Горанов даде заден, може да отложи новите касови апарати

Според Наредбата на приходната агенция това трябва да се случи до края на март

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на някой не му ли прави впечатление, че прага за задължителна регистрация по ЗДДС не е променян от много години. Колко са 50 хил. лв. оборот, на фона на постоянно растящите цени и то на всичко.. Прага трябва да е поне 100-150 хил.лв. Който иска да се регистрира, винаги може по собствено желание. Явно целта е да има работа и поле за изява на разни контролни органи - башибозуци. Сволач.

Този Горанов все се чуди от кого да оскубе пари.Той служи на едрия биэнес. Малкият бизнес все по трудно оцелява и все по вече мисли за чужбина,а Бойко се чуди на ужким как да върне младите от запад.Е връщат се само мързеливи те или тия на които родителите имат МАЯ още от соца.

Този Горанов все се чуди от кого да осуетява пари.Той служи на едрия биэнес. Малкият бизнес все по трудно оцелява и все по вече мисли за чужбина,а Бойко се чуди на ужким как да върне младите от запад.Е връщат се само мързеливи те или тия на които родителите имат МАЯ още от соца.

Goranov e débil ,da si zaminava na selo da pase ovcete na bashta mu.

на Горанов (далаверата), към днешна дата касовите апарати дори не изпращат дневните отчети в рамките на 24 часа, поради тотално олигофреничния малоумен протокол за комуникация с НАП и има касови апарати които, постоянно нямат реална връзка с НАП. Илюзиите на технически неграмотния мозъчен тръст съставен от "калинките" в НАП подопечни на високо "интелигентния" Горанов, явно са далеч от мисълта, че изпращането на всяка бележка до псевдо сървърите на НАП е абсолютно смешно и несериозно твърдение , имайки предвид начина по който се очаква да се случва това. В момента производителите на касови апарати залагат 24 часов буфер в който ФУ ще правят опити да изпратят издадените ФБ и ако това не се случи ще блокират. В момента един много малък процент от фирмите са преработили касовите си апарати и срива на системата е налице. Постоянни проблеми и блокиране на апарати. Изнервени клиенти и фирми. Простотията е пълна, а проблемите тепърва ще растат. Да Ви е честито поредното гениално хрумване на поредния министър с пилешки мозък. Оня с пръстовите отпечатъци ряпа да яде. Тук оливането е направо грандиозно.

Тия само се мъчат да скубят пари от народа Държавния чиновник е против частника невиждам какво ще реши пробелма с смяна на касовите апарати Ако съм порграмист може да си преправя програмата на касовия апарат стига да има пари Китайските молове работят с китайски апарати и нищо не става мякяр че нямат връзка с НАП. Хилади контеинери влизат със занижени цени и не се плаща мито за тях.

Някои още не са разбрали, че продажбите не са печалба

Посредните 10 години сменихме 8 касови апарата. Всеки е по сто-двеста лева, без сим картата и подръжката всеки месец. В къщи имам музей от старите апарати, които са неизползваеми, а с всяка нова наредба ползването на стария е неизползваемо. Това е безпрецедентет европейски и екологичен абсурд, където на запад хората още масово пишат касови бележки на ръка в малки търговски обекти, а тук всяка година купуваме нови апарати - естествино, само Българските отговарят на изискванията - и десетки левове на месец за подръжка... Но вече съм приел факта, че у нас никога няма да има ефективна администрация...

Дърпаш казанчето в тоалетната и пращаш СМС - тоя се е изходил, значи е ял, откъде тези пари....

Всички държавни служители да се назначават само ако имат минимум 5 год.в часния бизнес.Иматли представа коло разрешителни и за колко пари и време се вадат за да отвори човек магазин ,кафене ,фризьорски салон а за цех да не говорим.За всяко лишче 15-30 дни и се плаща. За какво плащаме данаци?

Искат да съсипят всеки дребен бизнес, за да млогат мегакорпорациите да си монополизират пазара. Не виждам друга причина така да тероризират всички дребни бизнеси.