17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЛУПОСТИ кой рита столчето на което е седнал ,елементарното двуличие на същите

Това е само началото ! Следват ДВГ да бъдат забранени ! ОТ 2025 се очаква ДВГ да бъдат забранени в UK !

Купете си електромобил, който може да даде на късо и да се запали, особено при катастрофа, за разлика от безопасния дизел. Батериите на електромобилите със всяка година действат по-зле /по-малко км могат да се изминат с едно зареждане/, а на 5-тата година ще трябва да си купите нова батерия на цената на половината автомобил. Да не говорим, че с дизел ще заредите за 5 минути, а батерията за минимум 6 пъти пошече време и то не на 100%

Младо момче, от 1980 г. трябваше да изчезнат всички коляно-мотовилкови двигатели, заменени от Ванкеловия. Да си видял нещо такова. Аз съм инж. двигателист. Най-чистият двигател е дизеловия. Изхвърля само сажди. Всичката шумотевица е само защото бензина се харчи малко, заради товарните камиони. Искат поне леките коли да ги обърнат на бензин. А за забраната на ДВГ - забрави. С какво ще се движат ТИР-ове, и др.техника? На батерии???????

В Германия ще ограничават движението на по-стари автомобили по определени улици. А ние Отличниците искаме да ги спираме въобще от движение ?!

Искаш ли да ти покажа колко ми е чиста маската с която карам велосипед ?! Вземи се образовай , нещастен дъртак ! Да те светна вече в Хага не се допускат автомобили произведени преди 2008г ! Нещо да кажеш , склери ?!

Лошо да си тъп и освен това неграмотен ! Само да те светна - от 2025 Волво вече ще произвеждат само електромобили , тъпчо ! Вярно , че е гадно да не можеш да ровиш в трошката както правиш сега в 30г си скрап ! Писна ми да дишам боклуците които бълват таралясници като твоят , селяндур !

В Хага вече ги спряха ! Нещо да кажеш по този въпрос , многознайко ?!

Германските градове ще забраняват по-стари дизелови коли за които ще се намери пазар в България