Германия ускорява одобряването на терминали за втечнен газ

Правителството планира да отдели 3 милиарда евро за това перо през следващите 10 години

Обратно в новината

Коментари - Германия ускорява одобряването на терминали за втечнен газ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер. След 10 години Германия ще има терминали за скъп втечнен газ. А какво ще прави до тогава ?

Заради САЩ-исаните Германия ЗАМРАЗИ заредения с газ "СЕВЕРЕН поток 2" и ще строи терминали за АМЕРИКАНСКИ втечнен газ. Евала на госпожа НЮЛАНД - хем го н.ч..а на ЕС, хем на ЕС му хареса и иска още...

Аз пък познавах един дето 6 месеца живя в апартамента предплатен от любовника на жена му. Щото не му пукаше, че я е клатил в същото легло. Ти ли си тоя? :)

За да се напълнят газохранилищата в ЕС до 80%, е необходимо индустрията да спре производствата, които използват газ за летните месеци, твърди твърди автритетното немско списание Der Spiegel. Тоест, Европа се простреля в коляното си. Жалко за нас, децата и внуците ни.

Тези 3 млрд. евро се калкулират също в цената на газа. "Тарикатите" като джингиби, ще се бъкнат по-дълбоко в скъсаните си джобове, за да плащат и тези разходи, както и разходите за комисионни за всички посредници по-веригата, плюс транзитните такси. Но не осъзнават, че по-високата цена на газа и другите енергоносители влиза автоматично в цената на храните и други ппродукти.

Когато ги построят след 5 години терминалите вече ще са излишни. Няма да има икономика. Светът ще са Китай, Русия и Индия.

Ще ручат въглища и ще пият нефт до няколко години рушистите.А газа ще си го тикат в жопите.

jingiby

Да припомня, че и Северен поток-2 пойде на х..., да де, при крайцера Москва....

Вече запада показа че не става - алчност, службогонци, бюрокрация, трудно могат да промиват мозъци с платени медии - хората искат да си живеят живота а не да са слуги на измислени величия

А какво ще кажете за транспортните и производствените фактори за доставяната стока - ако се доставя от САЩ - това е шистов газ, чийто добив е свързан с големи разходи и унищожаване на околната среда - само почакайте няколко години и ще чуете жалбите на американзците за замърсяването с химикали. Да не говорим за инсталациите за втечняване и изпаряване на газа. Разходи за изграждането на инсталац;иите и за поддържането на процесите. Най-евтиният транспорт е по магистралните газопрооди. Но тук целта е да се унищожат Русия и Европа, които се явяват конкуренти на САЩ. Не може да им се отрече на американците, че успяха да излъжат европейците. Всички ще страдаме, включите и САЩ самите, които засега ще постигнат само временен ефект.

jingiby

"Германия няма да плаща за руския природен газ в рубли", потвърди германският финансовият министър Линднер. "Обръщам се към Путин: Ние няма да позволим шантаж! Няма да плащаме за руския газ с рубли....

Докато го построят, или газът от САЩ ще свърши, или конюктурата ще се промени. В момента, в Европа управляват най-некомпетентните хора от много години насам. Ние да не останем по-назад - по-големи католици и от папата.

Добре, че не си лекар. За некомпетентните политици си прав, защото допуснаха да бъдат зависими от един доставчик. Това не го ли учите в университета?

ico_all

Въпрос от незначителна трудност: Колко доставчика ще има на германските терминали за втечнен газ ??? Отговор: един и той е САЩ, но газа пак ще е руски, купен от Владивосток и превозен до Европа със сериозна надбавка. Честито на Евроколонията.

Или путлер ще гушне букета и Навални ще дава газ:)))