Г-7 създава Климатичен клуб в подкрепа на Зеления преход: ето какви са намеренията

Най-развитите икономики настояват за използване на суровини, които щадят климата

Обратно в новината

Коментари - Г-7 създава Климатичен клуб в подкрепа на Зеления преход: ето какви са намеренията | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако много знаете, ще ядете секирата, педерасти глобалистки.

Защо не извадят на Никола Тесла изобретенията и да се приключи експлоатирането на майката природа ? Хем ще спрат картелите да контролират света и да тормозят държавите !

педери

Ооооо да начииии толкоса зИлени че чак страх ме хваща. В Англия пък минават на кюмур щото са много зИлени. Смешни лъжливи лицемери

Кой обаче ще е хамстера дето ще върти колелото?

"Здравейте кръжочници, клубари и хомосексуалисти..." Некои нема да имат и метали, освен петрол и газ. И така докато се омажат с говната си напълно.

А кой ще задължи страните произвеждащи метали да изнасят метали в страни които облагат вноса с високи мита? Или и тук ще сложим антипазарни задължения за търговия? Я си покажи пак шарената картинка рисувана от дебили.

Тези които управляват европа как клатят стадото не е истина. Стадото обаче блее и си заслужава съдбата. Овцете не се усещат . Дано да се провалят тези yP0ди които управляват , защото иначе ще ни се стъжни на всички.

Зеленият преход ще се наложи да чака.

Вече ще ни управляват клубове. Досега бяха прикрити лобита.

и ПРки.

WTF? т.Е. Ще дереш собствените си граждани и правиш бизнес си не конкурентно способен, понеже някой някъде замърсява? кочината е пълна с идиоти... ЗАКРИВАЙ!!!

Не си видял най-сладкото! Парите от митата ще ги даваме по програми на приятелите на властта. Т.е. ако не искаш да взимаш от тези пари веднъ ще те изшибат с вносно мито, втори път ще те изшиба европейския производител (който го пазим с тези мита) и веднъж ще те изшиба конкурента ти, който е взел пари от програмата. Ся, аз може и да бъркам нали, може да чета европрограмите като дявол евангелието, ама това което видяха очите ми в България (а и в европа) последните 15 години ме убеждава в обратното.

Да, но някои ще произвежда скъп метал, ако няма кой да се навие да му продаде евтин и да завърти мелницата на субсидиите чрез мита и преразпределението им.

Е КАКВИ ДА СА-“НАМЕРЕНИЯТА”…ДА НИ ОГРАБЯТ-ЕСТЕСТВЕНО! С ПОРЕДНАТА-“БОРБА”! А СТАТИИ,КАТО ТАЗИ,СЕ ЗАПЛАЩАТ С ЧАСТ ОТ-ГРАБЕЖА!!! ОЩЕ В-БИБЛИЯТА Е ОПИСАНО: “ЩЕ ПРЕДСКАЗВА:БУРИ,НЕЩАСТИЯ,И ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА-СПАСИТЕЛ”(ПО ПАМЕТ)!

Толкова се погрижиха и за спирането на корона вируса. Натрупана се едни милярди и нови трилиони дългове на гърба на поколенията, а той вируса мина и премина.

Г7 са М7 и само се чудят как да крадат и замазват простотиите на зелените комунисти. Няма да трае дълго