17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО БИЛ ГЕЙТС, РОЧИЛД И ДРУГИТЕ МАЙМУНИ ИЛИ ГУЩЕРИ, КАКВИТО ЩЕ ДА СА ТАМ, НЕ СТАНАТ БИОРОБОТИ С НОМЕР И АЗ ДА ГИ НАБЛЮДАВАТ ПО КАКЪВ НАЧИН ”ВАКСИНАЦИЯТА” ИМ СЕ ОТРАЗЯ И КОЛКО БЪРЗО УМИРАТ ОРГАНИТЕ ИМ НА ТЕЗИ ИЗРОДИ?!!!

Тоя са санитари на кил гейтс и нищо повече, от тях нищо не зависи , освен да изпълняват на лудия убиец ПЛАНдемиите за тормоз, ограбване и редуциране на населението на земята чрез заеазявсния от самолети и после отказ от лечение на хората по болниците - едновременен отказ за лечение от ВСИЧКО - рак, язви, сърце, теансплантации и т.н., не само от това с което пръскат...И ако знаят много го много Кол Гритс ще им пусне от ГМО комарите си или ще насочи ЕМF антените си към тях...Светът не зависи от тия подлоги на снимките , а от кил Гейтс, Рокфелер, Ротшилд, Бъфет, заедно с педофилите от управляващите килъри, Обама и т.н.

Снимката е върхът на лицемерието. Всичките вампири на нея са имунизирани, но се правим на интересни с новия световен ред наречен - "Социална дистанция".

Само ти си "ваксиниран" и то доброволно си се отказал от живота си...

а Китай ще го плаща ли тоя Данък?! Защо ли питам, дори се чудя!

време е да Откажем да Плащаме, каквото и да е Глобално, ако Китай, Индия и Африка не само не го Плащат Също, но го Плащат на Същите Нива като Нас!

Да се готвят всички лайненца дето се кефеха на плоския данък, сега ще усетят болката отзад.. Съвсем скоро, защото има гладни сомалийчета, сирийчета и ромчета, трябва да дадете за тях иначе и повече ще ви вземем... Хахахха

Отворко, плоският данък е върху доходите на физическите лица, а не за корпорациите. Когато си тъп и мързелив, и по-висок данък за богатите няма да те спаси. Ако си мислиш, че е предвидено високите корпоративни данъци да отиват за населението, си адски тъп.

Убаво..но това не означава че офшорните зони ще се съобразят с това...пример eBay плаща данък в UK и това основно е защото има офиси и правят пари от локални реклами тук там...иначе всички пари отиват в Люксембург....т.е. сега вече ще плащат 21% върху мизерните пари от UK...а далаверата с офшорката си продължава.

Най-добре без данъци изобщо. Нито за корпорациите, нито за хората. Като искаш нещо си плащаш. Искаш асфалт на улицата си? Плащаш! След това ще визмаш пари от съседите, дето също ще го ползват! Ама, Пеевски имал повече кинти и асфалтирал всичко и сега всички му дължат пари? Е, нищо, важното е, че не те крадат с данъци, нали? Трябва ти пожарна? Плащаш! Ама кокурентната ти подпали къщата, за прецака твоите... Никой не е казал,че свободата е лесно нещо. Невидимата ръка на свободния пазар си знае работата. Трябва ти полиция? Плащаш! А и ще има няколко полиции. За да има конкуренция. Помните ли добрите времена на СИК и ВИС? Ех, доброто старо време. Каквото и да ти трябва плащаш, само когато ти трябва и готово! :))) Пълно щастие. :))) И свобода на буци...

И накрая ще стигнеш до цена като лекарката с лимфома за лечение в Германия - от скат й 170 000 евро и ще спреш да плащаш и ще умреш...кретен

А ако искаш да минеш с таратайката през моя път...личи си колко ти е математиката...а когато не можеш да си платиш какво правиш..а като се разболееш и не работиш как ще платиш а..

а китайците какво казаха по въпроса? гей циганизатори с пореден номер?

)--[;;;;;;;;;;}=------------------- ~

o!o

Колко руски курви са били поръчани, ей това е въпросът.

