Финландия отхвърля плана на ЕС за възстановяване от COVID-19

Пакетът ще се нуждае от единодушната подкрепа на страните членки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато ЕС се натуткат, докато се спазарят и ще дойдат китайците...

Този бутафорен европейски фашистки съюз бележи провал след провал и слава богу. Дните му са преброени ! Колко удобно първият му председател Валтер Холщайн е бил виден нацист. Какво повече да кажем. Случайни работи няма.

Финекзит

Защо парите за държавите с много жертви от короната са повече отколкото за тези държави с по- малко жертви ? Живите имат нужда от помощ, мъртвите вече нямат..

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в == Sexcris.Com

Финексит може, ама да няма Русентер че отдавна ви се точат.

Китайците да плащат ИЗЦЯЛО, а не да обричате децата ни на мизерия и нищета да ви плащат “грантовете”.

Шибания ЕС върви към края си. Боклуци долни.

Прави са ; Не може подредени и отговорни държави да плащат кефовете на държави със крдаливи правителства свързвани често с мафиите ! Ако това стане вероятно ще е края на ЕС .

А ВИЕ колко платихте на Ирак, Сирия, Афганистан, Виетнам, Гвинея, Югославия за ограбените им държави, избито население, разрушени домове и инфраструктура??? Fuck you stupido!

Не бързайте с края на ЕС. Предстои и им поредното ни ограбване. Нарича се ЕВРОЗОНА. Странно преди Англия да излезе не отговаряхме на куп условия, а сега в криза сме били готови.

Дано не се разберат! Само като си представя тези горе как доволно потриват ръце и ехидно се подхилкват че ще откраднат парите, чак ми се до драйфа. Така и така няма да стигнат до хората ама поне ще се знае, че не могат да откраднат

Нещо не пишат за Брикс? Какво става с тях?

Китай и руската кочина да вадят пари и да плащат на Европа и САЩ, иначе ще ядат тоягата неандерталците му смешни.

Само родните ни крадливци ще намажат , така че гласувам НЕ !

Тухли във вода какво могат да направят?

Шефа ти Костя Копейкин пак ще яде шамари от Марешки

и умни хора тук там. Ако се дадат ще са поредните изкадени пари, от които хората няма да видят никаква файда. Знаем как се харчат европари у нас и явно не е само у нас това.

Естествено, че ще го отхвърлят. Южните държави като Италия и Испания бяха задлъжнели преди вируса и сега искат пари от дисциплинираните северни държави, но те също имат нужда от пари за рестарт на икономиката. Според една статия България ще е донор в този план - един вид ние ще помагаме на Италия.

Северните кредитори няма да кандисат лесно на исканията на южните длъжници. Ние сме интересни- не сме длъжник, но очакваме повече парички. Всъщност на южните длъжници може и да не им се дават пари, а да им се намали дълга, но това не е възпитателно и едва ли ще стане.

Ем тъй Европа като се издъни все някой друг требе да и плаща масрафа-)

добра новина за България, побърза да ни зарадва преди време Фон Дер Лайен. И у нас властимащите нямаха търпение да седнат на масата да делят баницата от почти 700 млн. Пилците все пак се оказа се броят наесен, както и правилото за рибата и тигана. По трезвомислещите кредитори от ЕС ни подсказаха, че безплатен обяд няма. Но, да размахва предизборно флага за милионите, които ще потекат към нас е присъщо за ГЕРБ и патериците им. Стига да има достатъчно лош матр'ял да им вярва. Както правилно ги определи всенародният любимец ББ. И Царя каза "Вервайте ми", ама си отиде. Защо го изгонихме, нима сега е по-добре ? Дали да не му се помолим пак да си дойде ?