17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да живее руското моторно масло, от което хохлофашунгерите правят опушено сало!

Американците пак седнаха на кура на Путин. Подготвеният кървав преврат, планиращ да бъде убит Лукашенко и семейството му, да навлязат войски на Полша и Прибалтийските приебалти, след което да се обяви Русия за агресор и се затворят плътно границите между Русия и Европа. По този начин американците щяха да предизвикат откъсване на главните европейски страни (Германия, Франция Италия) от започналото сближаване с Русия. Разбира се, също така спиране на Северен поток 2. Пътьом Укайна и Грузия яха да се включат в патакламата. Възможно беше започване на голяма война, при което, както обикновено американските плъхове щяха да стоят в страни и чакат, кога Европа отново се превърне в развалини. Да, ама не. Кървавият преврат не се състоя. Участниците са арестувани и американците пак са на изходни позиции. А време няма. Икономическата ситуация ги подпира от зад като кура на Путин. В цялата тази безобразна дейност на демократична Европа и Америка се намеси и Чехия. Като резултат тя загуби строителството на новите блокове в Дуковани. А за тях най-добре би било руски блокове, за да има приемственост със старата технология на Дуковани. Освен това, ще се наложи отново да купуват ториво от Уестингхаус, от което преди няколко години се отказаха, защото е 30 % по-скъпо и американците не прибират обратно в САЩ отработилото ядрено гориво. Това ще наложи оставане на отработилото ядрено ториво в скъпо струващи хранилища в Чехия (Руснаците вземат обратно отработирото гориво). Освен това настоящите реконструкции на Моховце и Темелин ще бъдат доста по-скъпи за чехите. Въобще няма по-лошо нещо американците да са ти приятели...За всичко това западните “свободни” медии мълчат като гъзове. Както и нашите, които се оказаха не толкова свободни (112 място).

Смешник, на Путкин му е до гърлото един черен член , опитва се да мърда наляво надясно но по дълбоко влиза...скоро и турски и северен поток ще бъдат спряни и ще си ядат танковете пак ...северноазиятската клоака се гърчи в безсилие

А България?-Изборите и след тях?

За покрайнските мангали ще припомня една стара прабългарска приказка:: - То не може хем душата в рая, Хем хуят до края!?

Те в момента са на второто. Набутали са им го до макарите.

Като си сереш в паничката, няма как да си доволен и да ядеш от нея. Руснаците не спряха.

Май завиждаш за аромата от паничката ? Ще ти дадем и на теб.

Това точно важи за украинските фашисти! Къде тука бъркаш руснаците?

наблюдаваме една безпрецедентна намеса във вътрешните работи на Европа и опит за незаконно спиране на бизнес сделки от страна на САЩ, крйно време е ЕС да им бие шута ама и това скоро ще стане като опре работата до пари, големите корпорации, които са инвестирали милиарди едва ли ще си позволят да ги хвърлят ей така само щото САЩ се опитва да им заповядва

Те не са в капана на напрежението, а са причина за напрежението. Вие не искате да го кажете, но то си е така.

А бе кво стана с правата на Хашоги, дето саудитци го отвлякоха и разфасоваха в посолство на СА? Бай Тръмпи рече, че внимава да не прави глупости , щото САЩ имали с приятелите си от СА бизнес за стотици милиарди, а пък дедо Байдън още нищо не рекъл до сега по въпроса. Аз чекам да се реши тоа случай първо и тогава ше се включа да защита и Навални.

Проблемът на краварите от краварника сащ е, че искат целият свят да е зависим само и единствено от тях.... Тези са вредни за света, и трябва час по-скоро да бъдат заличени от лицето на Земята - цялата им територия, заедно със всичките ѝ обитатели.

Действай по така поставените задачи.

Проблема е че има тъпаци като теб. Трябва ли да бъдете заличени?

След руския атом да живей руският полоний!

Скрий се, разжалван! Ние си имаме Аполония.

То това е целта на конфликтите. щатите затова насъскват Украина. Демокрацията е за наивници.

Вие кьорав ли сте? САЩ не са окупирали и педя украинска територия. Путя граби и убива в Украина, САЩ виновни!??!!??!

Никой не е съгласен с теб,а?

Бате, ти за Вики Нюланд чувал ли си? На Мъданя го раздаваше и готвачка и сервитьорка!

