Финансовият министър: Актуализация на бюджета е невъзможна, не очакваме преизпълнение на приходите

Има много непредвидени разходи, които служебното правителство ще се наложи да осигурява от преструктуриране на разходи по централен бюджет и от икономии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има решение!! Накарайте Мангустите от маалите да работят!! С 1 млн.мангусти неработещи нищо, чакащи само на помощи и социални, сме обречени! Който политик или партия успее да накара паразитите да работят, има вечен успех на изборите!!

на управниците, прави впечатления външният им вид, един няма слаб и елегантен, всичко е затлъстяло и занемарено. Да поддържаш един здрав и елегантен външен вид, говори за самоуважение, ако те самите го нямат към себе си, как може да уважават и зачитат вас другите. Когато гласувате, дайте важност и на този аспект от кандидатите, който е много показателен за психологичното състояние на кандидата.

"Не се очаква преизпълнение на приходите в бюджета..." Тъй ли?! ПРИХОДИТЕ по КФП РАСТАТ с приблизително 3.5 МЛРД. лв. през първото полугодие: "ПРИХОДИТЕ... по... (КФП) към юни 2022 г. са в размер на 28 247,5 млн. лв., което представлява 47,3 % от актуализираните годишни разчети2 към ЗДБРБ за 2022 година. Постъпленията НАРАСТВАТ с 3 486,4 млн. лв. (14,1 %) спрямо отчетените към юни 2021 г. " Бюджетната 2021 г. завърши с 8 МЛРД. лв. ПОВЕЧЕ ПРИХОДИ на годишна база. И с 3.910 4 МЛРД. лв. бюджетен ДЕФИЦИТ по КФП при ЗАЛОЖЕН ДЕФИЦИТ в Бюджет 2021 от 4.6042 МЛРД. лв. По простата причина, че А. Василев взе 700 МЛН. лв. ПО-МАЛКО ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ. На базата на ИЗЛИШЪЦИТЕ по КФП през юли 2020 г. и 2021 г. и ДЕФИЦИТИТЕ в края на годините, служ. министърка подковава материала за очаквания ДЕФИЦИТ в края на 2022 г. Да, ама през юли 2021 бюдж. ИЗЛИШЪК по КФП е 705 МЛН. лв.; А през юни 2022 бюдж. ИЗЛИШЪК по КФП е 1.1796 МЛРД. лв.. като през август 2022 се очаква ИЗЛИШЪКЪТ да е 1.7 МЛРД. лв.

Това е тъжното наследство на Кирчо и Кокорчо...

Госпожата да помисли малко за здравето си ! Тези килца пречат на сърцето .

За какво да влизаме сега в еврозоната,след като се вижда какво е положението на ЕС? Никакъв смисъл няма.Поне да се отмести датата за влизане там към 2030 г. И тогава да мислим за влизане. Пак се плещят глупости за намаляване на разходите и за икономии.И за какво е това? Инфлацията е много голяма, и тая госпожа знае това и че от инфлацията се вдигат приходите в бюджета.

Гледай кво става в Хърватия и по малко плещене по форумите.

Съберете си парите! За какво те сложиха там с поредния връзкар? Да си разхождате костюмчетата ли?

С 15% ДДС за всички и 5% за приоритетни сектори (здравеопазване, образование, култура, енергетика, транспорт и т.н) на българина ще му е по-леко да свързва двата края. Разубедете, ме моля ;)

Вие дрто пишете дплу нямате най елементарна финансова лултура. Да ви го преведа на прост българси език, кики и асен ни разгониха фамилията на държавата за 1 година и скоро се стягайте за икономии и лишения. Това е? Така става като вярваш на пропаганда и не използваш гшавата си

При Киро си бяхме добре.

11 милиарда дефицит залага РадеФФ.. Ба маа му Иска да надмине чича си Тиквун по крадене..

Да кажете ,че няма да има актуализация на пенсиите,както веднъж Гълъб вече спомена,нищо че е заложено в бюджета. И тогава ще видите кон боб яде ли.

Пенсионер за бой се стяга, враг преизчисление, за кои ли път отлага. А от инфлацията не мож избяга, за това: Вашта мама!

Как Асен ви остави 1,5млр.излишък,а вие опоскахте всичко за по-малко от месец? Ама тая шия не е от туршия!

Кризисния щаб заработи и кризата дойде ! Оле, оле, оле !

Шилo

Е как да има преизпълнение като сте мега некадърни овчари цялото правителство!

Заглавието е живо олицетворение на любимия израз: “ПарЕ нЕма - действайте!” ;-).

Тея Вси”наште” задунайГаулайтеря - ДъСъ Ни подкарали Право към Касапницата… ——— НАТО ! Пълен комплект Активни. ..и Чрез което - РеИнженерингът+НовНюрнбергски.

"Да го д.хат бедните"!

Гарантирано от БорисоФФ и РадеФФ !

Аз викам да направят още един кризисен щаб със служебни товарищи. Да се приключва по-бързо тази държава..

1,5 милиарда излишък? Защо не очаквате повишение на приходите,като цените продължават да се вдигат,а от там и ДДС?Или мунчовците крадете като за световно? Затова и върнахте модела ГЕРБ -ДПС.

