ГЕРБ предлага два варианта за по-евтини горива

Делян Добрев гарантира, че цената на дребно може да падне с поне 1 лев на литър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи те в Германия са по-крадливи там си гепят по 4 лв от всеки литър. Делян, дришлян и Боко кухата мутренска глава, нямате две капки мозък. По-лошото е, че имате много поддръжници, които харесват мутренския изказ на един оял се, завладял администрации, федерации, граници и т.н. палячо. Докато вярвате на тези престъпници България ще продължава да е най-бедната, най-застаряващта, най-корупираната и на 130-то място по-свобода на словото страна. Повечето ще го разберете по-трудния начин или пък не, защото нямате капацитета или просто "мен политика не ме вълнува и тоя път нема да гласувам'

Деляне, явно сте по схемите. Кажи тогава 26те млрда кога ще ги връщате?

LITASCO was founded in 2000 in Switzerland and it is the exclusive international marketing and trading company of LUKOIL Oil Company. тия какво се правят на ударени. Лукоил явно винаги са си работили така.

Делянчо, ако ти си им енергийния експерт, закъсали сте го в ГЕРБ...

нефта поскъпна и горивата също, в словения литър бензин беше 1,89 евро сега е 1,49...значи щом те могат ние не можем кой е виновен?

ДАНС са поискали смяна на IT специалистите от ПП и ДБ , които отговарят за машините на изборите. ЗАЩО ЛИ???????. ОТМЯНА НА ФАЛШИВОТО И ИЗМАМНО ГЛАСУВАНЕ С МАШИНИ.

Муньо, а откъде си сигурен,че Лукойл няма да ти откаже преработката на суровия петрол на държавната компания и второ, на каква цена ще е преработката?

Шайката да върне заграбеното

вариант номер 777 слага се една тръба в задния отвор на Винету и щем има газ за цялата година,сравнително евтин.

Абе ще ви дойде акъла за кого да гласувате, ама като във вица: изяждаш килото сол, търпиш боя , е....бането и накрая си плащаш и се оттърваш........

Само Винету I Газпромович ша нЪ опраИ ! Вервайте ми !

Колко пъти ?

Надявам се ГЕРБ да спечелят изборите така, че да не може да се състави правителство без тях. На ПП и ДБ им пожелавам да приключат продажното си съществуване.

И баце на това се надява

Не забравяйте, че докато четете този коментар мутрата тулуп някъде яко лъже!

Анкета Според вас плющи ли кирил петков Лена ? цъкнете + за да - за не

А ти докато плющиш плюсове и минуси някой плющи баща ти в кенефа...

Тези предложения са насочени към въвеждане на "фактически дъмпинг" и злоупотреба с по-благоприятното третиране на "Лукойл" (има право да купува руски петрол, макар и за определено време - извън санкциите). А тези две обстоятелства ще доведат до фалит на конкурентите или до монопол на горивата в България (всички ще купуват от "Лукойл"), което отново е в полза на "Лукойл" - при фалитна конкурентите те ще вдигнат отново цените или ще ги диктуват. До това няма да се стигне, защото ако продават с 1 лв. по-ниско, ЕК ще премахне изключението от санкциите, за да не се достигне до по-горните последици. Или Борисовците са популисти или неграмотници, или и двете!

Абе тъпак, нали непрекъснато тръбите, че горивата у нас са най евтини в Европа? Компаниите извън България фалираха ли или всички купуват от Лукойл? Нещо ти изфиша тролската логика

Не-глупакът пак не разбрал. За България има изключение от санкциите, в голяма част от Европа не внасят руски петрол заради санкциите. Други въпроси, НЕ-глупако?

Не знам какво се случва и дали е вярно, но всички социологически агенции отчитат ръст на подкрепата за ГЕРБ.

Пак е "Шменти Капели".... Ако България е иска да сигурна за горива, газ и независимост, пътя е само в Москва, не в Брюксел!

Сещай се да си ходиш--те кат плюеш-ете заривай--те на мен не ми е до игрите ви! Абе щях да питам нещо.... извинявай нищо няма да питам :( хвана ме страх

Аз съм си просто селско момче, но ми се струва, че Делян Добрев разбира малко по-малко от мен проблема. Нищо няма да стане. Помнете ми думата.

Може да има и по-прост от него,например началника Му

Значи по твойта логика ако путкен си смени пола няма вече да е педераст ?

Вие, проститутките, само за пола на Путин си мислите. Той си има с кого да се чука без да плаща, не му се натискайте...

няма да стане.Защото: При вариант едно,Лукойл ще заяви ,че има договор с Литаско за целия си капацитет и няма свободна мощност.При вариант две :Лукойл работи на ишлеме и преработеното гориво е собственост на Литаско и той си го изнася през Румъния за ........../сетете се /.Колкото повече изнася толкова по-добре /за Него/.А у нас колкото по-скъпо е горивото толкова по-добре/пак за него/.

Те затова взимат акциза на входа бе тъпак. А ние имаме златна акция в Лукойл и не могат да отказват капацитет, защото ще им спре деругацията. Хубаво е троловете да сте малко по грамотни, иначе се излагате и не знам защо ви плащат толкова

Тъпака си ти.На входа се взема мито.А акциза е на изхода.

