Финансов план отприщи исторически срив на паунда

Обявените от правителството на Лиз Тръс намаляване на данъците и увеличаване на държавните заеми станаха причина за големия спад в курса на британската валута към долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Horata i Kralicite na king Charles 3.

Паундът като видял финансовия си министър така паднал от смях, че чак се сринал.

Скоро време ще има бежанци от обединеното кралство.

Ами купете си малко рубли, че да си стабилизирате паунда!

Егати политиците, егати финансистите - всички само теглят заеми и раздават... след нас потоп.Драги го разкараха в Италия и да видиям новите какво ще правят натрупания дълг който "Супер Марио" им остави

Е и? Ако Англия изнася стоки, тот отва е добре за износителите. :-) Освен това, намаляването на данъците в дългосрочен план ще привлече инвеститори... евентуално.

ама въпроса е какво се произвежда в ЮК? Ми нищо, само финансови пирамиди. Германия е друга бира. Не бъркай държавите.

В UK се произвеждат много неща и се изнасят в цял свят. Никой не е длъжен да ти изнася лекции по икономическо ограмотяване.

на първо място в света са по производство и износ на олигофрени;)

Най-накрая да се намери един умен човек в този форум, който знае, че евтината британска лира стимулира британския експорт в целия свят и прави инвестициите в британската икономика по-изгодни за чуждестранните инвеститори. Само дето комунистите и копейкаджиите не могат да проумеят това.

Назначетинете политици с квоти за наемане на работа бързо ще оправят ОК.

Ще има два паунда за левче.

Грантаджийче, изобщо прочете ли новината? Намаляването на лирата няма нищо общо с брекзит, а с икон. политика на новото правителство.

два паунда за левче на кукуво лято.