17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо банките вземат 65% от наказателните такси ?

е всъщност АМЕРИКАНКИ ПРОЕКТ, целящ икономическото разорение и загробване на Европа!

Айде сравни американската, ''разорена'' част на Европа с тази на съветско-руската и виж кой къде е. Не е проблем и преди 89-та и след 89-та, все тая И си дай изводите да ги погледнем. Ако имаш какво да кажеш разбира се ..

става въпрос за дългосрочни последствия бе, балък

Ако искаха да разорят Европа юяха да оставят Източния блок в руската сфера на влияние

Във финансите има Приход, Разход и Салдо. Някак си много е удобно някой си самозванец да ти начислява прихода на СО2 и да те чарджи с данък 60Е на тон. НЕ се взима в предвид разхода. Едно дърво например годишно яде до 25 тона СО2, а в България дърветата са милиарди. Това одначава че нашите гори пречистват въздуха на Европа и ако имаме правителство с мадури би трябвало да сметнат количествата в тонове и да искаме Европа да ни заплаща годишно съответните суми, а те никак няма да са малко, ще са милиарди.

Германия няма да миряса, докато не въведе уреди за измерване на CO2 и на комина на последната бабичка в Северозападна България. Само така може да се гарантира, че ще се озеленим колкото е нужно.

измислил тази глупост !! Дори и римските императори не са въвеждали данъл "чист въздух "!!

Това е данък мръсен въздух. Подкрепям.

Набеждаването на СО2 за замърсител е най-голямата измама на 20 и 21 век. Без СО2 няма растения, съответно няма и живот, такъв, какъвто го познаваме.

Лъжи и измами. Само, за да плащаме. "Еко" тероризъм.

вашта мам..ца и долни продажни либерасти, всичко да съсипете, накрая с тоягите ще ви махнат от лицето на земята

А дано ама надали.

Тъпите немци са основната причина Русия да има толкова пари, СДП и разказаха играта на изборите, но продължават с олигофренските си изцепки. След 10-20 години ще стане кристално ясно, че цялата въглеродна истерия е пълна простотия. Но битият ще си остане бит...

Аз само да питам, 80 милиона германци като пръснат, колко е въглеродната емисия за ден?

Някой задавал ли си е въпросът къде отоват парите от въглеродните квоти ?. Е за който не знае - за изхранване и социални помощи за емигрантите !.

Не се притеснявайте, че Русия ще предизвика трета световна война. Привилегията пак ще се падне на малоумниците, дето се имат за "юбер алес".

Вече няма с какво да я предизвикат тая война, освен да стрелнат с ядрено, което ще им бъде върнато с огромно ресто. Прекалено бит вече е руския дръглив кон в Украйна, че да почва каквото и да е.

само чуйте наглите лцемерни немци какви оксморони говорят, нямало спекулации ама да има мин цена?!?!?! факта ще пазара работи по правила пидани от ЕК а не на пазарен принцип търсене и предлагане говори че това не е пазар, а машна за ограбеане на целия ЕС от фондове. По правила всяка година предлагането на емисии за търговия намалява с 5 процента. какво става със стока с намалявашо по график предлагане? това ако не е нагласена спекула не знак кое е

кога ще стане важно какво ние настояваме? от 2007 сме в скапания ес, и оше ни влачат като куче зад камион. 15 г вече ни правят на маймуни и то бедни. трябва да се отървем с референдум от ес и нато

Никол ли ти го каза празноглави ?

Това се нарича да печелиш от въздуха или по точно . От нищо.

майка ви тъпа германска дейба.Цял свят го боли кура,само вие сте загрижени