Да попитам, щото явно разбираш. ДерУгация, обратното на ругация ли е?

ама в случая ги погуби глупостта. Не може да се хвърлиш като камикадзе срещу автобус който два пъти не спира за проверка и продължава да бяга.А руския кавал мунчо се прави на загрижен и мисли как с политическия офицер гугутката да върнат обратно Б-ИЯ към путинова русия. ИМПИИЧМЪНД след изборите.

За изход от така действащата в момента схема ГЕРБ предлага да се намеси Българския енергиен холдинг да конкурира "Литаско", като също купува руски петрол и го преработва в "Лукойл Нефтохим" А кой ще продаде на Българския енергиен холдинг руски петрол на същите цени на които ги копува "ЛИТАКСО".

Суровия петрол Урал е с високо съдържание на сяра и не е рентабилен в сравнение на арабския петрол.И на межд.пазари се продава на по ниска цена заради санкциите.

В Унгария го правят. Там за унгарците цената е 1.20 евро, а за всички други е към 2 евро.

Преди говореше,че Петков и Василев крадят по 100млм.на ден от цената на горивата.Срга цените са същите ,но служебното правителство не краде? Толкова си прозрачен,че чак жалък. Няма ли кой да те върне на сергията в Димитровград?

Като видя дилянчо-енергетика се сещам и за теменужка-енергетичката. Пък като се сетя за нея, се сещам за героя на Тодор Колев от "Двойникът", който като хвана гаджето си на калъп, каза: Теменужке, ауъх, Теменужке оуъх!

две пешки метър и валат.Ама като играехте карти с Вальо Златев тия неща ги замитахте под килима майка ви и гербаджийски боклуци

Ха-ха-ха ... Норвегия е отказала да сключва дългосрочни договори с "Юропските си партнери" за доставка на газ на цени по-ниски от пазарните! ... Ха-ха-ха!

Може много неща. Обаче, в Бг е винаги другия вариант. Корпорациите плащат няколко милиона на политически корумпета за схемите си, а вие опъвате каиша, пък те си прибират милиардите. Отделно шайки платени за стотинки тролове ви заливат с помия, че друго би било комунизъм , русофилство и "слава кокаине".

1 варянт- не стаа! БЕХ няма собствен данъчен склад и следователно трябва да ползва чужд. Цената там е колкото кажат (Закон приет от вас тъпаци ГЕРБ) и гориво+ цена на съхранение 3.5лв/л 2Варянт - не стаа! Вдигаш акциза, лукойл вдига цемата на 4.5 - 1лв отстъпка пак 3.5лв. З.Варянт - правиш либерализация на вноса! Даваш възможност на всеки да внася гориво. Има некъв шанс за по ниска цена. Благодарение на ГЕРБ и техния лобиски закон и лесното администриране (по лесно се контролират 3 фирми) почти никой не внася гориво. По евтино е да го купиш от данъчния склад на Лукойл!

12 години къде бяхте ако се грижехте за хората щяхте да останете на власт на всичко от горе нарекохте пенсионерите Лош човешки материал и сега имате наглостта отново да вземате думата

Не се бъркай с царя, който искаше да сменя чиповете на всички българи, а и един професор от БСП дето ни изкара 80% дебили!!!!!

Вариант 3, не измисляме топлата вода а правим като Орбан в Унгария. Таван на цените на дизел и бензин 480 форината = 2.4 лв. Защо в Унгария може, а тук не? И двете са страни от ЕС, и двете са крайно зависими от руски петрол и газ. При 1 лв. отстъпка, нали се сещате, че цената утре ще бъде 4.5 лв/литър.

Кога последно си бил в Унгария?

Да подарим Боко на Германия и тях да ги открехне как да си намалят цените на бензина на половина

вариант едно - баце премиер , вариант две герб на власт. второ действие - от сутрин до вечер по телевизора ще ни убеждават че цените са паднали и готово...

До обед ще сме на вариант 1, следобед на вариант 2. На другия ден обратно.

Тези идеи за след изборите ли са, или преди изборите?

Хитрогъз Боко плямпа предизборни небивалици - пуснал един монополист да си прави каквото си иска десетилетия сега се сетил да го регулира. Че те където си искат ще си сложат надценкана и печалбата, защо да не си направят преработката толкова скъпа, колкото си искат че да покрие цялата ти печалба дето си я измислиш..... Ще направил Боко Тъпото бензина не 2.50 ами под 2 лева, а всички останали в Европа малоумни да плащат над 4 лева.....вервайте му....

Направо ще се разплача как Делянчо се е загрижил за клетия краен потребител... предизборно. Вземе ши ГЕРБ властта, гарантирам, че горивата няма да поевтинеят за крайния потребител, а каквато и схема да завъртят уж за поевтиняване, ще е в крайна сметка да приберат тези милиарди за себе си.

Да му кажа на този измамник Добрев какво =е стане с вариянт 2. Литаксо като му вземе- 1 лев ,ще продава на бензиностанцията не по 3.50 а 4.50 за да си запази печалбата и след като държавата връща 1 лев пак ще е 3.50 ЗАЩОТО ЛУКОЙЛ е МОНОПОЛИСТ и няма как да заместим това гориво от никаде.

