Голямата битка САЩ срещу Русия на оръжейния пазар продължава

Индия, Виетнам и Индонезия могат да заменят руските си доставчици с американски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това било - да си пласират пущкалата и да наточат без пари нефта.Тогава да изнасяме огледала - едно време какви хубави имаше и те показват една такава свежа и млада, а сега..

КГБ

Американската кочина трябва веднъж за винаги да бъде заличена от лицето на планетата Земя.

Не купуваш моите стаки, че да стана богат, а чужди - равно на санкции. Реално би трябвало да се наложи ембарго на САЩ и да не се купуват и полват техни продукти и услуги.

Глупавият късяк от Кремъл провали всичко, до което се докосна и тепърва ще яде дръвцето. Великият самолет 5-то поколение на Русия-Индия падна и край с него. Руснаците не могат да направят нищо по сложно от Калашник, та дори и той е създаден от Хюго Шмайсер

Разбира се, но след като Путин го обесят за топките

А вие бегейците какво сте направили?

Тебе бе Гошо ? Я са виж какъв си отворко?

eddim

Явно с пазарни методи не става. За това се пробва със санкции. Ако и това не помогне кво прайм? Война ???

В България комунистите говорят за старо оръжие, а не за скапано руско оръжие, което те са купували за българската армия на луксозни цени. Иначе руснаците продават на другите страни скапаните си оръжия не само на половин цена, а дори още по-евтино. Кремъл демонстрира „високото си космическо оръжие” по парадите на Червеният площад и с това плашат света, че ако не го признаят за велика и непобедима разбойническа държава направо ще го унищожат, а колко му е да го унищожат, така както унищожиха Сирия и я направиха държава от руини. В България повече от 80% от населението са прости простаци, които крадат безнаказано или протестират само за пари, затова предпочитат руският примитивен разбойнически комунизъм пред цивилизованият начин на живот.

Смени препарата за вана с нещо по-истинско!

Абе те американците нали са миролюбиви бе, против войните са, против изтребването на хора. Що тогаз се борят да продават повече оръжие а не се борят за непродаването на оръжие. Щото в името на властта, бизнеса и големите пари са готови на всичко. А след това други са им виновни. Най-пресен пример - ЖЕЛЯЗ.

напротив, както виждаш става. За война само вие говорите от Москва.

ти бръщолевиш много глупости, какъв желяз, какви пет лева. Руснаците не искат Европа да получи газ през Сирия, за да могата само те да правят пари, това вече и децата го разбраха.

именно затова, предпочитаме запада и именно заради това не отиваме да живеем и работим в Родинатата ти Русия. Ние сме западняци, а не руснаци. В Европа е в пъти по-хубаво от клоаката Русия.

Това може да го вярват само сороските тролове като тебе! Европа може да получава газ и през Ирак или Иран, ако Сирия не иска! Освен това, ако това беше целта на руснаците, те не биха имали нищо против САЩ да атакуват Иран, който доставя около 20% от потреблението на газ на Китай, и по този начин се явява голям конкурент на Русия в тази сфера! Вместо това Русия договори споразумение между САЩ, ЕС и Иран! Основният мотив на Русия да се намеси в Сирия е че тя има военни бази там, и не иска страната да се превърне в развъдник за джихадисти, които след това да дестабилизират бившите мусюлмански съветски републики, и мусюлманското население в южните части на Русия!

А помните ли мантрите от края на 80-те и началото на 90-те? Повтаряха ги до втръсване. "Пазарна икономика" и "Гражданско общество"."Пазарна икономика" и "Гражданско общество"."Пазарна икономика" и "Гражданско общество"... И така сто пъти на ден. Първо погребаха Гражданското общество /всъщност то не се роди, така че нямаше нищо за погребване./ След това бавно и полека се спомина голямата лъжа, наречена Свободен пазар... Останаша само бандитите и наивниците.

Няма такава битка. Отдавна Раша не е конкурент

Не се налапаха лидерите на свободния свят. Пари, пари, пари! Ама тя ще се види накрая. И ми се струва, че този край е близко.

Шантаж, заплахи, принуда, извиване на ръце, доминиране дори с партньорите си – това са им методите на честната конкуренция. Извършили профанация на СТО. Променили са в своя полза що годе относителни правила на международния ред както и всякакви приличия без да зачитат интереси на други държави. Разрушават собствения им имидж на демократичната държава, която наистина е била такава и, която се превръща в световен диктаторския режим. САЩ загубили предимството си на демократичната държава и в документите си провъзгласяват правото на сила в това число и военната, което е път към война или пълната дестабилизация.