За сметка на това са окупирали Ирак, Афганистан, Сирия, след втората световна Япония и по-точно остров Окинава, който им връщат през 70-те, но военната им база остава. И още десетки други държави!

Каквото е Наполеон във войните, това е Борисов в психо диспансера.

Голяма загриженпст за руските проекте бе дир. бг. Български да бяха не бихте се тревожили толкова.

Schilo

Много приказки за нищо. Проектите ще си продължат. Никой няма да зарови милиарди ей така. Да не говорим, че ще са необходими още много милиарди за компенсиране на това, което се доставя от руснаците. А парите не са безкрайно много.

Не, че ще продължат а просто ще бъдат изоставени, поради липса на средства и търговски интерес. Къде се чуло и видяло ченге търговия да прави.

Да живей руския атом!

Да живей руския трол! И руския ботоксов гном!

Да живее майора от гей средите.Как се издига момчето в тези среди,цял майор са го направили.Добра уста има .

tonk11

И як задник явно.

Тия като са писали статията,не провериха ли че турски поток вече е построен.А не се строи.

Schilo

Имат предвид компресорните станции, които да нагнетяват максималния обем газ, необходим по трасето

Някой знае ли как Westinghouse спечели търга за доставка на ядрено гориво в АЕЦ козлодуй, макар, че горивото е по скъпо от руското и след използането му остава като високо активен отпадък на площадката на централата?

обаче като сме го налапали на поредният ни Гууулям Батьо ще си траеме.

tonk11

Аз знам. Никак не са го спечелили. Що пишете глупости и лъжете бе?

Не е капан, а продажна политика! 3 МИЛИАРДА БЪЛГАРСКИ ПАРИ ЗАКОПАХА В РУСКИТЕ ТРЪБИ! ОЩЕ НЯКОЛКО СТОТИН МИЛИОНА ПОДАРИХА НА РУСНАЦИТЕ ЗА ВОЕННА ТЕХНИКА!

Schilo

Тези тръби ти носят пари, които ще бъдат за пенсията на баба ти бе, глупак!

Ние си имахме тръби вършещи същата работа, че и по-добра даже. ама сега трябва да ги зарежем за да може Руслямска държава да си разиграва коня, пък ние да плащаме излишния строеж.

Я ни дай малко подробности, като ги разбираш нещата. Колко пари ще печелим от такси годишно? Колко е инвестицията и каква и е лихвата. Какви ще са разходите. Щото нещо сметките не излизат. Поне до 2035-та няма никаквъв шанс България да започне да печели от тази тръба, дори да се запълни догоре. Путин си купи Борисов, сигурно още няколко нощни шкафчета е напълнил, затова я има тази тръба, която обслужва само и единствено интереса на Русия да задуши икономически Украйна. За България е вредна, защото се явява алтернатива на трасе, което вече минава през нашата страна. Но ние, разбира се си платихме, за да може Русия да заобиколи Украйна. Това е великия проект. Не ви ли е срам да предавате страната си като тролите за някоя друга копейка.

Става много сладко, как Уестингхаус пише в резюмето си: Спечелих строежа на АЕЦ в Чехшя. С връзки. Другите бяха отстранени! Ева си гнусните пари!

Поредния успешен проект на гения путКин! Хи Хи Хи

Всичко е ясно - всичката дандания е за изключването на Русия от проекта! А взривът най-вероятно си е поради използването на некомпетентни кадри. По тази причина в България гръмнаха Миджур и Лозенец. Но има проблем! Ето какъв: Недолюбването между Европейските държави и Русия не е от вчера, не е от поемането на властта от Путин, дори не е от създаването на СССР. То е от много векове. Европейските държави контактуват с Русия тогава и само тогава, когато ползата за европейската държава ще е в пъти по-голяма отколкото за Русия. И щом има една съвместна дейност на Русия и държава от Европа, то ползата от тази дейност за европейската държава е много по-голяма отколкото ползата за Русия. Отказването от такава съвместна дейност вреди в много по-висока степен на европейската държава отколкото на Русия. Например, Меркел е зверски притискана от САЩ да се откаже от СП2. Но такъв отказ, ще принуди германската промишленост да се снабдява с енергия на много по-висока цена от руската, да повиши цената на продукцията си и да загуби много пазарен дял. Освен това всички други доставки не могат да бъдат напълно сигурни. Затова германският бизнес притиска Меркел по-зверски дори и от американците.

