Готвим се за еврото, ама не съвсем

Имаме сериозни пропуски в плана за действие, приет вчера от правителството, казва Георги Ганев

Обратно в новината

Коментари - Готвим се за еврото, ама не съвсем | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало комундето Георги Ганев дето си мисли че е икономист. Я си заври ЕЦБ и БНБ в гъза дебел и мазен преди да съм дошъл със ар..ба..лет..а ми да съм те о,т,с,т,р,е,л,я,л, ей така докато си крачиш из университета. Тъпанар с тъпанарите. Продажна маймуно. Еврото си го заври също там дет светлинка не прониква.

Да се чете: Комунозавъри - юристи поставят мини в закона за БНБ. Дойде ли ЕЦБ и ЕRM2, кражбите им тип Луканов-Виденов-КТБ няма да минават и сега се мъчат да отхапят за последно. Ще я бъде България!

Някой нама ли да ни попита дали искаме еврото?!?! Едно референдъмче да спретне. То ясно че, ще е фиктивно но поне да замажат очите на хората.

За какво да се харчат излишни пари за мъртвороден референдум ?

Точното заглавие следва да бъде - ще ни сготвят за еврото.Като се въведе ще ни се разкатае фамилията.Хляба от един лев ще стане едно евро.Ако някои си въобразява ,че цените ще се съобразят с валутния курс в момента е пълен наивник.Мутрите само това и чакат.Любимата държава ръководена от кадъра на симеоновската магнаурска школа ще ни оправи не без помоща на другаря закупчик на потребкооп и изпълняващ длъжността министър на финансиите.

Правилното заглавие е: "Готвят НИ за еврото"

Каква еврозона,та тук постоянно фалират банки и пирамиди,тези да не са луди да ни приемат?!? Словакия е в еврозоната,приела е еврото,цените там са два пъти по ниски от България,но тук се спекулира здраво,че влезем ли в еврозоната цените ще скочат двойно,не е вярно това! България вече е една от най скъпите дестинации в Европа,цените са равни на тези в Германия,Австрия и Италия,а в Испания и Словакия е дори по евтино от тук... Цените спрямо доходите в България обаче са ужасно високи,направо стряскащи! Преди западняците идваха тук,защото им е евтино,купуваха жилища,защото им бяха по евтини,сега се отказват,защото жилищата са скъпи,като на запад,цените на всичко се изравниха...

Не знам за кои цени говориш в Словакия. Редовните цени в Словакия във веригите Теско, Лидл, Била са напълно съпоставими с цените на веригите в България. Както има по-високи цени, така има и по-ниски цени. Съвсем друг е въпроса, че стоките с промоционални цени наистина понякога са наполовина на редовните цени. Нещо, което не съм виждал в България. В България да видиш промоционална цена с намаление над 30% си е чудо. Като имам в предвид масовите стоки и най-вече хранителните. Колкото до заплатите - напълно си прав. Минимум 50% са по-високи заплатите в Словакия, като за някои професии са дори и над 2 пъти по-високи. Което при съпоставими масови цени е от порядъка на 250 до 1000 евро остатък в дохода при съпоставим начин на живот

loS bravoS бръто точни думи написа тук.но най важното е че тва е дело на 4уфутските фамилийки-ротшилд рокфелер-шиф

Чакайте, братя европейци! Тука има още банки и застрахователи за фалиране!

По- добро от еврото няма с мошениците, които имаме.

