Горивата в България поевтиняват

Международните пазари остават несигурни и под напрежение

Обратно в новината

Коментари - Горивата в България поевтиняват | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това означава ли, че сме цъфнали и сега връзваме? ... съмнявам се...

Коетио е и целта Агресивната блатна орда трябва да бъде срината икономически за да няма пари за война

Има лъжи, има големи лъжи и има и статистика. Впрочем, интересно макар и елементарно внушение. Статията е за Бг пазара, а картинката е с евро, не с левове.

А защо тогава гъзо ти е толкова разпран? Като си отвориш устата и се вижда под тебе асфалта...

ОЩЕ ЩЕ ПАДНЕ !

Време е за фалити. Време е за рецесия. Който се надява да му платим кредитите с инфлация да се готви за смяна на режима. В капитализма периода на фалитите е когато спада потреблението, а заради това спадат и цените. Така е в капитализма (там онова, с дългата ръка) В прогресивния шарлатанизъм на йезуитите и евреите фалит няма. там се дава кредит на 0%, спира се кредитния часовник, докато мине бурията и после се продължава с растежа на кредит.

То и газа уж падна, ама его на...

То от запад всичко е без пари нали?

За по бедните българи излиза по изгодно горивото да е скъпо. Така по малко ще карат колите си, съответно по малко разходи за гуми, масла, консумативи и ремонт в сервизи. Повече време ще прекарват със семеството си, децата, съответно по малко разводи. И това не е всичко. Ще имате повече време и пари за хапка и пивка, тези три неща.

Боко БорисоУ им скръцна със зъби и веднага свалиха цените тези спекуланти, щото народа ни иска, заяви Деса от Дулово, председател на председателстващите в ГЕРП.

Газ имате ли ? Щото и ние имаме и климатиците са на макс и ни е топло и хубаво . Само диктатор си нямаме ! Седим си в демократична и свободна европейска страна !

Наркоман ли си, пиян ли си или просто си прост?

Педераста вика дръжте педераста!

А в Турция бензина е 1,85 лева, радвайте се.

Поне Нефтохима ще направи пачка продавайки дизел и бензин на ВСУ евтино от руски петрол. Ще трябва да се заплатят сериозни репарации на Украйна.

Dnes.bg ТЪРСЕНЕДНЕС | 34 НАЧАЛОБЪЛГАРИЯОБЩЕСТВО "Данните от НСИ за ноември показват ръст на потреблението на пропан-бутан спрямо ноември 2021 г. с повече от 10 млн. литра. Българският потребител е изключително адаптивен и приспособим - за съжаление виждаме един канибализъм на преминаване от бензин и природен газ към пропан-бутан. Това е намаляване на продажбите на продукти, за които България има собствено и достатъчно производство - пропан-бутанът е единственият енергиен продукт, чието производство в България е значително по-малко от потреблението", обасни той. Рафинерията на "Лукойл" в Бургас произвежда 10-11 хил. тона пропан-бутан месечно, а потреблението достига до 45 хил. тона. Нужните количества се внасят основно от Казахстан, Русия и Турция, каза Димов. "Недостигът на пропан-бутан е факт - на всеки два-три дни се случва да няма продукти за два-три дни на част от бензиностанциите. Проблемите са не толкова с осигуряването на доставки, колкото с логистиката", обясни той. БМФ Порт Бургас е единственото пристанище, на което могат да се разтоварват танкери с пропан-бутан, но то не разполага с достатъчен складов капацитет и се налага директен превоз от танкери в жп цистерни, обясни Димов. Обработката на малък танкер, около 2-3 хил. тона, отнема три-четири дни, така че оптималното натоварване на пристанището е около 20 хил. тона. Има внос с жп цистерни от Румъния, но тези договори изтичат в края на 2022 г., предупреди Димов. "България е изправена пред сериозно предизвикателство да осигури необходимото количество пропан-бутан за следващата година", добави гостът

Ако не бяха простите парапети щяхме да сме по-добре и от Хърватия сега...

А тука в нордик кънтри откакто внасяме евтин ток от укрите, тарифите са между х5 и х12 на времето преди да внасяме евтин ток от укрите. Зависи по кое време на деня и в кой ден от седмицата е тарифата, имам приложение на което ги следя. Пералня, мислена и сушилня се включват само след 12 през ноща. Месечната консумация никога не ми е надвишавала 140 киловатчаса, а цената за тях е по 70-80 евро месечно.

Ще имат време и някое дете да направят, че я окъсахме.

Туй само пропагандист на Путьо може да го каже !

