Коментари - Глобалната данъчна система е пълна с вратички, а в тихите коридори на ООН се води битка | Бизнес.dir.bg
назад

Глобалната данъчна система е пълна с вратички, а в тихите коридори на ООН се води битка

Опитите може да успеят, ако САЩ не им пречат, пише в статията си за американското списание Foreign Affairs (FA) нобеловият лауреат Джоузеф Стиглиц

Обратно в новината
| Автор : Георги Вулов, 3е-news.net

Коментари - Глобалната данъчна система е пълна с вратички, а в тихите коридори на ООН се води битка | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деменциалния изкуфял старец - Бай БайДън и негъра Остин се опитват в момента във Вашингтон да налагат мнението си на останалата част от Световното население (което между другото е цели 90% ) своите изключително агресивни действия за ликвидиране на Православно Християнската цивилизация в лицето на държавите Русия, Украйна и България. Държавата Майка на православното християнство (България) е окупирана от Сащ със 4-ри американски бази и държана като Заложник за да съдейства за избиването на своите синове - Русия (по големия син) и Украйна(по малкия син). Решението на проблема е връщането на Апартейда и въдворяването във Затвора на Негъра Остин който се очертава като самозабравил се неблагодарник, който се е скатал и е избегнал Панделата за разлика от Манделата. Затова трябва да бъде екстрадиран час по скоро в Затвор във Южна Африка за да излежи няколко години заради наглите си действия и похода си за изтребление на Православните християни. Във много от държавите по света негъра Остин вече задочно е осъден и ще бъде арестуван ако кацане на територията на някоя от тези държави. Затова на срещата на Нато във Вашингтон представителите на всяка една държава поименно ще трябва да кажат дали негъра Остин ще бъде Арестуван ако кацне на тяхна територия.

За какви битки бълнувате бе идиоти такива БРИКС напускат ООН`то напълно блокираха Международния валутен фонд!. означава че златото има цена а не хартията. Американците с тяхните никролози без покритие и ресурси ще го духат. Зърно произвеждащи държави от БРИКС правят синндикат като ОПЕК ! и става даваш зърно за нефт или каквото ти трябва. Моля журналистите икономисти да не губят връзка с действителноста

Само лъжат хората. Данъците се начисляват и се плащат, особено от глобалните корпорации. Както е написана статията, изглежда, че никой нищо не плаща, а в действителност, на правителствата не им харесва, че глобалните корпорации, вече нямат спирка и се развиват в какво ли не направления, защото някак какво да правят печалбите които имат. За нещастие обаче, всички промени които предлагат, ще задушат малките играчи и няма да позволяват да се появят нови глобални корпорации, освен вече съществуващите.

Айде стига с тия данъци - от къв зор? Да хрантутя Дебелян, Лойко, Кирчо, Кокорчо и сие? Ае нема нужда. Са ще почнат разни смешкари да ми обясняват как данъците ми отивали за болници, пътища и прочее. И един мармот завива шоколад ... Който каквото ползва да си го плаща и няма проблеми. Малко като топлофикация ми идва .. не ползваш ама плащай.

ХАХА - тоя направил откритие ... Че нали те самите си "лобират" за тия вратички и всичко е от законно, по-законно!

То това, вече всеки цървул ги знае! Интересната част от статията за мене е тази: "В желанието си да промени ситуацията, в края на миналата година ООН прие резолюция, която да стимулира разработването на нова данъчна архитектура. Тези опити може да успеят, ако САЩ не им пречат......"

запада замразил 300 милиарда руски активи, а Русия държи под контрол близо 1 трилион долара западни активи в руска юрисдикция.

Е значи руснаците нямат ядове. Що тогава Песков и Захарова ривът.

Мъск плати миналата година 11 милиарда данъци. Къде отиват ? - в Украйна, да воюват с Русия. За социални помощи на безконтролната миграция - бъдещи избиратели на демократите. Къде отиват данъците в Европа ? - за същото и за безсмислени зелени инициативи.

Нормално,за левичари като Стиглиц е да вперват поглед в чуждите пари...