17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само болни мозъци пишат по цял ден за пари, класации, кой по по най- и всякакви такива простотии. Повредени хора сте, без ценностна система. Като гледам, как "журналистите" се надпревара да пишат богатите и за пари, това само показва какви проститутки са.

Тези класации са пълна боза, на всеки е ясно кой е най-богатият човек на света - Володя Путин. Той има над 350 милиарда и то в реални пари, не в някякви виртуални измишльотини. И неговото богатство само се увеличава, защото е в реални активи и почти не зависи от игрите на Уолстрийт.

за активите на Путя. Активите са Съветски. Тръбите на нефто и газовия добив в Русия са полагане преди повече от 70 г. Досега не са сменени! Същото е и с кладенците за нефт. Същото е и с космическите кораби създадени още от Королев. Синът на Никита Хрущов, Сергей Хрущов, става Герой на Социълистическият труд с разработката за на разкачане на степените на ракетата "Протон", която и до днес извежда Летящите Жигулита в космоса. Единствените активи на Путя са ханъмите му от харема и щерките му. Путина, Кабаева, чистачката Кривоногая назначена за шеф на "Банка Россия". Но те струват невероятни разходи за издръжка. Ами ако проговорят....

Автора на статия внася голяма заблуда... Тесла си остава една от любимите акции на много участници на пазара - както индивидуални инвеститори, така и индустриални такива. Това, че някои са решили да редуцират експозицията си, не променя факта, че компанията пръска. Определено няма друг аналог... Ако някой иска да умножи капитала си 10Х в близките 5-6 години, Тесла е златна възможност...

И Мъск и Арно са направили милиарди от нищото, т.е. те само ВНАСЯТ в държавите си данъци и създават работни места. За разлика от Русия, в която няма нито един милиардер, който да не е взел алуминия, нефта, газта, урана, диамантите и т.н. Т.е. руските олигарси само крадат от общите ресурси на държават. Къде сме ние? Имаме си Доган/Пеевски , Ковачки , Божков, Митко Събев...

Данъци за акциите си ще платят само когато ги осребрят! Вярно си убитак!

Убитак си и убитак ще си останеш. Прочитайки глупостите ти ми става ясно, че хабер нямаше от света и най-вероятно си някой пикльо на 25 години който си мисли че движи света.

Форбс е рупора на Б-групата. И са платени от А-групата да може вниманието изцяло да е насочено към Б-то. Щом ще говорим за фамилии някой може ли да каже на колко се оценява състоянието на фамилиите Ротшилд и Рокфелер? Ами ... няма! Няма и да чуете! За тях тия са джобни! А със сигурност има и такива, за които въобще не ни е известно!

В три изречениея казваш, това, което се казва с три думи. Рядък тъпанар!

Инженерче

Според оскъдната информация в нета, фамилия Рокфелер има от порядъка на 10 милиарда долара. Но това е официалната информация без свързани фирми. При Ротшилд нещата са малко по-известни, но всичко е непотвърдено - фамилията разполага с около 235 милиарда долара, а чрез свързаните и фирми надхвърлят 2 трилиона долара. Но пак с уговорката, че това е непотвърдена информация. Но така или иначе ми се струва, че коментарът ви не е съвсем на място!

Инженерино, много ти е оскъдна информацията. Фамилията ротшилд държи около 4 трилиона, а рокфелерови около 3 трилиона. Най-богат вероятно е Лари Финк,като едно единствено лице с над трилион.

Ами работеше като уредничка в музея и във Франция казват - смик тоест Мин заплата 1200 евро . Та така плащат НАЙ-БОГАТИТЕ

Така...

най-богати хора са арабските принцове дето имат запаси на ресурс струващ близо трилион и това е продукт със себестойност, който се продава, не са спекулативни пари от акции или крипто. Разпологат с всичката власт и не зависят от борда на директорите на компанията им. Просто никому не трябва да се отчитат за това какви пари правят.

Т.е. Докато медиите съобщят, а стадото се изкефи , че оня е “обеднял”, оня всъщност вече е спечелил няколко милиарда.

Медиите са за да те информират. Стадните ти реакции са си твой личен проблем.

Абе ДИРа, стига ни занимавайте с някакви прошляци.

Една приятелка работеше за този ; най богатия за кратко ; Арно в музея му за модерни изкуства луис Витон в Париж . Познайте каква и беше заплатата ??????????

Изрази се ЯСНО и ТОЧНО!

2k euro?

Ама щом се радвате. Такива заплати от нашата фирма даваме и в България. Всеки сам си преценя.

Фалшиви милиардери. Всичко е стойността на компаниите им. За да имат реално тези пари, те трябва да си продадат компаниите. Един китайски милиардер наскоро каза, че Безос и Мъск не влизат в групата на милиардерите, защото не разполагат на практика с тези пари. Той каза, че ако си отиде в банката може да си дръпне 40 милиарда кеш, както например могат да направят собствениците на Уолмарт, но не и тези на Амазон или Тесла.

По-добре хубави чанти сега, Отколкото пра-внуци на Марс.

Айде стига сте ни занимавали с тея виртуални милиардери и кукли на конци

айде единия поне ужким прави нещо, а другят създава 'мода', чанти, които са ценни не защото струват, а защото такъв е тренда. От това по-голям балон няма - нито имотен, нито ипотечен, нито ИТ... дори и биткойна не е толкова измамен.