Германия не постигна целите си за намаляване на CO2 през 2022 г.

Завръщането на въглищата и увеличеното използване на нефт компенсираха по-малкото емисии от енергоспестяване

Обратно в новината

Коментари - Германия не постигна целите си за намаляване на CO2 през 2022 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щок и ужас ! Как не успяха да успеят ?

Е тази година не можа. Ама догодина ша видити вий.. При толкоз затворени заводи и химкомббинати вече няма кой да фърля замърсители.. Тя цената на газа що падна? Щото няма търсене. А кой не я търси - този, който вече не е на пазара. А досега целогодишно няма да ползва газ като суровина или енергия за производство.

А "замествайки" трите си АЕЦ-а с колумбийски кюмюр счупи и рекорда си по замърсяване от 2006-та година.. А заменяйки рускио кюмюр с 0.8% сяра с колумбийскио с 4.2%.. И забравените вече в Европата кииселинни дъждове ша си докара напролет. Ама да сме екологични на приказки, де..

Агора Енергивенде Много интересни финансови благодетели. Който има НЕТ да потърси.

Пълни ненормалници - Европа допринася с десетина процента към световния въглероден отпечатък и се напъваме с цената на фалити и безработица да допринасяме с 5-6% . И колко ще помогнат на света тия проценти в статистическата грешка! Ако спрем търговията с Китай, тва би намалило емисиите поне двойно!

какво стабе еколози ПСЕВДО затваряте атомните централи АЛО НЕКАДЪРНИЦИ Спада на търсенето на ток е за това зе имате фалирали фирми не че народа пести. НЕКАДЪРНИЦИ Достигнахте до това че през зимата махате соларине от въгрищните басеини и вадите въглища да се згреете . Вие не намалявате вредните емиси . Ние що трябва да сме длъжни да затворим тецовете заради вазззз

Гретето ще тропа с краченце, че в катуна горят гуми !

Ах каква изненада! Кой би предположил?!

Запада сами на тех си не вярват , имат се за много умни и лъжат и мамят всички други . Храните с двоен стандарт , лошото и скъпото за нас , за тях хубавото и евтиното . Зелената енергия е ние да купуваме скъпи перки дето се изплащат след 20 години , а дотогава ни българи ни заводи - само гладни цигани !

Е що бе.....Германия.....

Е как въглища и нефт бе нали имат перки

С тия емисии и зелени сделки. Те са само за пари.

След като фалира индустрията, доста лесно ще постигнат заложените цели!