Германия увеличава покупките на втечнен природен газ

Ангела Меркел одобри план за ускоряване строителството на терминали за получаване на енергийната суровина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Silverado

да бе, да.;) Натиснаха я и тя клекна.

си мисли че няма да купува руска газ,само че тая втечнената газ пак е руска и ще я продават демикратичните кравари

И ко стана сега жалки путеноиди ? Краха и фалита на мижавия задлъжнял до ушите гъзпром ще фалира , а след него и бензоколонката раша. Русия е само една бензоколонка за Европа. 70% от руския БВП пада върху газта и петрола. Общо 95% от БВП на империята пада върху природни суровини, а само 5% падат върху други индустрии, включително оръжие. Първите пет позиции за износ на САЩ и некадърната Русия: САЩ Потребителски стоки - 198 милиарда долара. Автомобили - 158 милиарда долара Селскостопански стоки - 133 милиарда долара. Самолетите - 121 милиарда долара Химикали - 77 милиарда долара. RF Суров петрол - 93 млрд. Долара Нефтопродукти - 58 милиарда долара. Природният газ е 38 милиарда долара. Дизелово гориво - 23 милиарда долара. Машини и оборудване - 28 милиарда долара. Ко значи? Че, като се изчерпи това което земята им даром им дава на ватенките без да имат мозък (като маймуна, която чака да падне кокоса и банана) , ще останат само с: Машини и оборудване - 28 милиарда долара. (разбира се ако есе още не са измрели от алкохолизъм, глад и нищета)

Руска е майка ти блядка на околовръстното.

Да, ама НЕ. В цяла Европа народите видяха, че фалшивата агресивна Русия не може да бъде сериозен търговски партньор. Като се има предвид, че това е само бензоколонката на Европа, защото ватенките не са в състояние да произведат нищо на световно равнище.

Катар инвестира в енергетиката на САЩ $20 милиарда. Емирството ще възобнови работата на терминал за втечнен газ в Тексас. Богатите страни си сътрудничат. Никой не се сеща за алкохолиците с ватенки. Комунистическата психо-клиника загива със бързи стъпки. САЩ изпревариха Русия по добив на петрол. През август 2018 година САЩ са добивали по 11.346 милиона барела дневно, увеличавайки с 3.8% юлските си добиви. Това става ясно от доклада на ОПЕК за месец август.

Една малка несъществена разлика за управлението в Кремъл: Нефта в Дубай, направи от пустинята и старо мангрова блато, супер модерен и богат мегаполис . Нефта в Русия направи от успешна аграрно-индустриална страна гнило блато. Ако Плешивия путя стане президент на пустинята Сахара, тогава и пясъкът ще се превърне в дефицит в Сахара.

Цены на газ в Европе рухнули на 50%. https://www.finanz.ru/novosti/aktsii/ceny-na-gaz-v-evrope-rukhnuli-na-50percent-1028055963

са инвестирали около трилион долара и сега ако речът да си ги поискат краварите ще са принудени не газ ами печатници за долари да пикаят

тей кат стане! ни северни, ни южни, ни турски патоци. от всякъде му спират кранчето на джуджи. лоши кравари, лоши европейци!

А бе, шматароци, не ви ли минава през ума, че Норвегия намали добивите? Не ви ли минава през ума, че на Европа и трябва толкова много газ, че с гемии няма как да бъде пренесена? Не ги мислете руснаците, направили са си сметката. Гледайте си ГЕРБ ЕООД и се раздайте на имотите на власт имащите и на корупционните схеми в България!

Погледнете "интелектуалното" ниво и правописа на антируските коментари! "Козяците" яко са я закъсали щом опряха до 80-те %.

Аха, ако руския газ минава през Украйна, то няма зависимост от руски газ, но ако е през Северен поток 2 и вече САЩ не могат да контролират доставките, то вече има зависимост. Какъв е извода, нас ни смятат за овце. А САЩ нямат общо с пазарната икономика, защото продава стоките си силово, с рекет и изнудване. Няма своя централна банка и ползва фалшиви пари, печатана хартия без покритие.

Именно за това, а и за това, че САЩ са най-големият световен длъжник, непрекъснато драпат за бойни действия и разгръщане на НАТО. Именно за това е целият цирк във Венецуела - Сащ не се интересуват от народа на Венецуела, интересуват се от нефта и златото им. Пречеше им Кадафи, който искаше да се откаже от долара, пречеше им проруската Украйна-бам-майдан и сложиха ръка на тръбата с газ. Мадуро не си дава нефта- хоп, едно ембарго. Щом не го продаваш на нас, няма да го продаваш на никого! Така играят великите САЩ.

Тотални глупости на пълен тъпак. Основният клиент на Венецуела беше точно САЩ. Другите простотии просто няма калво да коментирам. Лъжа след лъжа, от малоуна по малоумна.

Само тотален тъпак може да си мисли, че някой може да си поиска инвестициите.

eddim

Ами да, увеличава вноса на ВПГ!!! Февруари "Новатек" изпревари Катар и САЩ като доставчик на ВПГ за ЕС. Разбира се това е временно състояние заради по-ранното пускане на третата линия за производство в Ямал за която още няма договори. Цената беше малко над $3 за BTU. Непосилна за останалите доставчици.

Измисли нещо ново. Та кой е купил от тях и в найлонови торбички ли го продават. Да не би случайно да имат кораб? Ха ха ха