17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глоба от 10 до 500 хиляди лева - ХА-ХА-ХА-ХА-Бълха ги е ухапала... на наш гръб

Няма да има глоба.Нищо не е станало,бургазлии си фантазират,56г.трябва вече да са привикнали към тази отрова,важна е само София.Винаги това се случва вечер,във вторник беше около 23часа. Поне няма да се усети ще си заспим блаженно.

...спира Южен поток, а трябваше да се заеме сериозно с този гаден нефтозавод - или да спазва стриктно европейските еконорми или да бъде закрит!!! Всички знаем каква смрад е на гара ,,Дружба,, и на какво прилича околността. Бургас е любимият ми български град,жителите му не трябва да бъдат тровени вече 56 г. Стига вече!

Глоба за Лукойл няма да има или ще е нещо символично за замазване на недоволството. Руснаците контролират и агенцията по замерванията, така че хич не им пука.

И в Бобовдол ли пак руснаците , в Русе , в Перник ...

Dir, да ви * в проруския АРОМАТЕН сайт!

А шефчето на рафинерията ще си открива скоро време хотела за 400 милиона до паметника на Васил Левски . Хотелът е по-скъп от газовата връзка с Гърция ! Ха-ха-ха-ха-ха !!!!

Кой ще ги глоби !? Нали сме си руска губерния , и са ни купили барабар с курортите и ядрената централа !

Това е фалшива новина. Не е възможно съветска рафинерия да трови гражданите на Бургас. Това е измишльотина на западните медии.

... на тоалетна ?