17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те хубаво се обединяват, ама Епъл ще ги бие в съда, не щото могат да си позволят по-добри адвокати, а защото те дори нямат преобладаващ дял от пазара на смартфони. Още повече методите на инсталация на външни програми са публично известни. Общо взето излишно харчене на пари.

Иззедниците от Апъл могат да ги купят тези компании без проблем. Те вече доста пари направиха.

30% не е комисионна , това е СЪДРУЖИЕ по неволя ! У нас навремето ни “застрховаха” или “охраняваха” трибуквени организации с/у такъв “комисион”! За инфо и на тези дето ползват услугите на Booking.com -и там “комисионната” на фирмата с 17 400 служителя , базирана в Холандия е в р-р на 30% !!! Резервирайте си ДИРЕКТНО ХОТЕЛИТЕ !!!

РЕФКО ПРОСТ!!!!

APP store го имам. Откъде да сваля Епъл стор?

Купи си айфон и ще го получиш бонус ;)

Какво е фортнайт и за какво служи, за останалите знам

Нищо важно

Фортнайт е игра по която са луднали всички деца нещо като контрата навремето! И понеже се развива с невероятни темпове и дори в играта има магазин затова е цялата борба!!!

Ами кат не можеш сам ще плащаш това е Никой никого не кара да слага нещатат си в апп стора Много е просто апъл си имат крава и я доят, другите цъкат и се оплакват

Напрао фърчим

Когато не става дума за пари, а за много пари...

едновременно съдии и страни в спора / като се съмнявате, че ви НАДПИСВАТ, на кой се оплаквате? На същите, които Ви гепят парите...защото били "честни", ха ха ха!

Някой да напомни на тия самозабравили се търгаши, че светът не се върти около тях. С нетърпение очаквам тоя колос на глинени крака да се срути най-накрая. Свръхскъпи телефони, таблети и слушалки - това поне 100 китайски компании го правят. Нищо друго.

Те само такива панелни караконджули като тебе го чакат това ама няма да го дочакат докато са живи!

По гнусну ут мунуполай, частния мунупол.

Въпросните реват, че Епъл и Гугъл прибирали по 30% от сумите за покупки и абонаменти в апсторовете си. Еми, пичове, сори, направете си тогава собствена платформа, инвестирайте в нея, продавайте телефони и пускайте игтите си за тях, а?

и 'секи бензиджия дъ си напра'й рафинерийка за да си продаа бинзиня!

би било добре.

Ми направили са си, и сега всеки епълджия търси лаптоп или плейстейшън щото супер супер мега скъпия ми тъп тилифон няма Фортнайт...