Форд ще произведе първия изцяло електрически автомобил в Румъния

Допълнителната инвестиция за следващите 3 години е в размер на 490 милиона евро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото по-малко русофили има в една страна - толкова е по-богата е тя и народа й! ФАКТ!

ㅤ

И колкото по-малко американофили.

А у България се произвежда Магарцедес от Соц'а ..

IDIOTITE !!!!!!!! Ford OTDAVNA I V TURKEY I V DRUGI DARGAVI OTDAVNA MNOOOOOGOOOO OTDAVNA PROIZVEGDA "IZCIALO " ELECTRIC CARS !!!!!!!!!!!!!!! MUPPETS !!!!!!!!!!!!!

Нас ни заобикалят даже арабите, толкова сме гнусни, мразят ни бившите българи от Македония, мразят ни за тарикатлъка да сме хем с Русия, хем със Запада и Америка…ние сме евтини геополитически проститутки…затова никой не инвестира у нас, затова не ни дават самолетите. Курвите никой не обича, само гледа да ги наебе.

Тъпаците никой не обича. Само обича да им го туря. Ако си толко тъп та да платиш милиарди предварително, що да не ти го туря!?

Чифутина , онзи с дългия клюн де , ще докара Ролс Ройс в България , нали за това му даваме заплата :))) Е първия път не успя , ама върло се е наточил от втория да го направи :)))

А зелен ток ще произведе ли Форд? Или шъ го зареждат с ток от кюмюро. ЕС връща ТЕЦ -овете на кюмюр, заради слава украини...

Що така бе...? Ние коленичим на хамериканците, а те инвестиции в Румъния.... Пак ни прескочиха в калъбалъка... Вай вай..

Прочети малко за Румъния какво се случи с всички комунисти преди 30 години и най вече с Чаушеско и ще си получиш отговора.

Ама то сега ЕС от кумунистото се управлява, бе дебилко. От нео-либерал болшевиките, щото нео-либерал е всъщност обратното на либерал. Либералната философия означава свобода на личността и свобода на решенията на индивида, а нео-либерал е обратното, правиш каквото Биг Брадър каже. Ваксиш се и т.н. Ще рече, проблемите са ви , че не сте достатъчно праведни кумуняг-болшевики.

Taka e, че такива като теб целуват задните части на путлер и никой не смее да инвестира у нас. Връщаме се в соца, поради простия народ.

некви пък щеше да произвеждат пак некви коли тук , тъй каза Кирчу ама може ли чиляк да му верва ... ама комай излъга :)))

Да, а пък ние изгонихме 70 руски шпиони със семействата им! И Кире Канадецо ще се бори с мафията!

А-а, и нашите гей-паради са най-великите на света!

В Румъния - модерни производства, а в БГ?

Няма да изкарат толкова. До тогава втората батерия ще е аут!

След 20 години ще го имам като нов внос!