Германия смъмри България, че не прави достатъчно за рециклирането

През 2020 г. градовете и общините в страната са успели да рециклират само 38 на сто от генерираните битови отпадъци, измерени като обем.

Обратно в новината

Коментари - Германия смъмри България, че не прави достатъчно за рециклирането | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България си имаме достатъчно клошари и боклучари, че да ни превръщат и нас нормалните граждани в клошари, а боклучарствоъо в национална политика. Германците да се надлъгват, че рециклирането е нещо повече от клошарство.. не е.

Бай Тулуп трудно приема фактите, а за да се измъкне от мизерията, трябва да ги приеме, икато няма кой да му ги каже тук, епо добре някой отвън та било и простите германци. Фактите са следните, нше сме народ с изключително самочувствие без покритие, обичаме далаверите, да минаваме метър и да лъжем сами себе си. Няма едно нещо направено от нас което да работи като хората, било то образование, полиция, здравеопазване, съдебна система, детски градини, помощи, обещетения, пенсионна система, пътища ли и тн. Това са фактите създали смеедна кочина, въпреки, че сме в сърцето на най - богатия континент. И докато неприемете фактите, няма да мръднем от кочината, както се случва вече дълго време.

Aб, хора, що за хора сте. Това ли ви е проблемът - кой ни мъмри? Не виждате ли , че сме затънали в боклуци, че мръсотията е навсякъде, че в селата боклуците се изсипват в реката под дебилните погледи на кметове и кметици, които мълчат, за да си пазят електората. Цялата тая потънала в лъжи и свинщина държава - а вие - кой да ни каже. Ами като ни управляват крадливи тъпанари - все някой трябва да го каже. Жалкото е , че хора, които иначе са прогресивни, отворени , та дори образовани ( поне така се представят) - и тях ги мързи да сортират, да събират и да правят нещо за природата и да не се пилее ресурс. Жалко , но всичко е фалш в нашата държава,

Абе тия що не си гледат тяхната си държава? Ще ми казват на мене шибаните швестерки да рециклирам..Зомбирани идиоти.

Коя е Германия, че да мъмри България? България мъмри ли Германия?

аре, швабите да не ни дават акъл! все пак това е тоя народ, които започна 2 от 2-те световни войни и ги загуби и двете ... а също така даде на човечеството такива идеологии като маркизма и нацизма. така, че не ви щем нито меда, нито жилото!

Каква Германия?! Те да не би да са ЕС?! Що за наглост? Да дойдат тук с Фолксваген, да направят завод, ама без корупция и изнудване за субсидии от държавата и безплатна земя и осигуровки и тогава може да поставят условия! А то сега заграбили всички заводи в ЕС и командорят. Ми не еок това.

да си гледа тецовете и да не гледа в чужди гьолове. Аман от тоя ЕС и тия боклуци дето ще решават кой какво да прави и как. Ходете мъмрете Индия и Китай за климата , занимават се с глупости в България.

Населението не се научи да хвърля боклука си в контейнерите,какво остава за рециклиране

ние какво да кажем ?