"Интересна премълчана подробност - лиценза на Олимпик в България е бил само за ГО. Нямал е право на застраховки Живот, Имущество и т.н. Т.е. - нямал е право и възможност да "прелива" пари от печеливш в губещия бизнес. И стига дъното.. С тургането ни на изтривалката пред антрето на чакалнята за еврозоната на това преливане на пари се турга КРАЙ.. Щото предстоят проверки, тестове, в които и "стабилни" застрахователи ша закопаят и те дупки в дъното.. И хоп - най-лесния вариант - дигаме цените, за да спасим тенекийката на * за таз една подготвителна за еврозоната година..ЕХ!!! Къде са сега Баце и (кри)Сталинката му от СБ да ни уповават и омайват, че с въвеждането на еврото цените няма да скачат. Олимпик е НАЧАЛОТО.. А предстоят и още изненади в "стабилните" ни УЖ финансови, осигурителни и пр. УЖ институции.. И полет на цени НАГОРЕ. Главоломно в ЕДНА година време.."

кусур ни еврото на вмирисаните ни задници ,е тогаз вече ще цъфнем и завържем и ако до тогава престъпната върхушка не си е отишла с камъни ще ги прогоним!

Ма те са готови бе, Ганев! Готови са като войник за изпит - Лъска обувките и отива да го изпитват! Готови са на всичко, само и само да могат да останат да крадат. А Тиквата е готов още като прочете първа глава на "Винету". Повече му не требе! Защото той е самороден дръвен шоп! А и много добре се справя със снишаването. Нещо се ос...ре и той се снишава, мълчи по казуса като партизанин на разпит. Обаче как хубаво обяснява за магистралите, а? И за хъбовете и диверсификацията! А най е добър за дигитализацията и да ти обясни за "скапаните дискове", каквото и да значи това! Ама за Мишо Бирата, за КТБ, за правния корифей Фидосова, за Търговския регистър и за Олимпик си мълчи като изпуснал се на челна стойка с диария! Този списък (мълчаливият) може да е много дълъг и след като подлогите-журналисти си мълчат и не го питат, проблемите се замитат под килима!

Вие лично ЗА или ПРОТИВ приемането на еврото сте?

Статията ви е обективна, ама не съвсем...

Е къв е проблема да станем един квартал на Париж или Берлин и да се миряса. 4-5 милиона душици мислите ли., че ще ги усетят.

Еми то И париж и Берлин вече ГЕТА си имат! При това много и големи! Така, че зашо им е още едно макар и не толкова големо гето!

И защо примерно вместо еврото не приемем турската лира. Хем народа така ще забогатее като се стабилизира след някй друг месец. Хем ще имаме стабилна валута с бъдеще

Рублата е валутата на бъдещето, Евразийския -победител! Союз със КПСС!

Те така и в Унгария , Чехия и Полша се готвели за Рублата нали ? Великобритания направо щели да минат на Американски долари и затова избягаха от великият ЕС

бе какви еврозони бе - тия нито се напъват, ония нито ги искат. Да не са луди - ми сега фалита на застрах. сектор? Преди 4 г. - КТБ. Преди 20 г - цялата държава...Това са банкери с по 200 -300 г. опит в банкирането, кого заблуждавате?

Те се готвят за Еврозоната а народа се готви стъпка по стъпка да ги изгони от властта...тогава с подкрепата на кой Тиквон Тиквонович примеа екпън планове не се знае ама то него явно не го и грее дали някой го подкрепя или не. Важна е идеята!

църши поне едно хубаво нещо, след толкова мандата нищо правене

страх го е да се гръмне

Лео

Доверие в Банкте???? Ха! Купете си биткойн!

ПЪРВО РАВНИ ПРАВА С БНБ , ПОСЛЕ ВЕЧЕ НЯМА НУЖДА ОТ БНБ . И ЕЦБ ЩЕ НИ ЦАКА КАКТО СИ ИСКА !!! Е, ЧЕСТИТО ЕВРО !

айде разкажи сега колко е зле в еврозоната - Белгия, Холандия какъв ужас е, а, червена маймуно?

ще и карат да чакаме тия еврокапути?

А вие какво чакате?

въпроса е какво чакате и кои го чакате? Огладняхте ли пак след КТБ?

да минем на евро ,кое не ти е ясно?!? Ти кво тончо чакаш?!?Да падне тавана ли или да се върнат в обръщение парите о тминалия век?@!?