на ДНСК

Новият началник на Дирекцията за национален строителен контрол преди това е ръководила регионалните дирекции в София и Софийска област

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

tonk11

Чета коментарите и установявам, че както винаги чукча писател а не читател. Даже не са си направили труда да проверят коя е тази Лиляна Петрова. Ама плюят ли плюят.

това с ДНСК е много добро попадение!

Не знам нормална причина, за да съществува БАБХ. Това бяха уродите, които изтрепаха животните на хората и впоследствие на практика забраниха частното свиневъдство. Ужасна комунистическа креатура, трябва да се разформирова незабавно.

Къвто матряла, таквизи и прецеденчето и правителството му! Га, гласувайте не ривахте, а ся ривете! Яжте пръжките на комунделите и дерзайте другари!!!

Лилето първо да върне 2 млрд от санирането.

tonk11

Малоумнико, това е друг човек. Даже и това не си разбрал.

Боклуцииии,ще ни повлечете в пропастта с вас!

Министърът на Регионалното-не е строителен инженер!Шефът на АПИ-не е строителен инженер!Шефката на ДНСК-не е строителен инженер! А бе,Киро,ще стоим ли живота нов или ще се ебаваме,а?!

министерство с всички

Какво е това образование, от кой университет идва титлата инженер или вече ги дава министреството като те направят министър.Това е подигравка със всички завършили УАСГ и ВТУ "Тодор Каблешков".

tonk11

Титлата инженер идва от завършен МГУ.

Тази високо образована и компетентна личност, воглаве с небеизвестната Сеченска от НАГ ще направят такива чудеса, че на Грозданката ще му се стъжни кариерата като мини ..стер!

А бе от кога "МАГИСТРИТЕ НА УНСС СА инжИНЕРИ ?

Шефът на ДНСК с диплома по МИО от УНСС.... Мунчо, Мунчо.... Инжинерите от ЛАСГ сигурно са експерти в министерството на здравеопазването.....

Със стари к..ви ще правят нов бърдак.

Би трябвало начело на тази Дирекция да стои някой, завършил Строително инженерство или архитект, а не с дипломи като на госпожата...

Гласуеах за тези,повече грешки НЕ.

Измиха си ръцете и краката с Калинчо и аре!

ДНСК работи за големи строежи с малък контрол а малки частни ги гледа под лупа и голям контрол .

Продължава