Франция ограничава Хуавей при изграждането на 5G в страната

Това условие ще затрудни достъпа на китайската група на местно ниво

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бой по каската, военни бази

Хубаво, ама си толкова смотан че една гайка не можеш да произведеш, камо нещо по-сложно. Жалък си.

Най- добре да ЗАБРАНЯТ на тия фирми- А1(Емтел) и Вииваком да слагат Разболяващи с РАК и Левкемия- антени в градове и села... По- добре да са СКЪПИ телефонните разгоявори, но да са здрави хората в България.... Може да оставят САМО една фирма да слага антени на 1 километър от градове и села и всякак година с договор, да се избира нова фирма за телефонни разговори.

Къде забравихте Samsung and ZTE, и те имат 5G.

Вече имам чувството че Китай сами решават да правят 5G на Франция, Англия и САЩ, а те горките нямат сили да ги спрат. Баси хурвенските номера, хем искат 5G,хем не искат парите им да отидат в Китай.

А ти искаш ли да даваш пари на тия комуняги, които скриха информация за короната и сега се ега мамата на целия свят

Кажи нещо различно от това което ти внушават по новините. Хаха, промит мозък.

провери пак фактите ве идиот, не слушай само какво ти казват по фокс нюз, единствената държава, която криеше вируса в началото е САЩ, даже местното СЗО лъжеше, че било грип, те самите си го признаха, ей аман от промити мозъци

Световноизвестно е, че Запада говори за демокрация и пазарна икономика, само когато тя налага демокрацията и тя налага пазарната икономика. Особености на лицемерието.

Се сетите ама късно! Първо АЗ се сетих преди години, После Тръмп се усети и накрая тия. Ментака освен вируси друго не може да направи читаво.

ей ама как не са те питали теб който си се сетил първи, нали? щяха да знаят сега да не купуват лошите комунистически 5G мрежи, нали?

Бойкот на всички китайски маймуни.

Хубаво, ама си толкова смотан че една гайка не можеш да произведеш, камо нещо по-сложно. Жалък си.