Г-7 вероятно ще постави пределна цена от $65-70 на барел за пренасяния по море руски петрол

Застрахователи и превозвачи няма да могат да обслужват товари с нефт над тавана. Русия обаче продава своя нефт Урал по-евтино, което ще позволи да се избегне дефицит на пазара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе РУСНАЦИТЕ НЯМА ДА ПРИЕ МАТ ТАКАВА ЦЕНА. ЕЙ САЩ ГОРИ ЯКАТА А ЕС ВЕЧЕ ИЗГОРЯ

гей 7-клуба на куците и фалирали пилета, освен че ще плащат барел петрол над150 долара пак на Русия чрез трети страни , ще си фалират и застрахователният морски бизнес и танкерен флот, защата Русия си има и без това най големият танкерен флот в света а и ще ползва услугите на трети страни при необходимост/ вече го прави/.Въобще Путин не беше и сънувал за такива подаръци преди 1 година.Че вместо да получава в руската икономика по 1 милиард долара на ден само от петрол и нефтопродукти, вече получава по 2,5-3 милиарда на ден.и това само от петорла и неговите дериватии газ.

ЕС потъва бавно , но сигурно.

Аммм, чакайте малко! Роснефт планира бюджет с цени 65-71 долара за барел, а Г-7 мислят да наложат таван до 65-70 долара за барел. Аз ли не схващам нещо или тези са си плюли в сурата?

Не си хаби силите да търсиш логика :) - няма такава ... Самонаказваха се 1 година и накрая пак се върнаха откъдето тръгнаха (виж цените на петрола преди година :))). За какво беше всичко това? Как да не вярва човек на конспиративните теории :))

Тия от Г7 за какво се мислят? Не виждат какво представляват ,ами се правят на велики-ха ха ха!

ПАЗАРНА икономика и ТАВАНИ...

$65-70 долара е перфектна цена за Русия. Ще направите Путин още по богат, защото всички ще купуват от евтинкото. С подобни решения показвате на всички, че Г7 и Русия са на една страна, а врага са работещите

Не им омръзна да дъвъчат тази новина пак и пак. Само създават шум и отклоняват вниманието от важните неща.

Предлагам да приемат таван и на следните цени: - сирене краве (истинско) - 2,40 лв. за кг. - сирене обче (истинско) - 3,60 лв. за кг. - хляб Добруджа - 0,26 лв. - хляб Стара Загора - 0,32 лв. - сол - 0,12 лв. - прясно мляко - 0,30 лв. - кисело мляко - 0,18 лв. (без бурканчето) - кашкавал Витоша - 3,00 лв. за кг. - електро енергия - 0,02 лв. за кВатчас. - бензин - 0,30 лв.

Бяло и червено вино - 1лв/ бутилката Ракия - 3лв/ бутилка Свинско месо - 3лв/кг. Телешко - 4 лв/кг.

Тези пределни цени вече сме ги виждали при соца - много бързо стават на дефицит и кореком. 50 долара за петрола в барела и още 50 за ключето на тапата на варела и всичко точно.

Идеалка е! Ще купуваме евтин руски нефт с отстъпки и ще го продаваме демократизиран на цени по две на ЕС. Яко на пари мирише! Искаме още санкции!!

Ам Хамериканският петрол на кви пари ша го купувате бре пИдали?

и как ще стане тая работа? май Г7 ще остане без руски петрол, а може и без петрол изобщо

Още едни глупаци, руснаците могат да си го застраховат за 65 и пак да си го продават за 80. само се чудят какви малоумия да измислят запада, но от това самите те ще изгубят, не са само те които застраховат, постепенно страните ще намерят начин да се отърват от зависимостите от запада и в крайна сметка именно запада ще загуби.