FT постави София, Русе, Бургас, Варна, Стара Загора на челни места в свои класации

Български градове са сред отличените в класацията "Европейски градове и региони на бъдещето 2023 година" на британското издание

Обратно в новината

Коментари - FT постави София, Русе, Бургас, Варна, Стара Загора на челни места в свои класации | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Русе и София е вярно. Добре е че има ТЕЦ. Евтино и екологично. По другите места където има ромски гета в които горят дърва и отпадъци не знам как живеят изобщо.

отопление с дръва .... там заемаме първите 20 места

За твое съжаление и там няма да сме на първо място. И аз мислех така преди, новече съм осма година в Горна Бавария. Живея в малко градче, като старото Банско, на глед красиво...но и сега ври нагоре някъде резачка. Сутрин като тръгна на работа в 5,15 винаги срещам 2 тира с ремаркета пълни с трупи. Кога ги режат ,товарят и колко минават през целият ден не знам. Когато е студено и има мъгла по-добре не си отваряй прозорчето на тоалетната,защото по добре да фишаш пръдня, отколкото пушека отвън. ( За " баварското ухание" когато торят ливадите д говежди лайна дума не отварям)...Така че...- колко развити са "развитите държави"...

...дишаш...

Преди няколко месеца бяхме на първо място по енергийна икономичност на домакинствата... Разни чиновници даже се хвалеха с невъзможността българина да се отоплява през зимата като европеец. Сега сме начело по разходна ефективност - даже в Китай заплатите са по-високи. Супер сме!

Много съм тъп. Нищо не разбрах от тази класация. Само май разбирам,че ни гласят за китайците на Европа. По-най ефективният начин.

Русе отново ще е най-развитият български град. Подценяван и унищожаван 45 години от комунистите, най-вече от Кубадински.

Глупак , комунистита построиха моста над Дунав и изградиха десетки фабрики в Русе . Университета,гарата,общината,операта,тв кула,летището и десетки други символи са построени 45-89г . Сега ми кажи какво освен 3те мола се построи за 35 години подлизурство на атлантиците . Русе вече две години оглавява тази класация ,да напомням ли че кмета е от БСП . Герб е най голямата заплаха за Русе .

Ти си глупак, мръсните комуняги съсипаха Русе.

България е на първо място.. в класацията за най-ниски доходи! Също така е първа и по инфлация в Европейския съюз! Иначе ние това си го знаем от трийсет години насам. Даже и Баце не успя да го промени въпреки "великите" успехи!

Тая класация е толкова измислена, че се вижда и с просто как е съшита с бели конци! Нищо общо с реалноста!

Щом българските градове са начело, значи положението е от много по лошо, още по лошо.

Е как да има коментари. Българите, особено средното и старо поколение са фатално прости.

смятай поколението им какво е... тотал щета

Проста е майка ти, че те е родила теле и вол ще си умреш.

поне няма от вол да се преправя на крава като теб