Петоколончици и предатели, това сте сите гербере заедно!

Добрев да измисли и една схема, така че и газа на бензиностанциите да поевтинее с 1лв.

Пълен абсурд. БЕХ има ли ресурса да поръча в Лукойл цялото количество бензин и дизел което се потребява в България. След това като го продаде на бензиностанции те те дали няма да го продават пак на сегашните цени и да направят по голяма печалба. Нещо като с ДДС в туризма. Няма ДДС, цените даже скочиха и всичко е чиста печалба, само едни мижаво 10% данък печалба които и тях не плащат. А ако сложат акциз да не вземе да затвори Лукойл и тогава да ревем че хиляди са без работа и че цената е като в Гърция за 2 евро на литър. Тогава кой ще е виновен. Пак ли Русия ще е виновна че ОМВ ни продава 2 евро за литър, да не стане и Лукойл и ОМВ да продават по 2 евро за литър. После как ще компенсира всички като само част от нефта е от Русия. Как и защо ще компенсира потребителите на ОМВ с нефт от арабите. 12 години крадене и сега се правят на светци Те вкара борсата за ток, а сега ревът че тока бил скъп. Ами нали точно Бойко и Теменужка ни обясняваха как на борсата е най добре и колко лошо било държавата да купува и да продава тока. Ами вече има свобода през борсата. Браво на Бойко че ни направи свободни. Браво на Бойко че догодина и битовите потребители може би ще отидем на борсата и тогава ще се хванем за палците. Демократично и европейски ще ни се вдигнат сметки няколко пъти. Браво на Бойко и ГЕРБ

Чудно ми е само от какъв зор ГЕРБ се събират, че пък и предлагат варианти за горивата. Че пък ни занимават какво мислели и какво предполагали. Някой молил ли ги е за помощ? Някой искал ли е мнението на ГЕРБ? Бойко се уби да се снима и фука пред едни тръби и как ни бил уредил с газ на 100%. Хвърча с хеликоптери да ни ги показва. Въртя един кран с Путин и Ердоган. Ама горива нямаме. И по навик хвърля цялата вина на правителството на Киро тъпото. Киро -американския слуга пък обвинява служ. правителство като лъже, че бил договорил 7 танкера, а той просто е предал само една оферта. И сега всички тия измамници дават акъл на управляващите в момента как да играят на пазара. Абе, нямате ли срам, че сте за затвора с маймунджулуците, лъжите и кражбите си? И след като никой не ви иска и търси помощта сте тръгнали да правите брифинги и да се натискате и правите на интересни?

Схемата е същата от 20 години, включително и по времето на ГЕРБ. Защо докато беше на власт Борисов не разбута тази схема? А сега се сетил да се побара...

сега се сети защото всички видяха какъв "велик евроатлантик" е и се чуди какво да направи за да измие срама от кюлчетата и закона магнитски

БОКО е поставил задача на Делян Добрев да върви с молив в ръката и с листове и да чертае схеми.Тук стрелкичка ,там проценти,тук въпросителна.С две думи:простотия до шия.Боко тези лакърдии може да ги разправя на собствения си дебилен електорат.Нормалните хора знаят истината.

Това е велико откритие! Как не са се сетили други държави да го направят! Направо е за Нобел!

най демократично е Булгаргаз да продава два вида газ руски и американски, за русофили и фоби, това се казва 4 либерлизационен пакет!!! ПО ДЕМОКРАТИЧНО НЯМА, кой както иска и го чувства! сиурен съм че кьорав русофоб няма да остане, без насилие и драми като 1945

ето това е истинска диверсификация! нали за това риват ДБ ПП и ГЕРБ и ЕК???? каквато искаш такава, с мириш на сърп и чук или кравешки въшкии...

Пуснете Биков и поетесата също да се изкажат по темите за горивата. Ако може, пак така на черна дъска да рисуват нещо на баце.

Баце рисува на салфетки!

ОПГ Герб в пандиза !

Публикувано във вестник 24 часа: Русия гори над 4 млн. куб. м газ на ден до границата с Финландия Имат, горят. Ние понеже сме тарикати-атлантици - ще плащаме тройно. Дойчо е по-голям тарикат - ще се къпе веднъж месечно.

Замърсяват атмосферата с въглеродни емисии. Трябва да се обложат с някакъв данък в полза на екологични проекти . Плащане в евро.

Този хасковски циганин с лилавите джюки е крайно време да престане с фантазиите си.Ако бензинът в България е по-евтин с 1 лев,а в съседните на нас държави е 2 евро кой нормален човек мисли,че бензинът от България няма да се изнася и тук ще останем без бензин.Този номер с горивата Магарешки вече го игра.Стига сте лъгали хората гербаджии прости.

В Турция е 2.2 бе нещастник.

Първи начин - да върнат откраднатото в държавната хазна. Втори начин - също като първия. И о чудо - тогава ще има толкова много пари че горивата ще станат безплатни за период от минимум сто години