И РадеФФ отказа евтините танкери Сега Газпром като каже "кур" ще купуваме после от скъпите танкери Урррааааааа

Не е сестра на Шиши?

11 млрд. дефицит който е заложен и ще бъде изпълнен - ами това са 80 % от парите за всички пенсии (14 млрд) за годината взети назаем. Смятайте за какъв популизъм става въпрос още отпреди 2 годими, когато Герб предизборно почнаха да надуват всички разходи, а пък ПП направо се оляха след тях.

Абе няма уж пари, но иначе РадеФФ уволнява на поразия и си слага калинки да цоцат ! Как имаше преди месец и за заплати и за компенсации ??

От данъкоплатците очаквайте един дългоочакван Хой , пари за хрантутници няма !!! Уволнявайте нищоправещи хрантутници по канцелариите иначе лоооооошшшооооооооо!

Зелените чорапи са се приготвили да лапат. След като върнат България в ръчичките на Путин и Газпром, Щатите ще смачкат Радко и шайката му. Затова те се подготвят а пенсия.

Най после нещо смислено. Начина за спиране на инфлацията е в спирането на държавното кранче. Две години се наливаха пари без покритие - време е да стегнем коланите. Кой намазал , намазал , Киро си отиде

Отиде си Киро и нещата тръгнаха пак надолу..

да го вънем киро за нови 4 години, сега е момента

Тая стрина ли е министър на финанситте? Не очаквайте нищо добро и в следващата петилетка.

да си върнем киро канадеца с неговите роднини

РадеФФ иска зорлем да фалира държавата за да се разгневят хората и да караме все на служебни правителства ! Уволниха Спецов, сега как искат да има приходи ??

спецов престъпника ли?

Да ! Спецов който събра 8 милиарда повече от герберската мафия ! Защо го махна РадеФФ ?? За да говорят сега как нямало да има приходи.. Прозрачни са служебниците

Уволниха крадеца ! Сега кой ще краде ?

Просто цените на всичко са по високи и от по голямото ДДС събраха повече. Спецов е събрал трънки. Счупиха държавата и сега трябва да се плаща сметката за грешките им. Льотчика ги създаде. Сега да им куса попарата.

Свикнахте ли Хасен мошеника да ви казва как били спрели кражби за милиарди на мафията и напълнили бюджета до горе ?

От началото на годината ни управляват абсолютни некадърници ! ФАЛИТ НА ДЪРЖАВАТА, ТОВА Е ПП+БСП+ДБ!

Нема да е за първи път,то Булгаристан има голем експириънс със фалитите от време оно. Щото бг политиците са много честни и можещи. С няколко думи светила от световен мащаб. ;)

Айде пак ! Служебниците ни подготвят за апокалипсис и за незибежни разговори с Газпром, Сбербанк и Мутрафнова !

не се плашете, ние можем спокойно да плащаме двойни и тройни цени за газта и тока

Ама как така ?! Нали досега девизът на всички беше "компенсации и държавата да помогне" ? Сега как ще живеем ?

Пак чухме ПАРИ НЕМА, ДЕЙСТВАЙТЕ! И нека ония идиоти, без извинение, дето ГОВОРЯТ ЗА ГАЗ НА ВСЯКА ЦЕНА, ПЪК ПОСЛЕ ЩЕ МУ МИСЛИМ ДА СПРАТ С ГЛУПОСТИТЕ СИ. ИМАМЕ ЛИ ПАРИ ЗА КОМПЕНСАЦИИ И КОЙ ЩЕ ГИ ПЛАЩА? ИЛИ ПАК ДЪЛГ? СПИРАЙТЕ С ТИЯ ГЛУПОСТИ ВЕЧЕ ЗА 25 стотинки за бензина, 0 процента за брашно и хляб, за ресторантите, бирата, туризмма! /ЗНАМ, ПАРЛАМЕНТ ТРЯБВА/ Аман от популизъм! И ЗАЩО НЕ СИ ИСКАТ ДЪЛГОВЕТЕ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ? До кога с този раздут щат и такива бонуси? Защо фирми печелещи милиони пак получават компенсации? Вдигат някплкостотин процента продуктите си, но пак плачат. Достатъчно време имаха да се преструкторират. Оцеляват просперирашите с добър менижмънт. Държавата е да осигурява правила, ред и закони. И грижа за определени категории хора, но не за всички фирми. ОПРЕДЕЛЕНО!

Ще пропусна предаването.

Похарчихте ли вече 1,5 милиарда? Вашето служебно правителство една стотинка не е заработили .Комунисти-мунчивци.

нищо в сравнение с киро канадеца 9 милиарда за 9 дни

По традиционна димукратическа догма - България взема нови заеми, за да плаща лихвите от предходните...

Супер!! Никаква еврозона ! Тия крадци няма да успеят да "усвоят" резерва на борда още дълго време.

Положението е пари нема, действайте.....

С други думи - пак ша техлиме заеми щото мижем пък народа кучета го яли #служебнатаПромяна

Айде още един се финансист- говняр се изказа! Цървул продънен, нямаш пипе за 2 стотинки!

Това ли е финансовия министър!? Егати нивото. Поредната леля калинка.

искаме някоя красавица от обкръжението на киро канадеца