Германия не отстъпва за Северен поток 2

Проектът ще допринесе за стабилното газоснабдяване в Европа, заяви министърът на икономиката и енергетиката на Петер Алтмайер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато става дума за немките интереси никой не отстъпва току така. А за нашите... то няма такива, а само чуждо мнение :)

Този въпрос сме го коментирали и е ясен от самото начало. Необяснимо е, зещо американците си мислят нещо друго. Немците, пък и ЕС имат много силен икономически интерес и няма да отстъпят, а и не им е много в природата да се превиват на две. Това как щели да бъдат зависими от Русия е доста несериозен аргумент. Иначе пък ще са зависими от САЩ, на по-високи цени и несигурни доставки - едно е прякият газопровод, друго е да ти возят нещо с кораби. Така, че да не ги мислим, те са си направили сметката много добре. Да помислим за себе си, защото една икономически слаба държава не е добре дошла в ЕС.

Германия не отстъпва ли?! Да ще клекне за МИТАТА на автомобилите. Има си ХВАТКИ и те действат ЯКО !!!

отдавна автомобилните концерни имат заводи на американския континент. даже БМВ има най-големия си завод там.

Не случйно германците са най - развитите и богати в Европа.. и съответственно ние сме най - бедните и мизерните! Вместо сега да печелим от транзите на газ и да изнасяме ток от Белене.. я караме на стари гуми и щайги и София е като Ливерпул през 18 ти век! Щото политиците са безгръбначни амеби и само да им свирнат от САЩ се наакват...

БЪЛГАРИН,Никъкъв българин не си!! Ти не виждаш ли ,че под руско след Сталинската ОКУПАЦИЯ и сега Путевата ние сме все под руско все най-зле! Да, БТК,БЕЛЕНЕ,Ю.П., Т.П. и др. Пич, защо ти е тръбата да я строим ние за заем 2,8 милиарда като тя не ни трябва а ще услужи на Газпром и захрани Руската губерния Сърбия. Защо се намали 3 пъти таксата за 20 г. Защото БАТЮ иска и наказва бедния БУГАРИН .. Нищо добро. А до скоро ние плащахме както винаги почти двойно 500 д. а АНГЛИЯ 320 д за газа. Руските агенти и мафиоти си ШЕТАТ у НАС и ни ОГРАБВАТ ТЪПЧО!!!

Тъпотата блика от теб.Заслужаваш държавна служба при текущото управление.Там такива търсят.

То е все същото дали от Русия или от САЩ - и двете са Еврейски колонии под управлението на Биби Натаняху!

както разбира се и Еврейският Съюз - куклите са в Брюксел, Кукловодите са в Израел.

разлика.Докато в Русия евреите се отчитат с пари и проекти, то в САЩ само прибират напечатаното и нищо не правят.

Ако блокират проекта значи Германците са се предали на Американците .

Ами да видим дали ще стане. Немците не се ли научиха кой поръчва музиката....? Съвсем скоро пак ще ударят вноса на коли и части в Америка и да видим дали ще има СП2...Както се говори Тръмп ще обяви колите и частите за коли за заплаха за националната сигурност и иди се оправяй...

ударят вноса на коли в тъпот гетото САЩ от къде ще купуват коли ,те нищо не произвеждат, всичко внасят защото имат само балони и фондове .И те отдавна не поръчвта музиката защото не са толкова влиятелни колкото се представят по медиите и декларативните патоси.Както се вижда наритват ги от всякъде.

Значи така: Проектът "Северен поток-2" ще допринесе за стабилното газоснабдяване в Европа, заяви днес в Берлин министърът на икономиката и енергетиката на Германия Петер Алтмайер ! А "ЮЖЕН ПОТОК" застрашаваше сигурноста на Европа? Първия защото минава през Германия ! Втория през България! И двата идват от Русия ! И по двата тече Руски Газ! ВАЩА МАМА ...МРЪСНИЦИ!

няма никаква изгода от СП 2 , така, че да го духат немците !

го духаме със заклинания!

СП2 е изгоден за всички, само чобаните и техните подлоги мучат.........муууууууууууууууу))))))муахахаахахх

Я ми посочи как по-точно е изгоден за тебе, щото и ти спадаш към всички / давай !

нямат избор - в понеделник ИзПеркел взриви поредната електро-централа, а и вече 25 атомни реактора затвори. Германия е в енергийна бедност по собствен избор на управляващите ги, само Руският газ може да я спаси!!

Германците имат смелост и си бранят интересите. Щом казват, че е изгоден , значи е изгоден. На техните експерти ли да вярвам или на нашите соросоиди, които пишат глупости и смешни изчисления тука във форума. Имайте предвид, че доставката на американска втечнена газ до германския бряг, би било по-близо и по евтино, отколкото до България.