17-11-2017 20-11-2018

Коментари

време е да се върнем към парните двигатели и платноходите

САТАНИСТИ!

Болни хора

За разсточния над 200км ще има предвидени коли и автобуси с ДФК (двигател флинтстоун, крачен).

Йептем изпискаха легена тия ЕС човекоподбни. Голям глад и немотия ни чака.

Вие ще ги забраните, пък други след вас ще ги отменят. Те и въглищата бяха забранени, ама на пак опряхте до тях. Лесно се забранява нещо за след 13 години, когато отдавна ще си на завет в имението си и никой няма да ти търси сметка.

Омръзна ми да чета, как трябвало да пестиме тока, щото не достигали генериращите мощности и същевременно да ме тласкат към електромобилите. А ако тока за електромобилите се произвежда от ТЕЦ, то тогава за каква екология говорим? Особено ако там се намърдат въглищните ТЕЦ-ове.

Ами тогава защо се пънат да участват във F1 с ДВГ автомобил? Да изкарат един електромобил да участва, да видят как ще станат за смях!

Силата на германците е в добрите ДВГ, трансмисии, скоростни кутии и това ще отпадне. И с какво ще убедят купувача че електрическите им коли ще са по-добри от корейските или френските ?

Те китайските отдавна са най-добри

То хубаво, ама с тея цени на тока, кой ли ще може да кара електромобил? В момента средната цена за утре е 700лв за мегаватчас. Уж соларките сега работят с пълна сила?

Тя продажната цена няма нищо общо с производствената, със соларките и т.н. Тя е чисто спекулативно творение и ако няма власт да ги озапти, може да стане и 7000 лв.

Zначи само след 12 години , москалите и другите нефтогаZови рентиери ше духат око постната супа

Значи първо някак си трябва да преживееш тези 12 години без да умреш от студ и глад а после да измислиш как да се сдобиеш с нужното електричество

ПО-екологически и икономически ефетивно и ДВГ НЯМА. Ако имаше отдавна да се е наложило. Екологични алтернативи като биогорива и метан бол. Но НЕ става дума за емисии, не иде реч за чист въздух, на никой не му пука дали свършва нефта или не. Европата се опитва да забрани частните автомобили за това става дума. Материала не трябва да щъка свободно където му скимне. Който разбрал разбрал.

Ще има огромно търсене на коне и магарет там