Горанов: Към септември сме събрали с 1.2 млрд. лв. в повече

Двете сигурни неща в бюджет 2020 са ръст на заплатите на учителите и в бюджетната сфера, каза финансовият министър

Обратно в новината

Коментари - Горанов: Към септември сме събрали с 1.2 млрд. лв. в повече | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поредните глупости в стил Сергей Станишев. помните ли преди години как две поредни години имаше по 3-3,5 милиарда лева излизшък и парите бяха изхарчения някак си..... с подкреата тогава на ДПС и НДСВ и никой нищо не разбра от тези пари. сега е същото. 1,2 милиарда лева излишък, а в същото време теглим заеми които после няма да връщат измекярите от ГЕРБ. нека гласуваме дружно отново за Боко Интелигента и той ще ни оправи. иначе обвиняваме руснаците и Путин, ама тоя наглец си го избираме ние. този е американска подлога. добре че поне друга подлога - Цецо апартамента вече поне официално не е във властта заедно с другото недоразумение Плювналията. американски подлоги ни управляват също толкова зле и корумпирано колкото руските подлоги от БСП

Вероятно планират прекомерно големи и необосновани разходи от бюджета, след това разходите са по малки въпреки отклоняването на парици наляво и надясно, получената разлика се обявява,като допълнително събрани парици / не посочват откъде/ и тези парици не подлежат на контрол от Парламента, а ги разпределя ТОЙ! Даде на тия, даде на ония, другите викат ,че и те искат и си правят срещи с НЕГО, той им отпусне малко и всички викат " Добре,че беше ТОЙ да ни влезе в положението и да помогне на изстрадалите. Юруш на маслините!

Събрали сте!?! Значи хората са станали още по-бедни. Жалкото е, че нищо няма да получат от това събиране. Най-много някой политически скандал за къщи, апартаменти, проценти и евентуално някоя оставка. Голем праз!

Поредния дебил от правителството на Боко Тъпото се опитва да ни замаже очите с нагли лъжи. Защо Тъпото направи това селско икиномистче от Долни Дъбник финансов министър и ни го пробутва упорито във всяко следващо правителство? - защото му трябва просто и послушно човече, като самия него.

,... КОГА ЩЕ ТЕГЛИМ ПОРЕДЕН ЗАЕМ ЗА НАТО-то ?

Ай стига хвалби! Знаем ги тия излишъци! Уж имаше такива, за да платим мириканските фърчила, ама теглихте кредити, нали? Ай сега ще ви свирнат отатък океана, че трябва да се плаща още и "излишъкът" замина...А пенсии по 200 лева, при ниво на бедност 350? И пак увеличение на заплатите на чиновниците - паразити, нали?

Гения дали знае,че като печелиш понякога повече губиш?Вземат над 50% от доходите и естествено,че хората ще мигрират,ако имат възможност и най накрая,ще има само пигментирани паразити,които само смучат и не носят отговорност за нищо,а имат повече права от всички нас(точно като политиците)!!!По турско време данъка е бил десятък,вампири шибани,а вие само от ддс взимате 20.

Къде ходите да ги събирате тези пари валерко, да дойдем и ние да събираме с вас!!!!!!да ви помагаме в събирането.. и харченето .де......

Излишъка в държавния бюджет се разпределя директно от правителството, за каквото решът министерски съвет ....яката корупция... а в началото на юни преди сделката за самолетите ощш е тогава мина 3 милиарда лева....добре, че няма кой да разследва къде отива излъшика и колко действително струва....

Глоби! Глоби! Такси! Глоби и пак..... Дайте пример с нещо добро което да са направили ГЕРБ без да крадат! Аз само чета: - Забраниха.... - Затягат режима .... - Нови изисквания ..... - Нови солени глоби ..... - Нова такса ...... - Вече задължително с паспорт за ... бебешка количка, памперс, колело ..... - Нови касови апарати ..... - По-високи цени за ...... - Данъчни под прикритие играха хоро ...... - Търговският регистър НЕ работи ..... - Шефката на НАП взе трудно решение да НЕ прекратява отпуската си - Избиха едиколко си свине, овце и т.н. ...... - Задължителна подмяна на еди какви си документи..... - Вече собствениците на апартаменти са длъжни ....... - Който има къща, вила или двор трябва да регистрира .... иначе глоба..... - Започва ремонта на вече ремонтираната ...... Моля ви , молете хората да НЕ гласуват за Герб! Да гласуват за когото си искат, но само да гласуват. Само НЕ Герб..... Ще умрем .... хора.....

До кога да питам ? Какво станЪ с КОРУПЦИЯТА , ОЩЕ ЛИ Я ГОНИТЕ И НЕ МОЖЕ ДА Я СТИГНЕТЕ , ИЛИ ОТ МНОГО СИЛНО ГОНЕНЕ СТЕ Я ПОДМИНАЛИ ?