Цена на газа декември 2021 - 102 лева. Цена на газа декември 2022 - 147 лева Цена на тока декември 2021 - 100 лева. Цена на тока декември 2022 - 127 лева Та в твоята демократична фантазия кога каца корабът на Хан Соло?

В коя бе сульо? В она, в която действащ премиер вика на жената на бизнесмен че може да нареже мъжа и да го натъпче в саламите, които си купува от магазина ли? В оная, в която долният милюционер назначен за главен прокурор вика на мутра-премиер "Голям си шефе" ли?! Биологичен отпадък си мойто теле! Не ставаш и за храна на кучетата.

Еха! Ще ви стигнем скоро...

Това е лоша новина.Всеки ден катастрофи.Всеки ден смърт.Всеки ден още и още автомобили,лишаващи Природата от Мир.

Арабите нарочно качват добива за да саботират Уралс колко трябва да си тъп чаршаф за да намаляваш приходите си от петрол

Това означава, че европейската икономика е в колапс и превозите намаляват, оттам и търсенето на горива.

петролът е скъп, но всъщност е евтин според американски анализатори.

42% по-висока цена от 1 януари 23г. Честито на печелившите!

Жалко по евтини горива повече селяндури в трошките повече замърсявания и птп-та

Путьо се провали !

Значи е време другите цени да се вдигат.

От заплахи за скъпо гориво извъртат на екология! До вчера плюхте еколозите бе ! Хахаха Спокойно западния свят и там е с едни гърди напред! Скоро масово идват електромобилите в европа! Пък и в Русия се връщат масово каруците! Все е еко

jingiby

Сега и руснаците ако се разкарат от Лукойл и цените ще паднат с още 70-80 ст. Но пусти русороби - измекяри, начело с резидента ще крепят Владлф Путлер, докато бъдат изметени от историята с оръжие...

Евтин ток, евтин бензин и нафта, евтин газ. И дори цените им се понижават всеки месец. Обаче, от къде е тогава инфлацията от 20-30 %?

Стига празни дрънканици

Една и съща соросоидна пропаганда от Дира. Едни и същи козяшки платени соросоидни трол-педали. А действителноста няма нищо общо със тях.

Добре ,че съм аз ,да ви намаля цените на бензина, ей тулупи !

Спокойно, щяла да спадне.. до към 5-10%. Така казват "икономистите"..

Бря! Че нали блядта и РосТролПутМаш ни убеждават, че сме умиргали!

Руските тролове за един ден станаха еколози твърдо против ефтиното гориво щото по скъпо като е по малко щяло да се използва. Сега остава и доматите с колчетата да започнем да ядем!

Инфлацията е темп на поскъпване на цените, а не самите цени. Т.е. това, че инфлацията спада, означава, че цените поскъпват с по-малко (а не по-бавно, както грешно възприемат някои икономисти), а не, че цените спадат.

Много се дразниш че не сме умрели от глад и студ в България и туй си е!

Те и пацифисти станаха, кат получиха призовките....

Надрусан джендър и соросоиден трол-педал.

Поевтиняват - чушки! От Нова година компенсацията от 0.25 стотинки за литър отпада, така, че този спад с 0.24 ст./л. няма да се усети. Отделно от това инфлацията вече достига 40-50 %. Поскъпването е тотално и няма какво да го компенсира. Мерки за бизнеса имаше, но мерки за хората - една единствена и я отменят. След 1.01 нещата съвсем ще поскъпнат!

ама що цените се покачват секи ден бе,нали са зависими от евтиния ток и евтиното гориво,некой лъже и краде яко в целата схема,и тоя някой май е оня с коня из прериите

С Митрофанова и Шаренкова правихме тройка, а Пешо Волгата си млатеше чикии. Специално за тях не бях си го мил две седмици, да се омазни и побелее хубаво, те обичат блажно, със сиренце, нищо че е пости. Пръснах им путченцата, те ми бъркаха в дупцето. Шаренкова се оказа травестит, правих му съфирка. Звъняхме на Хасан Шилото от Максуда, с рязания, и на _stankow но не вдигнаха, явно са били по клиенти. Пяхме руският химн, лизахме портрета на Пипи парясаното педерасче, водка яко, сальодка, боярщник….. Като се напихме, се сбихме, както и да е…. Тати, пиян дървосекач от Коми, навремето домъкна мама, която била там проститутка, само и единствено да избяга от съветската мизерия.

Можеш да снесеш като се напънеш преди да се оакаш де

Блядта пищи безпомощна, пищи О бляд, пищи....

Стига дрънка