Коментари - Гърция успя да извади от санкциите ключов петролен компонент | Бизнес.dir.bg
назад

Гърция успя да извади от санкциите ключов петролен компонент

Атина се наложи и от пакета наказателни мерки срещу Русия засега отпадна транспорта на нефт с танкери

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - Гърция успя да извади от санкциите ключов петролен компонент | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяка държава успява да защити успешно важните им неща, как за 35 години едно правителство в Бг не успя да защити ама едно нещо в интерес на народа! Затова, казвам ясно и категорично, ще гласувам за партия, която извади страната от позорните ес и нато. Това са най-долните организации, мачкащи народа ни!

Гърците засега се справят, но най-голямата опасност за техния флот е Путин. Защото Путин, вбесен от санкциите един ден може да наложи санкция-забранявам на руските моряци да плават на кораби с Европейски флаг или принадлежащи на Европейски компании. Тогава могъщия гръцки флот трябва да пусне котва. Така че, хитрите гърци, достойни деца на Одисей лавират и си гледат бизнеса, не какво иска Евросъюза.

Като гледам почваме да се сравняваме с Гърция. Те имат много по силно лоби в САЩ и ЕС. Маналата година подписаха със щатите споразумение за безсрочно изчщползвне на американските бази в Гърция добавиха и нова в Александропулис. Така хем решиха много от проблемите с Турция хем им модернизират пристанище и летища които се ползват съвместно. Правят и терминал за втечнен газ за това и като поставят искания не получават шамар. Представям си Радев или Коцето да кажат на Урсула да си гледа работата. Ще ни зачукат шамара който ни го забиха руснаците понеже сме без кой знае какво стратегическо или икономоческо значение. За това да я караме с по сишмите. В случая една държава която има 5%от световната икономика се противчпставя на други който са 45%. Вярно руснаците държат на мизерия но накрая победителят е ясен.

Ти май не четеш... руснаците правят по 500 мил. долара на ДЕН, само от петрола дето се вози с кораби, пък ти си мисли че победителя е ясен

Баси и българските правителства направо за гориво на тецовете да идат

Гърците са много хитри. Понеже се знае какви бизнеси имат в корабоплаването и кои кланове управляват този сектор, не е изненада, че си отстояват интересите и ще се възползват много успешно от войната.

И как по дяволите, гърците успяват да си отстояват националните интереси, а пък ние все отстояваме дори и не тези на ЕС, а националните интереси на САЩ? И колко ще струва сега руският петрол, дето ще ни го продават като гръцки и превозен с гръцки танкери?

Холхото и да хтрува, хте плахтаме...

Това вече трябва да отвори очите и на най-заблудения българин какви са ни оправниците и на следващите избори да знаят, че самоВъзраждане мисли за нас

Вярвайте, че само възраждане ще ви оправят бакиите в живота.

Проблемът на българина е, че все чака някой друг да го оправи. Когато се обединим като общност, тогава ще има успех тая държава.

.. Къде по даволите са американските партии в България ПП, ДБ, ГЕРБ, ИТН... .. Къде и какво правят??? Корабът потъва, а тяхна главна грижа е да пращат българско оръжие за нацистка Украйна!!??

Ти да видиш. И къде отива тоя "гаден руски петрол"? Нали уж никой го не ще? За къде возят гърците? За луната?

Имат дипломация, Дипломати, лоби и, Networking хората! Мислят за държавата, sustainable!

Шило

Византийски номер...Очакваме и номера на китайката.

И това е само още преди да е стигнало до нещо. Само си представям... ако отсрещната страна каже щом ще е така - няма изключения - ни Унгария, ни България..

Евала на тях

Умни са елините. Пазят си интересите.

Всичките хем ги боли хем ги сърби. Гладът е по-силен от воплите за демокрация

Така не става, щом ще се провалят санкциите. Или тотални санкции срещу фашисткия руски режим, или нищо - все едно финансират Путин.

Унгарците да не се поддават, освен ако ес се откаже от санкции заради измислена липса на върховенство на закона или прозрачност. Индивиди като фоннещоси доведоха почти цял ес до това положение с криза с газа и горивата, за да прокарват свои измишльотини. Сега става интересно, санкции срещу Русия - йес, целокупно, всички, солидарно, дрън дрън, но ножа опря до кокала и вече всеки за себе си, няма я абсолютна солидарност, а фон се умилква на Унгария. В крайна сметка прословутите пакети от санкции най-много заболяха ес. Но за да го разберат оядените европаразити, трябва и акъл, а не само омраза към този, от когото зависиш, като си включват печка.

България ще стане 6 млн души до 15 години , българите ще са 4 млн.

Всички си гледат интереса само Кирчо и Кокорко гледат своя!

Всички управляващи се БОРЯТ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА СИ. Само Кирчо и кокорчо се борят .... ЗА СВОИТЕ ИНТЕРЕСИ ПРОДАВАЙКИ ДЪРЖАВАТА НИ.

Ние го поемаме най-храбро!

Гърците, унгарците, австрийците, немците.. всеки дърпа чергата и си защитава интереса на хората, само на нашите продажни подлоги не им пука и се чудят как да угодят на американците и все на наш гръб!

Гърците не са руски кавали и не се опитват да седят на два стола!

Кавали правиш ти, те правят политика.

716 гръцки танкера, които са на лизинг от западни банки. А са ги изкарали от играта, а банките си ги прибират и какво да ги правят. Гърците изнудват ЕС да има изключения за техния танкерен бизнес, а ЕС им разрешава за да могат да си спасят техните западни банки.

Гледат си интереса хората, а нашите продажни подлоги кво правят?

Само ние ще останем с ценностите като един Гюро Михайлов- глупаците на Европа, които всеки подритва!

Такова долно същество няма като него, и цялата му измислена партия. Жалко ако това е младото поколение. Да ни остави да мизерстваме шото сме ес и нато. Нещастник , знай че Господ всичко вижда всичко.

Ако всички основни бизнес интереси на страните от ЕС по отделно бъдат удовлетворени, това ще значи практически пълно отпадане на т.нар. "санкции". Въпросът е само, има ли и други политици освен тези в БГ, които са толкова продажно-послушно покорни, така че да продадат националните си интереси, като нашите.

Хората си отстояват интереса, докато нас ни управляват тотални финансови измамници и политически льохмани.

Браво на тях! Нека нашия народ мизерува щото идоита киро е слугинаш на американците. Думи нямам!

Изречение с 6 грешки...

Е за това имат държава елините. Първо си гледат интереса на поданиците. За това имат държава.

Гърците са както винаги шибана и без сърдечна нация. Глупаци!

А ти научи правописа, Петре.

Елините винаги са си отстоявали интереса, по - хитри, лукави и находчиви от тях няма. Мразя ги, но истината си е истина!

Всички държави си гледат интересите, само Кирчо гледа личните си интереси.

Той е толкова убит и некадърен, че дори не гледа и собствения си интерес (за разлика от жена му), а гледа интереса на краварите! Нализа това в един толкова важен момент се мотае някъде там из Крамвария!