Германия планира да помогне на общините с 57 милиарда евро

Местните власти носят отговорността за голяма част от публичните инвестиции в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

спомням си когато се обединиха източен и западен Берлин, градската управа задели 20 милиарда марки за да посрещнат социалните различия, не държавата а града задели толкова!!! 90-та година....

Там, където са Европа и САЩ, там са Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. И най-смешното е че в Раша в магазините НЯМА нито един продукт от Куба, Зимбабве, Северна Корея, Венецуела, Иран, Палестина… Няма нито една страна в света, която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!! Вопросы есть?!

САЩ ще раздадат половина от икономиката на Русия, за да се борят с коронавируса... Камарата на представителите в САЩ одобри пакет на стойност 3 трилиона долара за стимулиране на американската икономика, предадоха световните агенции и БТА. А колко ще раздаде Путин в гулага? Президентът ви каза, "Държавата не ви дължи нищо." Съответно, населението на държавата също. "Но вие сте роби, трябва да заявя за живот" . .. ресурси в размер САМО на около 2.8% от БВП на руската кочина са разпределени за спасяване на руската икономика от последиците от коронавируснапанпандемия. Финансовата подкрепа се оценява на 6,5 процента от БВП. А Саудитска Арабия, като част от помощта им за частни предприятия, са поели ангажимент да компенсират 60 процента от заплатите на персонала по време на карантинни мерки за борба с коронавируснапана пандемия. Максималното плащане на служителя ще бъде девет хиляди реали (180,000 рубли) на месец.

РАзбирам че сравнявате краставици с яйца! Не вземам страна, и русия и америка и китай и англия ще се оправят, аз мисля за България и българите, не циг.аните, не другите националностит тука! Лесно се манипулира населението с цифри и проценти.... факт е че 66% от БВП на страната ни е в услугите, което до коляма степен включва покупко препродажба! това и след кризата пак ще го има тъй като няма регулация, този който произвежда ще бъде манипулиран за разлика от прекупвача който накрая на затвори кръга като изкупи приоизводителя и фалира след това защото не знае как ... 99 процента от частниците нямат навика да се подготвят на 6 месечна криза, а това е да имаш 0 процента приход и да може да задържиш всички важни работници с които да може да стартираш после... Този строй е минало което е работило в началото на 20 век, с 21 .... време е за смяна!