Пари има, пръскайте ги за надути обществени поръчки, пълнете джобовете на строителните фирми... А народът да събира капачки за кувьози...

С колко увеличиха заплатите на учителите , А РЕЗУЛТАТИТЕ СА СЪЩИТЕ : ВСЕКИ 2-ри в Бг е НЕГРАМОТЕН !!!

Къде е учил да лъже този Горанов ,да каже да отидем да се учим и ние да лъжем ???

ги събирате бе цървул? Да имем и ние да събираме.

Затова ли вдигаме данъци и всичко?

България се крепи само на заеми , от къде има излишъци ...........????

ПремиерЪ нали каза , че имаме кинти ,.......ДАЖЕ ЩЕ СУБСИДИРАМЕ И ,....ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ !

Държавата увеличава държавния дълг всяка година. Излишъкът с който ни баламосват са все още непохарчените средства от новите дългове. Нищо не са събрали, увеличават дълга.

На фона , все още има пенсии от 176 лева , за 1 месец !? Някой виждал ли е гражданин на ЕС , който да влиза с толкова евро /90.25 / в някой магазин ,....за една покупка ? А наши пенсионери изкарват по ЦЯЛ месец с 90.25 евра ...... Краят остава за ГораноФ !

Важното е да се лъже. Предизборно, след изборно. Може би на интервюто за работа Бойко ги пробва имат ли проблем със съвеста си когато лъжат безочливо. Ако имат, не стават. Уникални лъжци, уникално правителство.

Горанов: Към септември сме събрали с 1.2 млрд. лв. в повече - тоя министър или лъже или е не може един бюджет да направи като хората ?

Да ви есладко и тях ще изпапкате , покварени недостойници такива!

Не ги обявявай , от САЩ /уж НАТО/ , ЩЕ ГИ ПРИБЕРАТ ЗА ''ОТБРАНА'' !

Повишаването на заплатите не води до непременно повишаване на резултатите от образователния процес. Нещо повече - то привлича към добре платената работа хора, които изобщо нямат качества да застанат пред подрастващите, да привлекат вниманието им и да ги стимулират към учене. Министърът се похвали, че хора, напуснали професията, сега се връщат. Нека помисли такива хора имат ли качества изобщо да бъдат учители, щом веднъж са напуснали. Нужни са пари преди всичко за съвременна база, както и за намаляване пълняемостта на паралелките. Нужно е и да се работи много върху мотивацията и дисциплината и тогава да очакваме успехите.

Това са мръсни пари , трябва и тях да ни ги дадете , за да ги изперем !

Те и от Венецуела които дойдоха в Бг , ги прибраха , били ''мръсни'' .

Начи медицинските специалисти, които са недоволни и ще стачкуват, пак ще д у х а т супата...

Някой гражданин усети ли ''НЕЩО'' ?

Пенсионер съм и очаквам за Коледа да има за всички по нещо. Тогава ще повярвам, че има пари и държавата се развива в добра посока. Засега слушам само предизборни хвалби от страна на управляващите. Ако пак дадат само на най-бедните пенсионери, значи пак ни залъгват.

Увеличават ти пенсията /или заплатата / , с някакви си 10-50 лева , а след това вдигат цените и ти вземат 150 лева ,..... А!

След като има излишък, това означава че бюджета не е изготвен правилно и този не заслужава да е министър на финансите.

Направо ми ги казвай в апартаменти, асансьори и тераси за по-лесно смятане.

"Колкото повече съберем, толкова повече можем да откраднем." - добави министърът с нечувана директност и откровение. Разбира се, липсвайки ни суверенна валута, ние НИКОГА не можем да разберем какво точно се случва всъщност, но именно това му е красивото. Трепета в живота, какво казват! Добре е че Визия 2020 е вече ясно, това е годината в която ще изразим някаква визия. Примерно, можем да направим пътя Шумен-Добрич трилентов за България 3030.

усещам как няКОЙ отсега доволно потрива ръчички и ще прилапка този "излишък" под формата на завоалирани обществени поръчки ....

PEYTSCH

Значи ръст в пенсиите не е сигурно....

Събрали сте грънци! А какъв е външният ни дълг, който ще изплащаме поне 100 години? Мафиоти!

Външният ви дълг не знам колко е, но държавният ни външен дълг е 5-6 милирада евро. На практика може да се изплати за 4-5 години без напъване.

Брутниятвъншендълг в края на юли 2019г. е 34195.3 млн. евро (57.8% от БВП), което е с 1039.4 млн. евро (3.1%) повече в сравнение с края на 2018г. (33 155.9 млн. евро, 60.1% от БВП).

Хубава снимка на г-н Горанов, казва всичко :). Поздравления за човека направил снимката.

виж и реакцията на тоя розовия до него.