И защо не се казва, че там са съхранявани забранените вече в света, противопехотни мини. И как така се "сетиха" чааак сега, след 6 години, че (смях в залата, Баширов и оня другия, дет уж тровиха Скрипалите) били гръмнати от рушняците, а не както тогава се каза - поради неспазване правилата и т.н. т.н. (тоест прикриване на продажби в трети страни, от т.н. нареченият трети свят). Отоговор, разбира се не искам.

Не са се сетили сега. Досега течеше разследване. Вече резултатите са ясни и проверени по много канали.

Шест години разследване! Съдебните инстанции в ЕС станаха абсолютно безсмислени. Това дори не е съд, а следствие. Такива доказателства било имало! Още не ги е представило в съда и последният не се е произнесъл! Съдът като ги прочете, може да ги приеме, а може и да се попикае от смях. И като започне да съди заподозрените, задочно или не, трябва да им осигури възможност за действена адвокатска защита.

В момента, в който Русия бъде изключена от европейския енергиен пазар, тя остава с развързани ръце да се разправи с такива държавици като Украйна, които избиват и дискриминират руснаци и рускоговорящите.

И ко ще направи фалиралият кенеф раСССия в Украйна! На тия клоуни рублата им се срина без война вече! БУХАХАХАХАХАХА

Schilo

Ами ще си пишеш писмата до гр.Киев, Руска федерация

Опитай да се сетиш коя държава беше изобразена като кенеф. И то от "демократичен" събрат.

tonk11

В момента в който Русия бъде иключена от европейския енергиен пазар, този пазар ще спре да съществува.

всичко от горе до долу брадърс е безмислици- на фобите и на филите, на "майора" и другите лумпени ще ни спрат газа, електричеството, водорода и тем подобни;;;;; най- мръсната фраза е "устоичиво развитие" където нагласвачи- дупедавци и кресливи папагали изцоцаха милиарди като заплати, а всъщност- като подкупи Като загърмят градовете и оръдията нема да ви е до глупости в Нета, които също ще го спрат, а ще търсите да хапнете нещо;;;;; както в Каталуня по време на гражданската война не останали котки и плъхове Както навремето разправяше Ник Щайн- шибаци блажени шибаци дето немат мозък да вдянат какво идва BTW ще ви спрат и наркотиците и това требва да ви стресне Хаиде със здраве Толкоз беше майтапа

Глупости всичко е провокация и лъжи от страна на Америка и всичко заради проклетият бизнес и надмощие

Само проЗ руски трол може ад сравни Чернобил с Фукошима! Първия случай е пример за руската малоумщина и некадърност! При Фукошима реактора издържа Трус 9.5 по рихтер, обаче на 40 метровото цунами не издържа! Чернобил символа на руската помиярщина! Фукошима - символ на японската воля и съвършенство!

Ходи да пиеш вода от реакторите, сега "съвършените" ще я изливат в океана :)))) Само малоумник не знае , че Фукушима е в пъти по-тежък инцидент от Чернобил!

Чернобил е в Украйна,не в Русия.Или да се плюе по украинците не е опорна точка.

Пишеш глупости. Фукошима не е издържала цунамито, но има една подробност - построена е на брега. А в Япония имат исторически записи за подобно и по-голямо цунами. Следователно цялата тази АЕЦ не е трябвало да бъде там. Ако беше построена няколко километра навътре в сушата то нямаше да е стигне цунамито. За целта обаче е трябвало да има охлаждащи канали до водоизточника - океана. Така е например в АЕЦ Козлодуй, не е на брега на Дунав, а е по-навътре и малко по-високо за да се избегнат наводнения. Тези канали обаче струват пари. В Япония явно не са взели под внимание вероятността за цунами, защото проекта е щал да се оскъпи много. И друг пример: В Козлодуй има столова за персонала с около 100 маси. Това е сграда която е вътре и трябва да отговаря на земетръсните изисквания, т.е струва доста пари. В някои най-западни АЕЦ подобно нещо даже не строят, защото е скъпо. По-евтино им е да поставят временни контейнери служещи за столова. Е, сега разбираш ли как накои се стремят от всичко да спечелят или да спестят за сметка на безопасността или за сметка на работещите???

