Германия намалява отоплението в обществените сгради до 19 градуса през зимата

Есента и зимата се очертават тежки за най-голямата европейска икономика заради енергийната криза, която тепърва предстои

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички немци ще станат терминатори - ще се къпят с ледена вода, веднъж на 6 месеца. Ще тичат, вместо да се возят на превозни средства. Ще качват стълбите пеша, вместо да ползват асансьори. Ще виждат в тъмното, поради липса на осветление. Азиатците от бензиностанцията с ракети страх ги тресе. И всички моржове ще избием. И всички ще се ваксинираме срещу маймунска шарка. Светлото бъдеще е пред нас!

Стига я писахте тая глупост вече. Да стоят на студено като им е толкова акъла. От Германия нищо добро не може да чакаме. Тя е запалила 2 световни войни и сега се кани да го направи отново.

Бааа, браво на тези Евро олигофрени в Брюксел, върнаха ни минимум 100 години назад. Дори тази зима да мине има и други, а ресурс няма, а цените ще летят нагоре…

Браво, лудостта ви отива много скъпи германци.

Не ме баламосвайте с еврогейска пропаганда. Щом са идиоти, да стоят на студено. Аз ако понижа температурата до тези стойности в работните помещения на фирмата, ще наруша ЗЗБУТ, съответно който съм длъжен, в качеството си на управител да осигуря параметрите на работната среда, определени при оценка на риска за ЗБР и проверени чрез замери от компетентни органи. И нашите педали, дето се нагъзват на еврогейските, ще изпратят инспекцията по труда да ми "отреже главата".

Мама ви проста фашистка. Под вашето ръководство ЕС отиде на майната си. Тъпанари.

А така. Ще видят сега тия руснаци, хак да им е. Ще се ебават те с Европата, с ценностите и пенделите.

И токът се гаси след 18:00 часът, то така и така ще е студено, направо да се завират под юрганите и да заспиват с кокошките.

Студът удължава живота. Тъкмо ще доживеят да видят победата на ВСУ!

Най-голяма икономия ще дойде ако зимата си изключат хладилницте и си оставят храната навън. То двойна загуба, гориш енергия да топлиш стаите, пък после гориш ток с хладилника да охлаждаш стопленото. Пък те и хладилниците им кьопави се скапват под 15 градуса и така слагат долен праг на разрешената температура, щото тя сега е 19 ама ще падне още.

европейците ще се осъзнаят ,че са въвлечени в чужда война и много политици ще си отидат.

Дръжте се братя немци! Скоро ще има газ с шепи! ВСУ побеждава..вижте по долната статия :–)))

под Сталинград/Волгоград и по-малка температура са виждале. ...