Горанов: Да не бързаме с позитиви и негативи за еврото

Не бива да създаваме ирационални очаквания от присъединяването към еврозоната както в негативен, така и в позитивен план, заяви Горанов

Обратно в новината

Коментари - Горанов: Да не бързаме с позитиви и негативи за еврото | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горанов, кажи го това на унгарците, на шведите, на англичаните, защо не и на американците и швейцарците - те са умни, ще те разберат и веднага ще се присъединят към еврозоната ... пък след тях може и ние да се "набутаме".

А заплата клко ще бъде ? Сега минималната е 560лв. на пример . Да кажем че ще стане 287Евро. Но тъй като ще бъдем вече в еврозоната минималната там предполагам че не е 287 Евро. , и ще сме задължени да я изравним с тяхната минимална или поне близко до минималната в Еврозоната. Усигоровки пенсионни и здравни ще бъдат в евро съотвено в % -тите които са сега. И следователно на работодателите се вдигат разходите , и логично ще вдигнат цената на продукта. И той след себе си ще повлече други последващи увеличения на стоки ,услуги , и много други неща . Така че г-н Министъра да се замисли малко. Преди кризата всички в купом ни обеждаваха че няма да има финсова криза , а каква стана . Свят ни се зави . Така ще е и с еврото , но няма как ,необходимо е , иначе сме зад борда и акулите ще ни схрускат .

преди еврото не къде да е, а в Германия наем - 500 марки, на другия ден след еврото - наема пак 500, но вече Евро. След 4-5 месеца стана 300 Евро и така си остана. Личен опит, та така г-н Горанов с "окръглянията". Важаха ама само за възнагражденията всичко друго се изстреля нагоре.

Простичък си ти, а примера ти е пълна измишльотина.

Най-напредналите в ЕС източноевропейски страни са Чехия и Унгария - винаги сравнявайте с тях своите стъпки във всяка една област, в случая - валутната, защото ние, българите като най-бедни явно сме най-безхаберни и най-тъпички !

Всеки който е преживял промяната ще ви каже истината за митовете... Той е много простичък... С 20 марки пълних две торбички хранителни продукти в Норма /маркет в Германия/ после имаше и двете цени на етикетите след това изчезна марката в етикате и скоро... С 10 евро се пълнеше една торбичка... Ако познавате други или дори местни, ще ви потвърдят същото...

За банковата ми карта няма значение € или лев. Абе тия касиерки много се инатят като искаме да плащаме с карти. Много скъпа им се виждала трансакцията, чак като им кажа, че пък на мен стоката ми става на половин по-евтина щото банката ми револвира пари къндисват.

Ако не можете да ги убедите, объркайте ги! Колкото по-убедително ги обърквате, толкова по-добре за вас /тез дето евраките ще им донесат изгода/!

Защо се опитва да говори за икономика, като единственото, което разбира е, че не знае нищо. Ако не е лъжец и не осъзнава, че няма никакви аргументи срещу тия пет “мита”, а напротив, с всичко казано само ги потвърждава, значи наистина имаме финансов министър, който откровенно и пред всички показва, че нищо не разбира от финанси. Обикновен бирник с тефтер, от който въпреки това “липсват” едни 16 млрд от ДДС. И това самочувствие идващо от неприятното стечение на обстоятелствата, че в света на слепите и едноокия е цар. Поне слепците да разберат, че му дават повече отколкото заслужава.

Те на тоя искам да знам кой му плаща пурите по вечеринките!?! Ама това е най-малкото с което се е облажил!

Не ме занимавай с глупости бре...

има за един обикновен човек? Разбрахме, от лъжльото Горанов, че "вреди" нямало, което не е така, но палзата за кого е?

Тая няма да я бъде с този корумпиран Съд и Прокуратура.