Работата на говедарите е винаги да гледат да скарат Русия със страните от ЕС използвайки платените си марионетки в правителствата на някои държави! Вчера Тръмп даде пример за лъжите, които се тиражират срещу Русия благодарение на американските дермократи, които са на власт в момента: миналата година имало публикации в медиите там, че руснаците плащали на талибаните да избиват американци и всички ревнали срещу Тръмп да вземе мерки, но той не реагирал. С днешна дата тази информация е опровергана от разузнаването на говедарите. :) Тези, които крещят за демокрация, свободни пазари и конкуренция са най-големите мръсници и лъжци! Вече над 30 години им сърбаме попарата!

Майорчето е объркано. Ей , необразования, я вземи почети!

Верно без армията си от тролчета малкия путКин ще е нещо като малкия Ким от С. Корея! БУХАХАХАХАХХА

Да не забравяме, че газа се ползва и като основна суровина ва хим промишленост.

Всеки руски трол - химик, политолог и оръжеен експерт! Великата путинска армия от тролчета! БУХАХАХАХАХА

Кадърните сме си кадърни!

Мда! Знаем я руската "кадърност"! БУХАХАХАХАХА

Schilo

Това са основни неща, трудовак, ама от къде да знаеш? От петролът пък се произвеждат пластмаси

От петрола или от газа! разберете се с другия трол-химик! БУАХХАХАХА

Ха-Ха-ХА!!! Майора явно е толкова тъп и необразован, че не му се вярва, че от газ може да се произвеждат твърди вещества, като торове и пластмаси! Те всичките американски тролове са си все тъпички и освен за тролене по сайтовете и за чеп за зеле не стават!!!

Чехите да си вземат от Уестингхаус. После да видят каква са я свършили същите тия по света. След което могат да закриват :)

Чернобил не беше с Уестингхаус! :)))))))))

Schilo

А фукошима?

Кво за Фукошима! Там ги заля морето!

е последното пристанище на идиоти, трансджендъри и предатели.....

Руските орки за една нощ след заповед на кремль станаха от атеисти-комунисти в православни-моралисти! ГНУС лицемерна!

Прави разлика м/у рософобия и путлерофобия... Шаломофобия

А бе европейци, не ви трябва "северен поток 2",гледайте Навални да е здрав!!

И за КО ни е смешния северен пАток! Вече има толкова алтернативи на руските терористи!

Schilo

Че кой те брои теб, бе? Трябва им на немците

Немците гласуват за Зелените! Очевидно и те не искат потока на руската подлога меркеловица! :))))))

Schilo

А бе като гледам, Зелените са още зелени

От как Путин е на власт рублата от 33 за евро стана 92 за евро. Премахна се допълнителната пенсия и мюсюлманите от 4млн станаха над 32 млн.Външният дълг на Русия стана от 150 000 000 000$ на 470 100 000 000 $! От както Путин е в Кремъл външният дълг е скочил с 320 000 000 000 $ Линк: https://tinyurl.com/russiaextdebt

Като не спазваш поведенческите норми в магазина МИ - нямаш право да се подвизаваш в него. Точка по въпроса.

Schilo

В магазина ти? В случая, магазинът не е ли Русия?

Не. ЕВРОПА. ТОВА Е ПАЗАРА НА КОЙТО ИСКА ДА Е РУСИЯ.... без да спазва нирмите.

Объркани са лигльовците! Магазинът е Русшя, а Европа клиент. Клиентът тропка с краче и нарежда на Русия , да си кара стоката през Украйна и Полша.

Водородът е бъдещето??? пълни глупости!

Бъдещето е сАвецката пръдня от сибирь и кюмюра от донецк! И сАвецкия атом! БУХАХАХАХАХА

Schilo

А, кое е бъдещето, г-н експерт? На Вас ли да вярвам или на тези, които говорят за него?

атомни централи, вкл. на бързи неутрони

Пребили пеевски от бой в Дубай. Направо го на.рали от бой. И не само него, ами и неговите "охранители". Да се готви джипко бибитков! Като сдаде властта това го чака! "... лично съм спрял няколко големи руски проекта в България." БОКИЧ, ЩЕ ТЕ ЛУМКАТ КАТ МАЧЕ О ДИРЕК!

