17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,,Булгаргаз” ги получава тези пари за да ги даде на ГАЗПРОМ без-въз-мездно или пак същото и пак няма да има газ за България от ГАЗПРОМ ? Или на десеторни цени или газ за рубли кано се сменя една рубла за десет евро според удобният курс на ГАЗПРОМ?

И това правителство яде баклава на Козяк, а ние ще си ядем цървулите. Демокрация, диверсификация, - бля, бля, бля. На практика има само Yes, Sir!

Ами так точно!И как вам угодно?

Подновяване на разговорите с Газпром е първи вариант !Нямам намерение да плащам войната на САЩ с Русия !

Една от причините за да стигнем до такива безумия на властта е членството ни в ЕС. От Брюксел досега само вреди. Всеки български гражданин трябва да получава обезщетение всеки месец заради членството ни в ЕС. Политическата класа е добре от Брюксел им плащат периодично милиони или милиарди за да вредят на народа си оставяики ни в капана на Брюксел.

Да обаче само определени български граждани получават обезщетение от ГАЗПРОМ за бъркотията с цената та газа. И ти другарю едва ли ще си между щастливтците.Както и аз и всички мои роднини и сънародници които активно и мазохистично гласуват за проруските партии.По същество маргинали

Да направят проучване до клиентите си какъв газ желаят и на каква цена ще го получат. Кой иска руски и кой демократичен и такива количества да заевят. Не е кой ззнае колко трудно.

Защо Газпром да е краен вариант - колко беше цената на газта като я купуахме от тях? В пъти по-ниска!!! Но продължаваме да се кланяме на щатите очевидно...

Този човек в едно изречение сам си противоречи. Ако търсиш цена, Газпром трябва да ти е основния вариант. :)

Сигурно. Но риксува обвинение че е русофил (копейкаджия, путинофил и т.н.) А, на днешно време това е много сериозно обвинение към западен политик.

Чакайсега!Ние си плащахме и не подкрепихме Украина ни с оръжие ни с муниции.Газпром наруши договора и пак руските тролове изкарвате нас за виновни. Сега плащаме чрез руски посредници прескъп газ и де очертава още по скъпо да плащаме и пак ние сме виновни,че ГАЗПРОМ не спазва договорите и ни натресе посредници

Радев е боклук!

Това всичко е заради укрите, които запалиха войната с майдана, и свалиха законен президент с военен преврат.

Ам нали подкрепяме алкашите срещу укрите? Почему така се получава?Даваме милиарди на Русия която не спазва договорите и пак ни втълпяват от руските тролеферми,че у нас е кабаатя!Е как тъй?!

Плащат на политиците ни мизантропи да геноцидират народа си. Когато дойдат Възраждане на власт да се поиска сметка и затвор за държавните изменници.

Смешнико, възраждане никога няма да дойдат на власт. :)

Никога не казвай никога