Газовата връзка с Гърция под въпрос заради жалба

Фирма, търгуваща с плодове и зеленчуци е оспорила проведения търг по ЗОП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все по често малки фирмички провалят важни проекти. Тези фирми често са регистрирани предния ден и ги създават, за да обслужват руски интереси

Ма Баце нъл днес ша оди да делка лентичката за първата тръба на ТАНАП в Анадола... Той ша реши нещицата с азерската газ.. А тя може да не доди до България не заради гЪзовата ни връзка.. НИЕ И СЕГА Я ИМАМЕ с Гърцията.. Та преди (вече) ТРИ години ТЕМЕЖУЖКАТА НА ЕНЕРГЕТИКАТА НИ делна лентичката на една ЕСКПЕРИМЕНТАЛНА ВРЪЗКА до там.. Ама никой не иска да пуска газ по нея щото "инвеститорите" в нея - БУЛГАРТГРАНСГАЗ, италианци и гърци искат ДЕВЕТ ПЪТИ средноевропейска такса, та да са пусне гЪз по нея.. Азерската гЪз след 2025 год. може да не доди в България от отказа на италианците от тръбата ТАП.. Щото като няма да стига до Италия този гЪз, втората тръба на ТАНАП става ИЗЛИШНА.. А султан Ердоган вече си пусна тръбата от Азерия до АНАДОЛА и своя проблем си го реши..

на ББ нещата са все ЯЛОВИ

Съдът да се произнесе в най кратки срокове или да отхвърли жалбата

Кой ли има интерес, България да не се освободи от енергийната си зависимост от Русия? Да не би да е Русия? Кой ли има полза от провал на освобождение от руската енергийна зависимост? Защо ли пак се сещам за Москва?

Всички и всичко работят в полза на България!!! Ама "някои" повече..

Въпроса не е в жалбата, а в процедурата и в правораздаващите!! Понеже процедурата е комунделска работа и не върви за всички, а само за наште хора! Такива жалбички трябва да бъдат разрешавани в рамките на часове, без да се нарушава тръжната процедура. Жалбоподателят е един, оплаква се, че газопровада пречи на доматите да фанат тен, мида му платят обезщетение! Проблема е, че тези дето трябва да оправят процедурата, всъщност саботират газопровода за азерски газ до България!

Защо си мисля, че нашите така наречени братя руснаците са намесени в тази далавера!!! Те са единствените, които иман полза от провала на този тръба!!!

Чисто са си братя българи.

Следващият път някой марсианец ще оспори търга!!!

баси държавата по стратегически въпроси се ебават с бюрокрацията

Изпусни питомното, че гони дивото. Азерски газ, диверсификации, ето я независимостта от руския газ.

чипа Господа чипа трябва да се смени.....това става с операция

Азерски газ в България? Ще е толкова колкото и американския.

PEYTSCH

С предателите на националните интереси....разговорите следва да са страшни и кратки...Ако не умре от първия път, нека се вози в инвалидна количка...

Аз съм специалист по шиене на ръкавели и ще обжалвам също. А... от къде на къде ще ми се бъркат в бизнеса.....

правят всичко възможно да ни провалят енергийната и газова независимост и да ни държат в робска зависимост от Русия

Затова пък щастлива зависимостта от Гърция и Турция.

tonk11

Ами щом като закона го разрешава! Я да го променят и загубилата в съда страна да плаща загубите на другия. И тогава ще видим дали някой ще си прави такава гаргара.

Фирмите обикновено са регистрирани вчера от тъмно зелени и са кухи. И да ги осъдиш няма какво да вземеш.