Алоо, чшшш...ко стана със свободният пазар за който САЩ ни научи и религиозно проповядваше по света? Къде изчезна??? Май никога не е бил там,а? Май само приказки когато е изгодно на САЩ и отказ когато не е изгодно. Вижте, всичко може, но в едно нещо сте толкова зле и толкова назад, че дори Сомалия е по напраднала от вас. Това е в класацията на ЛИЦЕМЕРИТЕ! Там сте Номер 1....там наистина Америка е Фърст! Всичкито айфони, социални мрежи и апове за таксита които направихте за последните 20-30г, не могът да компенсират за този крайно неприятен факт, който показва каква е истинската ви същност и лице! Доказахте и друго. Че васалите от Източна Европа не изчезнаха след падането на Берлинската Стена. Просто вие си ги присвойхте и си ги ползвате за ваши нужди. Което буди други въпроси. Какво точно се промени след 89г? Това че едни смениха господарите си с други? Бах ти и промяната!!!!

Чшшшш.. ей... Като спазвате евопейските норми ще сте на европейския пазар. Хем не ви харесва, хем само него искате. Хем еи сърби хем ви боли.

Защо ни наричаш русофоби? Интересно ми е основанието!

Как така става че все наши фирми и хора спазват законите а другите не? Я потърси за Уестингхаус да видиш какви са ги натворили по света! Това ли е фирма която спазва закони и норми?

Правиш ли разлика между фирма и политика на държава. Те за тва. В Путлеристан са неразделни

Аха...значи качеството на продукта или услугата, зависи от политическата обстановка в държавата където са произведени. Добре. Хубаво е да се знае това и да се каже в прав текст.

Националната сигурност е винаги преди свободния пазар!

Schilo

Че кво име на националната сигурност? Руснаците по тръбата ли ще отидат в Германия?

Зеленият подписа заповед за нападение на Крим и Донецк. Спря се нещо и тръгна да моли за среща Путин. Чехите и те забравиха 1938 година, когато спряха да съществуват.

Гледай вместо зелените, да не дойде Алтернатива за Германия, че тогава става страшно.... ----------- Тия клоуни дето взеха 7% на последните избори ли е! БУХАХАХАХАХАХА За тях гласуват само некви дедовци от селата в Изт. Германия! НО УЕЙ!

Големите енергийни проекти в капана на напрежението между Запада и Русия? Нима? По-скоро така трябва да е - Напрежението между Запада и Русия заради големите й енергийни проекти!

И всичко е да може Украйна, да взима такси от Русия около 5 милиарда долара! За това е цялото напрежение.

100 млр долара. Алооо... Тя русия не прави толкова оборот от газ.

Толкова братчет! 10 % от БВП на Украйна. Изпаднали са в ужас. Зеленото говори за война. За превръщане на Украйна в селсконстопанска страна.

Товс братчетке е твоя измислица.

Добре, колко взема от транзит?

не си дочел данните.Русия /по точно Газпром/ прави оборот от доставки на газ средно годишно от 175 млрд.евро

През Украйна ли бе??? Аре бе. Ха сега виж как се определят ТАКСИТЕ дорямо стойността на газа. Дмешник. С 5% направи 5 млрд орез Украйна...

Пеевски са го били и евали в Дубай преди десет дни, в момента е в болница в Швейцария с цялата си охрана. Имал пари да връща на руската мафия за Южен поток и КТБ, а Тиквата пак е вдигнал кръвно с двеста при новината

Нали Бабиш беше големата работа?

Такова нещо като Запад отдавна няма. Това са интереси на Горно Мексико, които окупирана Европа е принудена да обслужи против своя интерес.

Ха така, громете прогнилия капитализъм! Въпреки че децата на всичките продажни руски говняри са на запад, хи хи

https://frognews.bg/novini/peevski-prebit-dubai-karpiat-shveitsariia-tarsi-ukritie-katar.html

последното изречение обобщава всичко "Развитието предстои, но досегашните политически ходове пораждат опасения за нереализирани икономически ползи и значителни загуби." Малоумни, корумпирани гъзолизци са на върха на ЕС, които си пълнят техните джобове на гърба на европейските граждани.