Или си много млад (с вече промит мозък), или си глупав. Най-вероятно и двете. Защото оръжието от СССР (тогава) го купувахме на смешни цени, и то не с пари, а с продукция. Отделно - подареното (в пряк смисъл). И то - не малко. А сега новите ни "братя" ни предлагат примерно самолети - втора/трета ръка, на цена по-ниска високата година новите. При това - само кеш. За подаръци пък да не говорим. Впрочем задай си въпроса защо не кой да е, а американската мафия използва калашници, а не М-16, примерно? И защо Турция купи С-400, а не Пейтриът?

Да се, и затова руснаците имат над 800 военни бази по цял свят...или се обърках?

Както и ти не си конкурент в мисленето.

След фиаското си с удара в Сирия Америка вече не е фактор за никого.Сега им остава 50 години да ближат рани и да скимтят.

Фиаското е само в червените празни тикви. Лъжите че били свалени някакви крилати ракети няма да помогнат на Путя. Не е свалена нито една ракета. И тези, които купуват оръжие го знаят!

Ти да не беше в една от ракетите, че знаеш дето не е свалена, заедно с още една дузина. Като ти преценявам мозъка, явно там си бил.

САЩ искат да господстват над света-не става....

Деградацията на САЩ и свалянето им от Престола на Върха е болезнена процедура за Ционистите Банкери, управляващи и притежаващи Военната Промишленност! Все повече страни искат Помоща на Русия и Руското Оръжие и Самолети бележат връх по продажби в Света!

Не знаеш ли? Парад си гласят наскоро, подкрепени от Козяк и Американското консулство.

Индия им върна боклуците, сега Индонезия и Виетнам минават на американско оръжие. Мужикистанците минават на боряшник:))) Като им секне и петролът, тогава вероятно им остава само да проституират.

Умнико, когато аз служих в армията България имаше 300 бойни самолета и 2000 танка, които не бяха втора ръка. Сам можеш да си направиш извода на какви "луксозни" цени са ни ги продавали руснаците.

Това не е битка а ритник в задните части и затръшване на вратата след вас!

Ватенките безвъзвратно са изгубили каквато и да е надпревара за световният оръжеен пазар. Индия се отказа от руски скапани самолети Су-57 "супер видим", също тя се отказа от некачествени руски ракети за свой авианосец и ще купува израилски ЗенитноУР "Барак - 1" . Турция се отказва от С-400. Ватенките са наритвани навсякъде по света. Наскоро САЩ сключиха със Саудитска Арабия сделка за оръжие за 100 млрд . Тази сума от само една сделка с една държава - 100 млрд се равнява на 7-годишният (СЕДЕМ ГОДИШНИЯТ) экспорт на целият Военно Промишленият Комплекс на Росийската Федерация. И без това изостаналите ватенки трябва 7 години да изнасят оръжие за да достигнат тази сума. Пияните ватенки пикаят кръв от завист. Плешивият пигмей путин си скубе голото теме в истерия, че не може да се докопа и да открадне част от тези долари. Във бедната и на пари и особено на мозък ватна държава може само да „обновява старо желязо създадено по време на соца. Нямат кадърни специалисти и денги да създадат нещо ново и модернона практика, а не шпертплатови моделчета като смешната армата. Сега можем да очакваме нищие ватенки да пуснат Т-34М. За ватенките остава да търсят остатъци от държави с антиамерикански режими като Иран ,Сирия, , Балу-Баоу…, за да пробутат своето остаряло технологично и морално оръжие, защото САЩ отказват да продават на тези антидемократични страни.

ЛЪЖЕЦ. Я да видим...само факти. Къде са губещи ? До сега винаги са надупвали ватенките в Сирия. 1. Ватенките имат 2 мижави бази. Велика Америка - 12 бази. Като се събудиш сугурно винаги си покрит с напикани ватни вестници Правда... 2. Дните на Асад са преброени – той владее само около 40-45% от територията на Сирия И здраво го е закъсал за пари и петрол . Но, кюрдите и Съединените щати го откъснаха от петролните полета , които са на изток от Ефрат.. 3. Кой приготви салатата Вагнер от руско месо ? 4. Кой унищожи всички набелязани сирийски обекти с ракети ?

То отдавна е станало, но ти си тъп руски трол, като кон с капаци, иска ти се желаното от теб да е истина, но никога...

А сега си избърши пяната около устата си.