да ви кажа ли? педалчета от гей 7? НУЛА, ЖЛЪТА СТИНКА НЕМА СБЕРЕТЕ, АМА НЕЙСЕ, НАЛИ ВИ ПЛАЩАМЕ ДА НИ РАБОТИТЕ! :-)))

)--[;;;;;;;;;;}=------------------- ~

В България от 1000 години сме с десятък. Ъ Тия сега ще ни кажат да събираме 15%. Я у лево. Турците дори са запазили десятъка.....юсамо тъпите комунисти го променят и видяхме до къде стигнаха

Плащаш уя ми...ти си на 40% данък..това е корпоративен данък....т.е. данък за корпорации като google amazon. facebook и .т.н.

Да, за фирми става въпрос, от 1000 години сме на 10%, десятък. Сега ще изгоним съвсем чужденците.

Това е смисълът на задачката. Да не се мотивират фирми да се регистрират в държави с нисък корпоративен данък.

Всеки бедняк плаща в бг 20% ДДС за кофичката кисело мляко и хляба, а фирмите 10% корпоративен данък?

демег , данъка ще се прибира от глобалистите ? и те еднолично ще решават как да ги усвояват

+++++

Дава наставления на васалните правителства.

като не са в състояние да управляват адекватно сами.

o!o

Данъчните оазиси не са част от Г7, така че последните могат да решават каквото си искат. После да си го приложат на собствените фирми, ако могат.

Дали ще може да се приеме закон, че ако си голяма корпорация, такава която прави над 10 милиона на година примерно, трябва да имаш офис в страната в която оперираш? Справедливо е да те таксуват там, където си изкарваш парите, или? Особено, ако си корпорация.

Какво означава "офис"? Те и сега имат регистрирани седалища, във всяка офшорна зона е така. Даже по 10000 фирми в един офис се събират:)

Абсолютно съм съгласен, но данъчното право не е толкова просто. Както предишният президент на ЕК каза по повод собствените си шашми като фин министър на Люксембург: "еее, не беше морално, признавам, но не беше и незаконно".. Какво повече да говорим? Г7 нямат никакъв шанс да се наложат със сила над корпорациите и оазисите. Първите вече управляват Г7, а вторите не са "йес, сър" .. Така че според мен всичко е празнословие в пресата с цел симулиране на дейност

А ДДС ще го оеднаквите ли кретени или в САЩ няма да има а в Европа надувай нагоре и щави народа....

Разбойници, експлоататори и робовладелци долни!

Трябва да намерят начин да доят корпорациите, без да страда народа. Иначе пак става див капитализъм.

Ба , вие на Г- 7 вярвате ли?? Това ще да е Нова религия. Амин!

The USA Inc.is the balloon as B.Show famously put it, "that hangs over your head and makes you stare up while the Federal Reserve goes through your pockets."

За сведение: фирмите може да внасят данъците, може и да не ги внасят, но при всички случаи платците са гражданите! Ако доматите си ги продавам за лев килото и направят данъка 25 % утре те ще струват 1,25 лв. независимо дали го плащам тоя данък или не. И даже не 1,25, а 3,25, защото и разходите ми ще се вдигнат до небето - газьол, торове, транспорт! По лесно е да си купите автомат Калашников, отколкото да си платите данъците!

у нас са почти хронично заболяване. В САЩ ДДС се начислява едва при плащане на касата - тоест - в крайната точка, а не при всяко "прехвърляне". Нашето законодателство позволява злоупотреби с данъци.

Я пак... В момента, когато си продам гащите на eBay, слагат данък на купувача. Слагат ДДС дори и да ги продавам на боливиец в Мадагаскар.

Schilo

Кви са тия пампайци, че да ангажират света със себе си? Ами да си го налагат в държавите, щом искат!

да се глобализира. в САЩ е около 9 - 10 %. у нас - 22% Уай, питам аз?

ДДС въобще не ги интересува американците, защото фирмите не бягат заради него, а заради по-ниския корпоративен данък в други държави. Гледат си собствените интереси, въобще не са се загрижили за световния гражданин

Може и да не ги интересува фирмите, но интересува потребителите. Та ,защо у нас е един от най - високите ДДС данъци в Света?