На вратата чука месец Май, а парното още бичи. И с какво мислите, че бичи парното бе малоучници? Ами с руска газ бичи! И за всеки кубичен метър на тази руска газ сте платили транзитна такса на падишаха Ер-голям! Защото сте прости продажни к.рви! Защото направихте всичко, за да не излезе тръбата на нашия бряг! А сега плащайте да ви ЕПМ!

Тази газ се плаща, ако не се плаща Русия фалира.

изобщо не си разбрал за какво става въпрос в горния пост. Никой не твърди, че руснаците ти я дават безплатно...

Добре че Русия е толков адобродушна и великодушна. Ако вземе да врътне кранчето с газ, нефт и други ресурси, Европата се връща в Тъмните Времена - без ток, без вода, без газ, без бензин и дизел. На всичкот оотгоре ЕС внася основните си хранителни продукти пак от Русия, ще пукнат и от глад. Но великите нации като руската са добрудшни и искат всички да профитират от техните неизменни блага.

Е как ве... братските сащианци ще пратят няколко кораба с втетчнена руска газ на 100кратна цена... както вече направиха, ама ги хванаха, защото в руската газ, както и във всяка друга има сигнатура, ама сащианците смятат европейците за абсолютни малоумници (и с право).

А пари откъде бе мурзил заблуден. Нищо няма спира, кервана си върви кучетата си лаят.

Точно тук може би е важна репликата, изречена преди ден от германския канцлер Меркел пред ПАСЕ: "Газа по "Северен поток-1" не е по-лош от транзитирания през Украйна". Тази реплика на г-жа Меркел буквално го набива четвъртит в аналите на МАЙОРА, Павел и кочинка соропедерунгели.

Дебеланата от ГДР си тръгва след месец! Тази новина НАБИ ли ти го 6торен, руска подложке! ХАХААХАХАХА

А нам всьо равно! Мы нюхаем газ из Тексаса. Наш патрон сказал нам, что долары будет наше всьо!

Не се пали толкова. Зелените са вече първа политическа сила в Германия и много е вероятно те да съставят и следващото бундес-правителство. Зелената Партия на Германия е твърдо против зависимоста от руските изкопаеми и можеш да бъдеш сигурен, че първото нещо което ще предприемат е да врътнта кранчето на СВ2, както и да намалят още повече вноса на изкопаеми ресурси.

Зелените талибани са червени отвътре!

Гледай вместо зелените, да не дойде Алтернатива за Германия, че тогава става страшно.....

В момента, в който зелените спрат руските енергоносители ще станат червени. Хубаво е да си педал, ама на студено и тъмно няма как ...

А зелените ли ще платят компенсациите и неустойките, които стартиращо започват от 5 милиарда евро? А зелените в Германия с каква енергия ще движат германската икономика? Ще духат на ветрогенераторите, ще светят с огньове (трябва да си купят дърва от Сибир май) на фотоволтаиците да правят 24/7 тоци, ще фиркат бира и ще пикаят денонощно в язовирите за да ги поддържат все на ниво да генерират тоци, ще акат вси германци в био централи да генерират топло и горими газове от екстременти............... Де ви намират такива промити мозъци бре?

Всъщност идеята Зелените да поемат властта не е зле - ще имат пълен 100% шанс да бибипат бибипката на германската икономика, като наливат само за зелено, а през зимата ще метат фотоволтаиците от снега. 4 години с тях и Германия няма да е същата и... може да дойде новия Хитлер върху останките. Междудругото да не забравяме и ЛБГТ мечтите на зелените социалисти, които ще довършат нещата. Да се надяваме на силно и читаво патриотично упправление на България през следващите години, защото зелените ще изнасят политика и политики, които ще са вредни за България.

Ох джендъри нещастни МАЙОРЕ + Павле и Со. (Кочинка имам предвид). Така сте го налапали и яко гълтате и сълзи от щастие ви текат по бузките - Сълзите на Паси...

Разбира се, че гълтаме. Инак няма да има сопсидий!

Западна Европа беше спасена от САЩ , иначе щеше да попадне в ръцете на мракобесния сесесере и болшевизма. Сега там живеят добре, заради САЩ и планът Маршал. Западна Европа е задължена на САЩ.

Да ве, там живеят добре африкански и азитски орки от Пакистан и Бангладеж. Ай сиктир шете е.а у долнопробния трол третополов! В Париж не можеш да срещнеш бял човек в някои квартали...

Още един дето не е стъпвал с западна европа.