Франция ще смекчи екологичните норми за 5 АЕЦ въпреки възможните вреди за околната среда

Новите норми ще бъдат приложими за централите в Бюже, Сент Албан, Блейе, Толфеш и Трикастен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оуууу, тц, тц, тц..... Ко стАна ся? Зеленото къде отиде та се не видя? Нещо не щат на вятър и слънце,мхмм.

Къде е Грета?

Значи и ние можем да пуснем спрените реактори.Един министър с топки би могъл да постави въпроса

Срените реактори отдавна са нарязани и голяма част от метала е при Людмил Стойков!

Истинското лице мизерници -ние да закриваме а вие да произвеждате! Аман от куневи и кирчовци !

Франция отдавна е "омекнала" , откак я управлява краварска марионетка с мека пишка :)) и те като нас де ...

ебаха ме продължават да ме ебат и скоро ще ме разпорят докато пукна, но на мен ми е кеф

Къде са зелените ,педерасите,и разни либерали..

Що така, нали няма по-важна цел от опазване на околната среда.Сега пък можело с по ниски изисквания за екология. Ей околната среда и без вашите еко норми си е такава ,каквато си е. Всички регулации водат само до корупция-сентенцията е от римско време.А сега да видим какво ще се случи ,щото последната глупост беше ,че природния газ ,не бил и той екологично гориво?!

Само и само да се навреди на Путин са съгласни на вреди за околната среда...Не го разбирам това...Не съм съгласен с войната на Путин,но не искам и страните в Европа да се съсипят заради Путин и Украйна...Наливат пари и оръжия в Украйна без да знаят къде отиват точно.!!!!

ко речи?

Солидарните французи имат 58 реактора. При тях нямали напъни за зелена енергия, само бедняците като България ги карат да спазват споразумения.

_stankow

Стотици милиони години организмите са търсели топлината, за да живеят, хранят и се размножават. После дойдоха зелените и казаха, че не било така - топлината пречела на живите организми ! :D Аз такъв организъм не съм видял, дето ще може да живее при 24 градуса температура на водата, но при 25 ще започне да измира ! :D :D Някой ако знае - да ми каже. Аз само знам, че там, където ТЕЦ-овете изхвърлят затоплена вода от охладителните кули - гъмжи от риба, миди и водорасли.

ти си тотално куку прости не пропускай хапчетата

Е в шок!!!!

Никой евро-зелен не е толкова ербап, като опре чепа до ректалния отвор...

Евроде..билите решават нещо, принуждават всички солидарно да го изпълнят, но изведнъж се оказва, че то е вредно или неприемливо за големите, затова същите големи намират вратички да заобиколят нещо, което като стадо овце приеха. Ег.ти съюз на умопомрачени двуличници.

Ама как тъй смекчават, ние защо не можем да смекчаваме и ни глобяват?!?

На фльнга се връзват, за да не отменят недомислените санкции. Готови са и икономиката да съсипят и природата, но да не признаят че са сгрешили. Следващите поколения - кучета ги яли.

Вреди от атомната енергия за околната среда може да има ако гръмне реактода, дотогава замърсява по-малко от ТеЦ на въглища. Зимата и Германците ще направят същото, щото на студено не се стои и така зелената сделка отече в киреча. От Фотоволтаици могат целогодишно да се захранват единствено държавите пустин, не и Европа. Ветрогенераторите също са хубаво нещо, но и те не са вариант, защото няма постоянство. Излиза че най-чиста енергия се добива от ВЕЦ или ПАВЕЦ, нещо което в България би се развило добре и има големи възможности. На зема изпълнена от планини и реки с възможност да създават енергия, ние ще потурчваме хиляди декари обработваема земя за ФВЕЦ. Геотермалната енергия също не е за подценяване - София и околностите е пълно с минерални извори, които при добро стопанисване биха решили въпроса със отоплението на прилично ниска цена. Около Пловдив също има много извори, около Благоевград, Хасково, Бургас. Изобщо Бог ни е дал най-хобавото място на света, а ние го разпродаваме и пилеем.

Само и единствено защото купуват глупаците със зелени пари да им ходят по гайдата за ссяка простотия и да я налагат на обществото.

Ни прекараха да затворим 4 работещи блока, а сега си гласуват подходящи норми за техните боклуци. Евролиберастията затри България, хубавото е, че и тях ще затрие съвем скоро.

После питат,що циганите горяли гуми.Като ти измръзне гъза братче,заебаваш и екология и всичко.

Ще сварят рибата в реките, щом се налага, но си гледат интереса. А не като нашите предатели - затвориха 4 реактора без причина.

На човек който е несигурен как че изкара месеца, няма как да му обясниш за опазване на природа, вредни емисии и т.н. Доста далеч от българина е това мислене все още. На него му дай да си хвърли боклука в нерегламентираното сметище и да зареди печката с кюмур.

Не е ли абсолютна гротеска, хора, които никак не ги интересува колко цапат, и разхищават огромни ресурси, за същестуванието си, да ти обяснят на теб, дето си обикновен човек, че трябва заради тях да живееш мизерно?

Къде отидоха европейските ценности ?

Виж статията със слухтенето из немските социални мрежи, страх ги е да не се надигнат истинските ценности, че тогава никой нема да ги спаси.

същите лицемерни френски курви дето затвориха нашата АЕЦ, че да могат да построят румънската?

Същите са! Тогава крувоустата Кунева пак ни говореше за евро-ценности и просперитет, докато затваряхме нашите реактори дето са по-добри от френските.

Централата в Румъния не е френска технология.

Имате си интернет, проверете. До тук доказвате с минусите, че България е превзета от простаци.

ще е по-зле и от Африка от тук насетне! ЕлекТората не си Дава Сметката до къде го докараха, но след идната Зима, ще разбере!!

Ами ще унищожават околната среда, обаче щели да го наблюдавали!? Това как точно помага? Аман от лицемери. В крайна сметка всеки ден се доказва, че да има ядене на масата, да е топло и светло е по-важно от зелените простотии!

най-Зелени на Света! Да, ама Не, за Украйна Предадоха и Продада - Зелената Сделка!!

Свободата не беше ли по-важна от салама? Май неее.

Ще има варена риба...

Ами да отваряме затворените блокове на Козлодуй. Или положението е тежко само за Франция, а в България сме пичове и можем да поемаме всичко от всякъде.

Нещо което го няма?!? Спахте когато трябваше, вече отдавна е късно.

Затваряй, кви са тия работи или вън от ессср