направо ги освободете от данък :)

Удар срещу малките фирми. Големите корпорации имат стотици адвокати и счетоводители, за да измислят начини за заобикаляне. Но корпоративен данък плаща и малкото магазинче на ъгъла, което продава краставици и домати. 50% увеличение за него може да е убийствено...

Тая толумба отпред сталинска ли е!?

Сделката е историческа да, корупция на най-високо. А овцете ни ваксинират.

Удар срещу малките и бедни страни като България. Вече големи корпорации няма да имат никакъв интерес да идват в такива страни, защото нито има голям пазар, нито ниски данъци.

те щото досега се изтрепваха да идват тук...

Факт. Но има немалко чуждестранни фирми в София, Пловдив и Варна, които осигуряват поне някаква опция за по-висока заплата и по-европейски начин на живот.

на тези ,които са тук, пак им е по-добре, защото дават по-ниски заплати,т.е. плащат по-малки данъци.

Те сега като са се засилили. С Мутра от СИК за Премиер и 1 процента да ти е данъка, рекета е 20 процента. Последните години в БГ НЯМА чужди инвестиции. Разни цехчета се откриват, все едно е завод на Тесла или Самсунг.

Ха, дано не идват.. От полза никаква...

Да бяхте взели решение за закриване на оШфорните зони, както го наричаше ги Ка Върбанова, купувачката на ЧЕЗ от Гроб...или да бяхте взели решение за закриване на стотиците фондации на милиардерите, алианси за ваксини и НПО-та щот през тия схеми миналата година Кил дъ Кид килър Геноцидов е платил 388$ данък, а по предната година 9$ данък..

И как точно ще закриеш Сейшелите или Вирджинските острови, те просто са решили да не събират данъци. Единственият начин е да забраниш сделки и преводи с фирми, регистрирани там. За сведение и България се води за данъчен рай с нашите 10% корпоративен данък.

:)))) Политбюро взе решение... Или беше решение на ЦК на КПСС? Значи, Москва ... Уф, не бе! СССР реши.. Тю бре - пак грешка! СИВ реши... Ей, пак се обърках - ЕС реши... Или не беа тея? Абе, се тая - Демократическата партия, Вашингтон, Г-1, Г-7 реши: Требват повече паре! В интерес на трудещите се! За това, ще вдигнем данъците на корпорациите, пък те там да си ги избиват от потребителите!

Корпорациите ще вдигнат цените, за да си избият увеличението и ще го отнесе крайният потребител, както винаги.

И накрая се получава пълна далаверизация.

Тази шайка без Китай и Русия са G 0.

А останалите 200 държави какво мислят по въпроса?

Това няма никакво значение, защото те искат да си таксуват местните компании, които аутсорсват бизнеса си в чужбина. С други думи, ако Гугъл имат офис в Ирландия, и той ще трябва да плаща поне 15%, не 12.5%, както е досега. Пак е по-ниско от това при тях де...

Вземете пример от България. При нас той е 10% и пак са недоволни и още повече се мъчат да не го плащат. Нали все към Запада гледаме. Нашите фирми склонни ли са да плащат 25% какъвто е корпоративния данък в Германия? Смях.

у нас е 10% и за пенсионера у за милуа дера, а това не смисъла на плоския данък...Той трябва да почват от 1% за бай- бедните тикви да расте до 10% за най- богатите, а сега държава се издържа от колосалните ДДСета на всичко - лекарства , детски храни, книги, за всичко от първа необходимост.....така че никой инвеститор няма да дойде тука да го рекетират прости мутри и да плаща и огромни ДДСта за да им пълни хазната на тия кретени като Буда олигофрена по прякор Винету

Пенсионерът не плаща данък общ доход

само че в Бг, плащаш 30% данък, а не 10%. Вземи първо се запознай с материята. За това всички се крият тук.

В България удръжките са ти 34,8% като включим и осигуровките, които се плащат от работодателя. За да ти плати 1000лв трябва да отдели 1532.50лв.

А колко да получава работникът, за това, че прави, оня с шкембето и джипа богат и благоденстващ? Една лещена чорба може би, а?

Идва инфлация. И то голяма.

идва баба ти на метлата.... нема нужда да преразказваш статии дето не си разбрал няма да има инфлация споко. Китай се погрижи преди няколко седмици.