17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вървят майната си! стига ни налагайте комплекси на други! Ние сме най-зле в ЕС, но само ни хвалят, че сме послушна колония.

Ако в изброените държави има някакъв потенциал за развитие на някакъв бизнес - земеделие, туризъм или каквото и да било с потенциал за печалби, то бизнеса ще натисне правителствата да окажат "демократична" помощ. Това означава военна помощ за създаване на правов ред, елиминиране на разбойничеството и постепенно създаване на индустриално общество. Факта че в момента са изостанали означава че не си струва усилието за преборване на престъпността и разбойничеството в тези държави, поради това че няма какво да се вземе от там. Така функционира съвременния свят.

Който има желание, може да научи много... Достатъчно е да се види кой присъства и какво се обсъжда на "Event 201" през октомври 2019 г.

Хайде, сега ср върнете и прпчетете статията за развода на сем. Гейтс. 155 милиона гладуващи-139 милиарда активи. Светът е хубав, светът е чудесен, светът има нужда от......

Гейтс изхранва над 4 000 000 семейства извън Африка и над 10 000 000 в Африка. БЕЗ ДА Е ДЛЪЖЕН ДА ПРАВИ ТОВА. Това че има пари не го прави задължен към хора които не познава. Въпреки това ги храни и лекува и им дава технологии за пречистване на вода и произвоство на ток. Ама разбира се - трябва да плюем по богатите.

Така става , когато всички повтарят като омагьосани папагали ПРОСТОТИИТЕ и мантрите на една шепа алчни , злобни , жадни за власт и изкукуригали дъртаци и идиоти , които са готови на всичко за политическа власт !!! Почакйте само да вкарат и " зелената" политика , и съвсем ще Ви стане ЧЕРНО пред очите !!!

А ние живеем и в образУвателна също...

Уважаема г-жо Редактор - въоръжен се пише с Ъ преди "ж"-то..

Че тя откъде да знае как се пише - Тя е на тази службичка по партийна линия , както и всички останали между другото ?! Нали не сте очаквал от разни партийни слугинажи и пребоядисвани бройлери , някакво умопомрачително IQ ?!