Гигантът на супермаркетите: Хората си броят всяка стотинка

Търговските вериги във Великобритания вдигат заплатите, за да запазят персонала си в острата конкурентна битка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега плащаме изкуствено надутите стоки на ЕСЕС.ЦЪРВУЛИТЕ.ВЪН НЕОФАШИСТИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ.НИЕ ВСИЧКО МОЖЕМ ДА СИ ПРОИЗВЕЖДАМЕ И ДА СМЕ НЕЗАВИСИМИ НО НАЛИ ЕСЕС СЕ ГРИЖИ ЗА НАС И НИ ТРОВЯТ С РАДИОАКТИВНОТО УКРАИНСКО ЖИТО И ДРУГИ БОКЛУЦИ КОИТО ИДВАТ ОТ ЕСЕС!!! ПОВТАРЯМ ЕСЕС НЕОФАШИСТКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НИ УБИВАТ! ПЛЮЙТЕ СИ ПУТИН КАПУТИ УТРЕПАНИ.ВРАГА НИ Е ЗАД ВРАТА!!!

В България нещата са много зле . Много работи са с поне 100% увеличение - яйца , сирене , вафли ... Не се издържа

Добре де, разбрахме. Трудно им е с парите, но ще оживеят някак. Дайте сега да пратим 1 милиард лири на Украйна.

Путин им е виновен? Муахахахахахахахаха

Аз пък броя дните до края на обучението, след което ще ме хвърлят в полето на Украйна, въоръжен с нова лопата и ръждясал автомат.

Разполагам с десетки левове.

Да отидат да се кланят на бабишкерницата или да врякат на някой мач. Така всичко се забравя. Лордовете и кралското семейство държат цяла Англия, за останалите има ипотеки, а Борката им обещава те скоро и да се наследяват.

А добър ден! Ми майка ми баща ми това го правят от как се пенсионираха! И не броят пенита, а стотинки! Помагам и когато мога, ама и аз храня семейство с две деца!

С кеф гледам краха на западните боклуци, колкото повече от тая измет измре, толкова по -добре. Избиха десетки милиони невинни с техните войни сега е техен ред да мрат

Английските пенсионери ще усетят част от ежедневието на българските пенсионери... от последните 25 години.

и тамошните пенсионери са на дереджето на нашите пенсионери... в по-предна статия писаха че ежегодно 10 000 английски пенсионера умират защото не могат да си плащат топлото. А горната статия е посветена на това че и работещите англичани вече приличат на нашите пенсионери.

Важното е в Русия да гладуват...ама те не гладуват. Така че инглизите напразно се мъчат. Но, тяхна си работа.

Е факт - нито ти, нито децата на русофилите искат в росия, нали?

Щото ти къде искаяш Ама там те не пускат , нали? И ще ти спукат гьона от работа. Освен ако не заминеш с чаветата и да ти плащат за тях.